- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi Ruhumda SIZI
-
Allah sabır versin benim de 7 aylık bebeğim var acınızı ta içimde hissettim. Keşke böyle olmasaydı. Keşke hiç bir ana evladı ile sınanmasa. Diyecek hiç bir şey yok bu acının bir telafisi tesellisi yok çok üzgünümmerhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin
evet benim kızımAvatarınızda ki resim kızınız mı? Yoksa melek olan o mu?
Allah sabır versin. Çok üzüldüm. Nurlar içinde yatırsın meleğinizi. 3 yaşında oğlum var empati yapayım dedim içim yandı.
Ben diğer oğlumu karnımdayken kaybetmiştim. Yıkılmıştım. Ama sizin durum çok ama çok acı.
Allah yüreğinize ferahlık versin. İnşallah cennetin en güzel yerinde sizi bekliyor olacak.
Allah onlarıda cennette buluştursun. hep aklıma gelirdi bana bir şey olsa kızım ne yapar diye, ama düşünmemişim ona bir şey olsa ne ben yaparım diyeRabbim sabır versin şefaatçiniz olsun inşallah,bugün bizim okulumuzun bir öğretmeni vefat etti geride dünyalar güzeli bir kız bıraktı,hangisi daha acı kıyaslanamaz ama içim yandı çok üzgünüm((
Benimde 5 yaşında kızım var rabbim ömür versin beni onlardan sonraya koymasın,sizin başka evladınız varmı ?Allah onlarıda cennette buluştursun. hep aklıma gelirdi bana bir şey olsa kızım ne yapar diye, ama düşünmemişim ona bir şey olsa ne ben yaparım diye
Allah uzun ömürler versin. yok başka tek kızımdıBenimde 5 yaşında kızım var rabbim ömür versin beni onlardan sonraya koymasın,sizin başka evladınız varmı ?
Rabbim tekrar anne olmayı nasib eder inşallahAllah uzun ömürler versin. yok başka tek kızımdı
Ağlamaktan helak oldummerhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin
Aynenn.....Ağlamaktan helak oldum((
Kendimi tutamadım agladim allahım kimseye vermesin bu acıyı rabbim meleklerimizi esirgesin minicik evladını da cennette kavuşmayı nasip etsin yoksa avatar fotoları o kızın mi ..merhaba kk nü 16 ay önce prensesim melek olduğu zaman bu acıyı kimler yaşamış nasıl atlatmış araştırırken gördüm. ara ara takip ettim. düşük yapmış bir anne diğerine yazmış... bizler şanslıyız ya doğurup büyüten sonra kaybeden anneler ne yapsın diye. bağırmak istedim ben o şanssızlardanım diye. kollarını boynuma dolayıp Ben, Çeni çoook çeviyooom, ben çeni kimselere vermem kii... diyen boncuk gözlümü kazada kaybettim... içimdeki acının tarifi, telafisi, tesellisi yok biliyorum... boğazımda bir düğüm sadece bağırmak istiyorum BİLGE SULTAAAAAN seni çok özledim kızım diye.. 3 yaşındaydı kızım, doğum gününü yeni kutlamıştık.çok neşeliydi, kahkası mahalleyi inletirdi. Ona olan sevgimizi hiç esirgemedik gösterdik hep. Ama yaradan daha çok seviyormuş. bize emanet vermiş geri aldı emanet olarak, cennette verecek inşallah. tek duam Allahım beni kızıma kavuştur diye... bu gün üye oldum içimi dökeyim rahatlayım diye ama daha fazla doldum. Allah bu acıyı kimseye vermesin verdiğinede dayanma gücü versin
evetKendimi tutamadım agladim allahım kimseye vermesin bu acıyı rabbim meleklerimizi esirgesin minicik evladını da cennette kavuşmayı nasip etsin yoksa avatar fotoları o kızın mi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?