Altin takmalimiyim takmamalimiyim?

Size ne takıldıysa ona göre takı takın.
Evlendim samimi 2 komşumuz 3 tl lik kase getirmiş ev hediyesi. Çocuğum oldu eşimin bazı yakın akrabaları hediye bile getirmedi. Şimdi onların da öyle bir durumu olsa hiçbirşey goturmem.
Sen şimdi takı taksan biz onun düğününde takmadık çok ayıp ettik demeyecekler.

Durumu olup bişey takmayan akrabaya hiç vicdan yapıp da altın veya takı takmaya kalkmayın utanmazlar da zaten. İyilik görüp utanacak insan var enayi muamelesi yapacak insan var. Akrabalar genelde ikincisini yapıyor ne yazık ki.

Nisanda taklmaz düğünde takılır.onlar yapmadılarsa nie yapasınız..

Durumları var da takmadılarsa takma ama imkan yoksa takamadılarsa altın seni zorlamayacaksa takılabilir bence

Varsa durumunuz takin. Ben bu tur seylerde karsilik beklenmesine kiziyorum. O senin hediyen sonucta odunc verecegin para degil.

Bana da cok sacma geliyor nisanda taki takmak ama dayimin takicagini duyunca bende düsünmeye basladim, ama artik kararimi verdim taki takmicam, onlarda kaldigim icin vicdan da yapmicam, sonucta onlar beni cagriyor, zaten ucak bileti, elbise ayakkabi derken iyice masrafa girdim gereksiz yere...

Yine nezaketen para takarsınız ama altın nişan için çok fazla olur gerçekten ben heralde anca ablam evlenirse takarımcimri miyim ne

50
cok az akraba ıcın

bız akrbalarımızda helekı kuzen vs ayrı ayrı takarız annem babam ben kardesım ama bızdede hersey karsılıklı benım nısanımdada dugunumdede her cocuk ayrı annelerı babaları yanı amcam onlarda taktı cocuklarıda taktıgı halde. bizde oyle 50 tl yazmıs bırılerı hayatta takılmaz cok az. biz toplam gecen amcamın oglunun nışanımda 1500 tl taktık annem babam ve ben ama dedıgım gıbı bızde aıleye de önem verırız takılardada yardım olsun dıye cok takılır. ama bana takmıyana bende takmam. kuzen ya naısl ınsan takı takmaz yanı sıze takmamıslar cok tuhaf

Nisanda tabikide takmayin.Peki maddi durumlarinda olmadigi icin mi takamadilar? Eger maddi durumlari varsa ve takmadilarsa bende takmazdim karsilikli bu isler

Selam kizlar,

yakinda kuzenimin nisani var...ve ben altin takayim mi takmayayimmi diye düsünüyorum.
Ben evlendigimde bana ne o kuzenim ne ailesi ceyrek altin takmadi...kisasa kisas mi yapiyim napim? takmasam ayip olur mu?
Bence takmayın ..size takmayana siz neden takacaksınız

2.sayfayi yeni okudum.Bence kuzeniniz kullaniyor sizi.Almanyadan buraya nisan icin geleceksiniz ve yaninizda istiyor.Tek aciklamasi maddiyat.Almanci oldugunuz icin kirli ciki goruluyorsunuz bizim ailede de oyle oradan biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…