Selam kizlar,
yakinda kuzenimin nisani var...ve ben altin takayim mi takmayayimmi diye düsünüyorum.
Ben evlendigimde bana ne o kuzenim ne ailesi ceyrek altin takmadi...kisasa kisas mi yapiyim napim? takmasam ayip olur mu?
Sırf nişan için Almanya 'dan Türkiye mi geleceksiniz?
Nişan da sadece damadın anne babası geline takı takmaz mı? Biz de böyle, başka kimsecikler bişey takmaz.
Zavallı millet nasıl yetişsin, hem nişanda hem düğünde takıya. Emin misiniz herkesin takacağına?
Selam kizlar,
yakinda kuzenimin nisani var...ve ben altin takayim mi takmayayimmi diye düsünüyorum.
Ben evlendigimde bana ne o kuzenim ne ailesi ceyrek altin takmadi...kisasa kisas mi yapiyim napim? takmasam ayip olur mu?
Şahsen ben o kadar yolu bile bir nişan için gitmem...dayima sordum, o kesin takiyor, digerlerini bilmiyorum
Selam kizlar,
Şahsen ben o kadar yolu bile bir nişan için gitmem...
Hadi o takmadıysa bile, anne-babası senin ailenin hatrına sana düğünde bişey takmalıydı. Bence de sen de bişey takma.
O kadar kaldım, ağırladı diye rahatsız olacaksan da başkasında kal.
Tabii ki öyle şaçma bişey demeyeceksiniz.baskasinda kalmam sacma olur, hem simdiden nasil diyeyim "bisey takmicam diye sende kalmak istemiyorum"?
E tabiikide kim ne değer veriyorsa sende o kadar deger ver fazlasına gerek yokSelam kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?