Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz 3 haftalık evliyim Eşimin ailesi ev eşyalarını alırken yardım etti Ben de kendi ailem adına üzerime düşen miktarda para verdim Eşim de ben de çalışıyoruz Düğünümüzde takılan çeyrek altınları ve paraları bize hiç vermediler Sadece bilezikler bizde kaldı Hadi düğüne de para harcadılar felan diye hoş karşıladım Balayına giderken bilezikleri ve Nişandaki altınları emanet ettim Geldiğimizde Nişandaki altınların içinden alınmıştı Sayısını bildiğim için farkettim Hayır böyle çalar gibi alınması hiç hoş değil Zaten düğündeki altın ve paraları aldılar Canım çok sıkkın Eşime dedim yanlış saymışsındır Almazlar felan dedi ama ben eminim
Bu kv deleri nerden buluosunuz demissiniz cok sacma bir laf gercekden dayanamadim yazidm nasip kismet isi bu sana iyi denk gelmis ona sükür et tabi boyle devam ederse......Bu kaynanaları nerden buluyorsunuz
Ben de Kv ye bıraktım gittim ama hiç alır diye düşünmedim almadı da zaten
Altını parayı alana niye verdin ki altınını koy bir yere git kasa olmuyorsa eve koy hırsız girme ihtimali daha düşük Kv ye açıkça sor anne ihtiyaç mı oldu da aldın diye
O gün sorsaydın kontrol etmiş derdi şimdi altın yükseldi sayayım dedim bir baktım 5 tanesi eksik ihtiyaç mı oldu bana söyleseydin ya verirdim de en azından sineye çekmediğin ortaya çıkar
Bende evlendigimde altinlaeimi kv teslim ettim cnku ailem sehir disindaydi ve dugun gecesi kv evinden onlari istanbula yolculadik zaten ben o gun cok agladim uzuldum ben aglarken kv ile esim altin sayiyolardi cunku kv sayip teslim edin gidim dedi sayisini bilin ona gore dedi hatta ben aglarken bak kizim bu kadar haberin olsun gelince teslim edim hemen bankaya yatirin dedi bende tmm dedim saolsun birak ceyrek bilezik paralari bile almadilar halbuki dugunumuze ve esyalarimza yardim etmislerdi ama yinede almadilar ben bir kac ceyrk verdim kv deme kendimHenüz 3 haftalık evliyim Eşimin ailesi ev eşyalarını alırken yardım etti Ben de kendi ailem adına üzerime düşen miktarda para verdim Eşim de ben de çalışıyoruz Düğünümüzde takılan çeyrek altınları ve paraları bize hiç vermediler Sadece bilezikler bizde kaldı Hadi düğüne de para harcadılar felan diye hoş karşıladım Balayına giderken bilezikleri ve Nişandaki altınları emanet ettim Geldiğimizde Nişandaki altınların içinden alınmıştı Sayısını bildiğim için farkettim Hayır böyle çalar gibi alınması hiç hoş değil Zaten düğündeki altın ve paraları aldılar Canım çok sıkkın Eşime dedim yanlış saymışsındır Almazlar felan dedi ama ben eminim
Veririm tabiki niye vermim ki kadin bana hic karismamis laf sokmamis kendi dul haliyle esyalarimi dizmis altin ve paramdan tek kurus almamis ben 2 ceyrek vermisim cokmu hepsini istese yine verirdim oyle seylerde gozum yok dul haliyle bana yardm etmisse eger ben azbile yapmisim ( vermemin sebebide 2 tane ceyrek borcu vardi bende kendim verdim kadin almadi ama benim o hareketimle gozunde degerim artti)Sende k.validene altınları ver de![]()
Veririm tabiki niye vermim ki kadin bana hic karismamis laf sokmamis kendi dul haliyle esyalarimi dizmis altin ve paramdan tek kurus almamis ben 2 ceyrek vermisim cokmu hepsini istese yine verirdim oyle seylerde gozum yok dul haliyle bana yardm etmisse eger ben azbile yapmisim ( vermemin sebebide 2 tane ceyrek borcu vardi bende kendim verdim kadin almadi ama benim o hareketimle gozunde degerim artti)
Hayır ben gelinim 23 yasinda bir gelinn akil basta isteSiz k.valide si misiniz?![]()
Hayır ben gelinim 23 yasinda bir gelinn akil basta iste
Nasil anlamadiniz cok acik konusuyorm ben kayinvalide degilim gelinim23 yasindayim gecen sene evlendim altinlar konusunda dusunduklerimi yazdmAnlayamadım?
Nasil anlamadiniz cok acik konusuyorm ben kayinvalide degilim gelinim23 yasindayim gecen sene evlendim altinlar konusunda dusunduklerimi yazdm
Bana soylediniz sandim benim yorumdan aonra alintilama yapmadiginiz icin pardonn:)İyide herkes bir değil ..
Ben konu sahibine yorum yaptım. .
Siz beni neden alıntıladınız onu anlamadım. .
Bana soylediniz sandim benim yorumdan aonra alintilama yapmadiginiz icin pardonn:)