Altını severmisiniz,yoksa yatırım olarak mı kullanıyorsunuz?

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Kızlarr altın takar mısınız peki?
Ya da bir çok arkadaşın dediği gibi alyansdan başka bir şey takmaz mısınız?
Hadi eğlenceli bir konu daha
a.s

ben sevmem ama bütçenin erdiğince küçük lira kenara atmanın faydası var ama maalesef hayat şartlarıda pek müsade etmiyor yatırım yapmaya ama normalde takıpta dolaşamam saat bile takamıyorum sıkıntı basıyor bana

gulhascım,
bende sırf alyans takarım.
takı olarak renkli kolyeler,küpeler.
taşlı,ahşap,plastik...
bu takılarım birde kıyafetimle rengi uyumlu ise dünyanın en mutlu insanı olurum.
setimi bayramlar da,düğünler de kıyafetimle uyumlu ise takarım.

Bende alyanstan başka birşey takmayanlardanım.
Sevmiyorum çünkü.
Düğünde takılan setimi evlendikten sonra bir kere bile takmadım.
Eğer önemli bir yere gideceksek incilerim var onları takıyorum

Kızlarr altın takar mısınız peki?
Ya da bir çok arkadaşın dediği gibi alyansdan başka bir şey takmaz mısınız?
Hadi eğlenceli bir konu daha
a.s

Bayılırım altına ve takarım. Özellikle yüzük ve kolye..

Niye takmayım? Süper altın takılar, çok modern tarzlar var piyasada..

bende alyans ve taşlı yüzüklerde altın takarım ama normalde hep emitasyon şeylerden daha çok hoşlanırım

bende tek alyansımı takardım hamileliğime kadar doğumdan sonra daha kilo veremediğim için alyansımıda takamıyorum ama düğün takılarım bir kenarda yatırım amaçlı durur yani...

Ben sadece alyansımı ve künyelerimi takarım günlük. :1closedeyes:

bileziklerimi hic takmiyorum sadece dügünlerde felan onuda annemlerin zoruyla yilda bir kez felan ama beyaz altin olan setimi cok severek takiyorum 1. yil dönümü hediyemdi

aslında gümüş delisiyim..altın olarak beyaz altın tercihim sarı altını sevmiyorum,yatırım olarak altın almak aslında mantıklı ama şu şartlarda yatırım yapmak biraz lüks geliyor bana ..çünkü kızım okuduğu için bayağı masraflı oluyor... kısaca biz kızımıza yatırım yapabiliyoruz diyebilirim......

sadece alyansımı takarım oda beyaz zaten:icecream:

altın takmayı hiç sevmiyorum düğünde takılanlarıda düğün gecesi çıkarıp kutuya koymuştum ev alacağımız zaman kutudan çıkartıp bozdurmuştum.

çok fazla bilezik takanlarında dikkatli olmasını tavsiye ediyorum hırsızlık için neler neler yapıyorlar.lütfen dikkatli olun.

Altın çok severim.yerimseniben
Küpe,kolye,yüzük favorilerimdir. Ama bilezik de takarım.Severim yani..
Bileziklerim düğünümde hep yakın arkadaşlarımdan hediye geldiği için çok güzel ve farklıdır.:dance:
Zaten istesem de altından başka bir şey takamıyorum,alerji yapıyor bende. O süslü bonculu takıları çok sevmeme rağmen çok kısa süreli zamanlarda kullanabiliyorum ben.:bbo:

ya aslında bende sevmiyorum altın takmasını özelliklede sarı sarı bilezikler öğğğğğğğ ama nişanlı olduğum için bayramda ve yemeğe gittiğimizde yada bize geldiklerinde takıyorum annem tak diyo nişanlıısn sen diyo ama evlenince takmıcam laelaelaelaelael

Takı takmayı sevmiyorum.Çok seyrek takarım.alyansım var sürekli kullandığım.Hediye alındığında bir kaç gün takar kaldırırım.a.s

malesef alyansımdan başka birşey takmıyorum
birde taşlı yüzügüm var o kadar
bileziklerim vardı ama hevesimi alamadım takınmak içinsenağlama
yani şimdiden sonra taksam ne olacak takmasam ne:çok üzgünüm:

Ben de altını severek kullanırım..
Nişanlandığım dönemde hiç bir şeyimi takmazdım ama zamanla içim çok ısındı altına karşı..Zaten düğünümde takılanlardan sadece liralarla hediyelik olarak gelen bileziklerimizi sattı eşim,parasını da bankada kardeşlerinin yanına koydu:roflol:
Yatırım olarak da her ay aldığımız 3 çeyrek altınımız var.Birini gün için veriyoruz diğer ikisini kenara koyuyoruz.
Eşim genelde yatırımı para olarak yaptığı için,çeyrek altın almayı da ben istedim.Sağolsun kırmadı...
:asigim:

beyaz ve yeşil altına bayılırım
sarı biraz klass gelir
ama yeşil ve beyaz altın kesinlikle favorim

Ben altinlarimi dügünlerde takarim (hepsini degil tabii ki, yoksa kuyumcuya dönerim :bbo:) yoksa normal günlerde yüzüklerimi, ve bir sade kolye, ve küpelerim o kadar. Ama tabii ki Allah korusun ilerde nolucamgimiz belli degil, ondan onalari hep saklarim ve asla satmam. Ev alirken bile, esim gel altinlarini satalim dedi, aklinin ucundan bile geçirme dedim yasakkelime. Paran varsa ev alirsin, yoksa otur asaga dedim sırnaşık şey. Zor gûnler için o altinlar beni bekliyor. çok sükür altinlarimi satmadan ev sahibi olabildik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…