altın saçlarını cennetin ılık rüzgarlarında savuran meleğim

Rabbim sabır versin şefaatçiniz olsun inşallah,bugün bizim okulumuzun bir öğretmeni vefat etti geride dünyalar güzeli bir kız bıraktı,hangisi daha acı kıyaslanamaz ama içim yandı çok üzgünüm((

Bir kulun çocuğu öldüğü zaman Allah Teâlâ meleklerine:

- Kulumun çocuğunun ruhunu mu aldınız, buyurur. Melekler:

- Evet, derler. Allah Teâlâ:

- Kulumun gönül meyvesini (ciğerparesini) mi kopardınız,buyurur. Melekler:

- Evet, derler. Allah Teâlâ:

- Peki, kulum ne dedi, buyurur. Melekler:

- Sana hamdetti ve ‘innâ lillahi ve innâ ileyhi râciûn’ diye istircâda bulundu, derler. Bunun üzerine Allah Teâlâ:

- O halde kulum için cennette bir ev yapın ve adını da “hamd evi” koyun, buyurur..
Hz.ibrahimin yaninda cennette en guzel sekilde yasiyor suan ..hepimiz birgun olecegiz bu dunya fani biliyorsun ..er yada gec hepimiz orada olacagiz..bu dunyada kimisi evladiyla kimisi hastalikla kimisi zenginligiyle kimisi fakirligiyle kimisi guzelligiyle kimisi cirkinligiyle imtihan ediliyor..sabirli olup rabbimize dua etmeliyiz..Biliyormusun Allah bebekleri cocuklari o kadar cok severmis ki bir annenin evladini sevmesi rabbimin cocuklari sevmesinin yaninda hic kalirmis ...rabbimizin zaten emanetiydi o verdi o aldi ..onun yaninda rabbimizin yaninda kosup oynuyor ne kadar guzel...peygamberimiz hanimi herkes orda emin ol cok mutludur ..
Uzulme diyemem cunku benimde iki oglum var bende her zaman dua ederim onlara bisey olmasin ne olcaksa bana olsun diye ..rabbim cennette kavustursun sizi insallah.

Allah sabır versin benim de 7 aylık bebeğim var acınızı ta içimde hissettim. Keşke böyle olmasaydı. Keşke hiç bir ana evladı ile sınanmasa. Diyecek hiç bir şey yok bu acının bir telafisi tesellisi yok çok üzgünüm

evet benim kızım

Allah onlarıda cennette buluştursun. hep aklıma gelirdi bana bir şey olsa kızım ne yapar diye, ama düşünmemişim ona bir şey olsa ne ben yaparım diye

Bir anne olarak yüreğim param parça oldu. İnanın benim bile gözümden yaş geldi okurken sizi düşünemiyorum. Allahımmmmm!! Dedim içimden. Ne büyük bir acı bir o kadar da mükafatı büyük bir imtihan. Rabbim ölümün hayırlısını versin. Meleğiniz tüm masumiyetiyle her şeyden dünyanın kötülüklerinden bir haber cennete gitmiş. Hep böyle durumlarda münevver Karabulut veya özgecan Arslan geliyor aklıma ve şükür sebebi oluyorlar belki de. Onlar neler yaşadı kimbilir diyerek. Allah sabrınızı daim etsin, meleğiniz cennette şefaatçi olarak bekliyor sizi. Allah'a emanet olun.

Allah onlarıda cennette buluştursun. hep aklıma gelirdi bana bir şey olsa kızım ne yapar diye, ama düşünmemişim ona bir şey olsa ne ben yaparım diye
Benimde 5 yaşında kızım var rabbim ömür versin beni onlardan sonraya koymasın,sizin başka evladınız varmı ?

Off içim yandı maşşalah ne kadar güzelmiş yaa ama sen cok şanslı bi annesin evet çok zor anlıorum seni az bucuk yani tam anlayamam çünkü ben dogumda kaybettim konuşmalarını duymadım ama cennetin kapısında seni beklicek evladın sen olmadan girmicek içeri düşünki evladın cennetini garantiledi ya hayırsız olaydı çok şükür bu gününe arkadaşım sen güçlü bi kadınsın ki rabbim sana bu sınavı verdi

Icim yaniyor..
Yaziyorum yaziyorum siliyorum. Ne denir ne soylenmeli. Cumlelerin kifayetsiz kaldigi bir nokta. Rabbim cennetinde bulustursun sizleri. Allah yar ve yardimciniz olsun. Tekrar tekrar basiniz sagolsun. Meleginiz hep sizi goruyordur eminim ki.
Guclu olmaya toparlanmaya calisin. Belki su asamada bir uzmanla gorusmeniz. Kucuk bir nebzede olsa ise yarayabilir.

Günahsız meleğiniz cennette.. Hepimizin olmak istediği o Rabbimin hediyesinde. Şuan da son derece keyifli olduğunu düşünüyorum. Sizden erken ayrılmış olabilir ama aslında sonsuza kadar yaşamak için gitti. Aslında sizi terk etmedi. Sizi başka bir yerde bekliyor.

Acınızı anlıyorum.. Ama lütfen üzülmeyin. Sadece sizde cenneti kazanmak için Rabbinize yakın olun ve dua edin.. Sabırlar diliyorum size..

Ağlamaktan helak oldum ((

Canim benimm sen bir melegin annesisin.. sana sefaatci olacak o insallah.. Rabbim cennetinde kavusturacak sizi..
Allah im sabrini versin, dedigin gibi Rabbim cok sevmis ki yainda istedi onu..
Allah baska aci gostermesin sana..

Kendimi tutamadım agladim allahım kimseye vermesin bu acıyı rabbim meleklerimizi esirgesin minicik evladını da cennette kavuşmayı nasip etsin yoksa avatar fotoları o kızın mi ..

Size sarılasım geldi .. evli değilim ve çocuğum yok ama içim cız etti okurken yazdıklarınızı.. . Kızınızla şu an farklı yerlerdesiniz ama birbirinize hep sahipsiniz. O sizin kızınız oldu, bu dünyada sizi buldu ve hep öyle kalacak..en guzel hediye de bu, birbirinize sahip olmaniz.. hep icinizde bir yerlerde olacak yalniz değilsiniz, olmayacaksınız..başımıza gelenlerden sonra tek yapmamız gereken yaşamak.. hayat devam ediyor, yaşayacağız olabilecek en doğru ve en iyi şekilde, elimizden geldiğince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…