altıncı hislerim beni korkutuyor:(

konu sahibi ortaya bişey atayım da tüm kızlar atlasın diyip bizle dalga mı geçti acaba yaa????500 mesaj yazıldı cevap yok

Bizim bir akraba boyle.
Gece ruyasinda kimi görse ay olmadan o kişi ölür.
Dedem sapasaglamdi ruyasinda görmüş öleceğini
Herkes biliyormusta ssöylememiş bize.
Bir ay içinde kaçkere kalp krizi geçirip öldü..
Bir amcamizi görmüş o da ayni sekil öldü.
Sülalede ki herkesin öleceğini görüyor ..

Ben kendime 6. Hissim kuvetli diyordum. Benimki 6.hisse seninki ne? Bilemedim . Zor boyle yasamak yani dusundumde bi psikologa falanmi gitsen?

ben de böyleyim
sezgilerim çok güçlü..
ama de ki sana ne faydası var ...

ya zaten kimse her şeyi bilemez
bence bu tamamen Allah istiyorsa o an o sezgi his gelir öğrenirsin yoksa yok yani
yok falmış büyüymüş bilmem üç harfliymiş
uğşraşmayla ancak insan kendi nefsini kabartır
bence her insanın biraz var sezgleri filan ama kiminde çok olur kiminde az

malesef demek istedigini ben cok iyi anladi.ayni seyleri üç yil kadar önce bende yasadim.daha farkliydi,ama bende korkmuştum.zamanla kendiliginden gecti,rahatladim.korkma sende de gecer insallah..gercekten özel hayatinda rahatsiz edici oluyor.

söyleme çatlasan da patlasan da söyleme. Bu dediğimi ciddiye al. Her ''içe doğma'' 6. his değildir. Eğer söylemeye devam edersen başına hoş olmayan şeyler gelmesi olası. Huzurun kalmaz. Benden söylemesi.

merhaba arkadaşlar lütfen kusura
bakmayın akşam misafir vardı giremedim
hiç zaten gpndüz girmiyırum
eşimin telinden giriyorum akşam
evdr net yokçünkü...yorumları
hemen okuyorum

arkadaşlar bana özelden çok
yazan oldu ama benim bana
sorun hissederim gibi bir iddam yok ki sanaldan bişey hiss dermiyim bilmiyorum ben genelde oturup konuşup gözünr bakınca hissediuorum
herşeyide hissedivem die bişey
yokki ve bu anlık olan bişey

Kiz , kiminle evlenicem cok samimi soruyorum sanal gercek fark etmez bir sey gorursen soyle :) (bana da evde kalacaksin demeyesin )

arkafaşlar yorumları tek tek
okudum özür dilerim tektek
alıntı yaoamuyorum telden
girdigim içün..bi arkadaş komşu
larımla yaşadıgım sorunlar
için bişeyler yazmış..benim
anlatmak istedigim aaa bu nie
böle oldu du hissedim falan degilki bu çok saçma benimki anlık oluyo
mesela arkadaşlarla oturuyoruz
o bişeler anlatırken ben ona
bakarken hissediyorum ve o
anda inanılmaz bunalıyorum içimdeki o hissetyigim şeyi söyleyiveriyorum
elimde degil söylemesdem
dalıp gidiyırum o kişiye bakıp
kalıyorım anlayamıyorum işte
çok degişik birde komşularımın
beni çagarmadıgı toplantılara
hep tanık olıyodum ya bunlar da
biraz his..mesela anlatmışım
orda suan alt katta oturuyolar die
onların oturdugu arka.oda benim arka odsya denk gelio ve benim salonum önde ogun tv izlerln inanılmaz derecede arka odau gitmk gelfi içümden boşboş gityim ve vagır vagır sesler gelio slttan evet toplaşmışlardı...

Aklina gelsede insanlara soyleme kotu dusunce kotuyu getirir.. bunlar 6. His degil herkes boyle tahminler yurutebilir ama insanlara soyleyip onlarida uzmemelisin. Bi ara benim ruyalarim boyleydi biseyi yorardim kesin olum haberi alicam derdim pat ertesi gun olurdu ama o benim kuvvetimden degil yaradan ne yazmissa onu yasayacaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…