ben sadece alyansımı vede tek taşımıtakarım başka hiçbirşey takmam zaten sevmemde bide boynumda hediye edilen bir zincirim var onuda severek takıyorum ama onun dışında hep gümüş takarım hatta kaynanam annem falan takılarımı takmıyorum diye bana söylenirler ama sevmiyorum işte
Altından hiç hoşlanmam hiç takmadım takmam da tek taşta öyle. Her ikisinde de görsellik sıfır bence sanırım pahalı olduğu için daha çok gösteriş amaçlı takılıyor. Ben daha çok kıyafetlerin rengine uyacak mavi, mor, bordo, siyah incikli boncuklu imitasyon takılardan hoşlanıyorum zaten çok değerli birşeyi taşıyamam ben ellerimi yıkarken çıkarır bir yerlerde unuturum kaybederim kesin.
bu konuyu dusunmustum aklımdan merak ederım acaba herkez secvermı dıye baktım karsıma cıktı
valla ben cok sevıyorum
kucuklukten berı hep takarım
lıseye gıderken staj paramla bılezık kunye ve bı tane tel almıstım
arkadaslarımda oyleydı
hep takardım nısanlımısın derlerdı
lıse ve sonrasında...
galıba kısmetlerımı kapadım:mymeka:
bana dıyolarkı evlenınce daha cok oluyo ya hanı yıne takarmısın dıyolar takarım dıyorum
ama hırsızlardanda korkuyorum
suan bıle bılezıgım kolumda kısmetım yıne acılmıcak :dilcikar:
cıngır cıngır altın bilezik sevmem. altın sevmem daha doğrusu bilmiyorum evlenince belki severim:)))
ama sevmiyorum diye almıcam diye bişey yok durur bi kenarda yatırım amaçlı.
alyansım tektaşım ve eşimin doğum günümde hediye ettii kolyem bunlar hep üzerimdedir aslında hertürlü tekıyı sever ve takarım çok fazla abartmadan altın olarak genelde zarif yüzükler hoşuma gidiyor birde inci inci bir takım almam lazım :))