altın

iyi günlerde kullanın bileziğinizi
ama ben olsam bilezik hevesimi gideremedim diye değil de
bu bencil adamla ne yapacağım diye düşünürdüm
yarın başka şeye heves ettiğinizde yine aynı sıkıntıları yaşayacaksınız çünkü

alıştırcam yavaş yavaş mecbur uycaz birbirimize

ya ayrım yapmak istemiyorum vermesemde ister lazım fln diye evin sorumluluğu onda ve ben almak istemem maaşımıda yine eve fln harcar ama kontrolun bnde olmasını istemem o durum erkeğin sorumsuzlaştırıyo bnce ama maaşım bitsin bnde çalışcam bu kez biriktircem eline saymıycam paraları

yooooo yooo kesınlıkle katılmıyorum sorumsuzlastırmak ne demek şimdi çok mu sorumluluk sahıbı olmus oluyo eşin hem kendı maaşını alıyo hem senın maasını alıyo kendı isteklerıne gore harcama yapıyo senın çok istedıgın bişeyi almıyo bu sorumluluk sahıbı olmakmı ben çalışmam ama eşim ne istesem imkanımız varsa hiç ertelemez yeterkı imkan olsun asıl eşini eline paraları sayıp sen sorumsuz yapıyosun.......

şimdilik zafer benm tmm dedi yani önce yok dedi bnde maaşımı koyraım telefonumu satarım alırım dedim telefon ne kullancaksın dedi(ulaşamazsa ban çatlar) kullanmam şart mı dedim sonra tmm dedi maaşını koy bnde üstün tamamlıyım dedi annemi aradık o alıcak haftaya anneme gitcez ozaman vercek bize bitanede annem alıcaktı aynı olsun diye anneme aldırıyorum ayrıca evlilik yıl dönümünede tektaşımı değiştircek şimdilik telefonum kaldı ama hepsi bi anda adamın kalbine inmesin beklerim işe başlayınca alırım al benm telefonum senin olsun dedi yok dedim sonra kendisine daha güzelini alcak ben bilmiyomuyum onu neyse hallettik şimdilik işe başlayıncada taktiklerini uyguluycam herkese tşk yorumlar için

güzel anlatıyosun gülümsüyo ınsan okuyunca güle güle kullan ama eşin hala bencıl bılıyomusun daha kendı telefonunu yenıleme derdınde.....

Ah şu erkekler ya... kadınların hayatını bu kadar zorlaştırmak zorundalar mı ya. bir dişi her zaman incelik ister,romantizme resmen tapar. erkekler de bunu anlamamak için çabalar. kadınlar kadar hassas varlıklara böyle hoyrat davranmak... insan kabul edemiyor. evliliği deli gibi isteyen erkekler sonra nasıl böyle kabalaşıyor valla anlamıyor insan. Allah herkesin eşle imtihanını kolay kılsın. ama hanımlar şunu hiç unutmamalıyız: erkekler doğru tavırdan anlar. yani erkeğin hangi dilden anladığını iyi tespit etmek gerek gerisi kolay. HAAA şimdi diyeceksiniz bazıları hiç bir şeyden anlamıyor işte o zaman o erkekleri idare eden kadınların önünde saygıyla eğilmek gerek.

gurban etmemmi nie veriyomuşum maaşımı o kendini donatcak benim istediklerimi almicak oyarım vala:35:

3 yıllık evliyiz önümüzdeki ay 3 yıl bitcek kocamla çok şükür ufak tefek şeyler dışında problem yok ama sorunum var adam bana para harcamak istemiyo çok zor para istiyorum halbuki çalıştığım zamanlarda ve şu an (işsizlik maaşı alıyorum)içinden 5 kuruş almadan hepsini veririrm çoğu zaman istediğimi alıyo ama şu an bilezik istiyorum sadece düğünden sonra 1 hafta taktım nişanlıykende yoktu çok hevesim var ama parasıda olduğu halde almıyo geçen yıldan kalma tektaş sözü vardı onu ben alcam maaaşımla kendi tektaşımın üstüne 60 lira istediler onu bile vermedi anlamıyorum kendisine gelince hevesim vardı diyo 300 milyona saat aldım ona hiç gözümde değil ama bana gelince heves olduğunu anlamıyo giit kendisine telefon aldı anlatmak istediğim parası var bol bolda harcar ama benm isteklerim öenmsiz onun için yada sizin düşünceleriniz ne?

sende bundan sonra calısmaya baslarsan kendı paranı kendıne sakla adamın eline verme ..işsizlik maşını bıle vermen cok büyük hata

benim eşimde aksine herseyi almak ister hatta ben engel oluyorum ayagımızı yorganımıza göre uzatalım diye:34:
bende su an işsizlik maaşı alıyorum eşim maasından tüm ödemeleri yapıyor maaşım bende kalıyor yeri geliyor ev için kullanıyorum yada kendim için

Back
X