Altını severmisiniz,yoksa yatırım olarak mı kullanıyorsunuz?

Ben Altini Severim Ama Moda şeyleri Setimi Sadece Düğünlerde Takarim Ama Günlük Kelepçelerim Künyem Yüzüklerim Var Takarim Sari Ve Beyaz Altin Karişimidir. Severim Bu Tarz şeyleri Ama Bilezik Takmam Sadece Yatirim Olur.

Sadece alyans takarım. Sevenlere sözüm yok sekiz on tane bileziği takıp
şıngır mıngır gezenler de var. Benim için sadece yatırım.
:1closedeyes:

altın olarak alyanstan başka hiç bir şey takmam...

bende alyansımı ve tek tasımı takarım ozel gunlerde kunyelerımıde takarım ama altın sevmıyorum hele sarı altından nefret edıyorum zaten alyansımda beyaz altın altınlarımda ılerısı ıcın

Altın takmayı sevmem.İlla takacaksam da beyaz altın olur.Daha zarif duruyor.Genelde yatırım amaçlı alırım.

ben bayılırım altın hastasıyım hattasırnaşık şeyçok şatafatlı şeyleri severim. hele hint setleri kalın olanlarından bayılırım. kalın kelepçe şahmaran halhal ince değil böyle ben vuradayım diyecek ayy çok severim..sırnaşık şeysırnaşık şey kocam alır inşallahsırnaşık şey

Bende altın takmaktan nefret edenlerdenim..
O bilezikleri sıra sıra takıpta gezenlere hayret ediyorum..
Tabiii zevkler ve renkler tartışılmaz o ayrıı

Takarsam beyaz altın takarım, ama yatırımlarımı altına yaparım çünkü uzun vadeli, değer kaybetmeyen tek yatırım diye düşünüyorum. Öbür türlü hiç sevmem sarı altını takmayı

altın sevmiyorum.gümüş takıları , daha çok severim. tarzıma daha yakıştırım.....

Ne altını ne gümüşü takının hi bir türünü sevmem. Aşkımın aldığı yüzüğü bile takamıyorum ne yapayım çok rahatsız oluyorum. Alyansı nasıl takacağım merak ediyorum yani.
Ama altın alıyorum her ay maaşımla kenara kaldırıyorum. Annemde kardeşimle bana düğün için bilezik falan alıyor kaldırıyoruz.

Yatırım amacıyla tercih ederim.
Onun dışında çok çok modern olanlarını arada takabilirim,ama benim tercihim PıRLanta...kaydirigubbakcemile3

Spor modeli olan altınlar takılabiliyor da,bir sürü bilezik takıp gezmek komik geliyor.

22 ayar sarı sapsarı altınlar dahil bütün kıymetli madenleri ve taşları seviyorum.ama 22 ayarları daha çok.

valla ben severım altın takmayı ama encok yuzuk ve kunye severım ama yatırm olarakda cok ıyı bır yatırm bnce :))

sadece yatırım amaçlı kullanıyorum altın takmayı hiiiiççç sevmem
bazı kadınları görüyorum aynı kuyumcu dükkanı gibi dolaşıyorlar

bu zamanda insanın aklını kaybetmiş olması lazım takıp takıştırıp gezmeleri için valla sadece altını çalmazlar koluyla götürürler yatırım amacıyla alırım ama alyanstan başka bişey takmam sevmemde

günlük olarak sadece alyans düğün filanda olursa belki takı setimi takarım o kadar.....

bende tektaşim ve alyansim dişindakileri takmıyorum.
önceden hiç sevmezdim altını nişandan sonra sevdim
ama yinede takip takiştirip kuyumcu dükkani gibi gezemem
görgüsüzlük gibi geliyor bana

bende sadece alyansımı ve eşimin hediye aldığı altın yüzüğü takıyorum
altın takı olarak sadece yüzük seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…