Bana soylediniz sandim benim yorumdan aonra alintilama yapmadiginiz icin pardonn:)İyide herkes bir değil ..
Ben konu sahibine yorum yaptım. .
Siz beni neden alıntıladınız onu anlamadım. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana soylediniz sandim benim yorumdan aonra alintilama yapmadiginiz icin pardonn:)İyide herkes bir değil ..
Ben konu sahibine yorum yaptım. .
Siz beni neden alıntıladınız onu anlamadım. .
Henüz 3 haftalık evliyim Eşimin ailesi ev eşyalarını alırken yardım etti Ben de kendi ailem adına üzerime düşen miktarda para verdim Eşim de ben de çalışıyoruz Düğünümüzde takılan çeyrek altınları ve paraları bize hiç vermediler Sadece bilezikler bizde kaldı Hadi düğüne de para harcadılar felan diye hoş karşıladım Balayına giderken bilezikleri ve Nişandaki altınları emanet ettim Geldiğimizde Nişandaki altınların içinden alınmıştı Sayısını bildiğim için farkettim Hayır böyle çalar gibi alınması hiç hoş değil Zaten düğündeki altın ve paraları aldılar Canım çok sıkkın Eşime dedim yanlış saymışsındır Almazlar felan dedi ama ben eminim
Bana altın demeyin bu konuda hassasimbenimkileri de çaldılar bi açıklama bile yapmadan. Aldıkları beni zengin etmezdi ancak ben onların notunu verdim, kendileri kaybettiler.
Neyse şunu diyeceğim ki ben özel sebeplerden dolayı tek bi laf etmedim onlara ama böyle insanın içinde kalıyor ışte. Bence söylemek istediğini söyle lafını sakınma ki altınları alamasan bile en azından için sogur.
Henüz 3 haftalık evliyim Eşimin ailesi ev eşyalarını alırken yardım etti Ben de kendi ailem adına üzerime düşen miktarda para verdim Eşim de ben de çalışıyoruz Düğünümüzde takılan çeyrek altınları ve paraları bize hiç vermediler Sadece bilezikler bizde kaldı Hadi düğüne de para harcadılar felan diye hoş karşıladım Balayına giderken bilezikleri ve Nişandaki altınları emanet ettim Geldiğimizde Nişandaki altınların içinden alınmıştı Sayısını bildiğim için farkettim Hayır böyle çalar gibi alınması hiç hoş değil Zaten düğündeki altın ve paraları aldılar Canım çok sıkkın Eşime dedim yanlış saymışsındır Almazlar felan dedi ama ben eminim
Keske sayıp verseydiniz gözü onunde. Bende bi kac ay birakmak zorunda kaldim. Sayip verdim. Sonrada sayip aldim ama altinlari bozdurmaya esimle kayinpeder gitti. Ben sehir disindaydim o arada olan olmus gibi. Esime sordum yok kuyumcu boyle bozdu dedi.Henüz 3 haftalık evliyim Eşimin ailesi ev eşyalarını alırken yardım etti Ben de kendi ailem adına üzerime düşen miktarda para verdim Eşim de ben de çalışıyoruz Düğünümüzde takılan çeyrek altınları ve paraları bize hiç vermediler Sadece bilezikler bizde kaldı Hadi düğüne de para harcadılar felan diye hoş karşıladım Balayına giderken bilezikleri ve Nişandaki altınları emanet ettim Geldiğimizde Nişandaki altınların içinden alınmıştı Sayısını bildiğim için farkettim Hayır böyle çalar gibi alınması hiç hoş değil Zaten düğündeki altın ve paraları aldılar Canım çok sıkkın Eşime dedim yanlış saymışsındır Almazlar felan dedi ama ben eminim
Şimdi, bazı yerlerde Güneydoğu gibi misal, böyle bir adet var. Hatta şabaş mı ne dedikleri olay sanırım, düğünde takılan çeyrekler falan hooop kayınbabaya. Ama nolursa olsun sana bahsedilmeliydi önceden hiç konuşmadınız sanırım. İlk aklıma bu geldi.
İkincisi içinse, muhtemelen eşin anne babasını kenara çeker konuşur. Ama sana kalkıp onları kötülemek istemez. Emin ol bikaç güne telefon alırsın "aaa bak şunlar düşmüş bizim evde" falan diye geri verirler belki. Olmadı o kadar dert etme, bi daha kimseye çöpünü bile emanet etme. Kendi annene bile![]()
Benim batmana gelin gelen bir arkadaşım var kv tüm gelinlerin altınlarını kasasında saklıyo, onlardan diğer çocuklarına düğün de yaptı takı da yaptı, bir diğer kaynına eşya aldılar kendileri de bedelli askerlik için kredi çekti salaklığa bak
Aynen.. Ben de arkadaştan duyup şaşırmıştım allahtan onlarınki insaflıydı çay bardağına kadar her şeyini düzdüler de içi soğudu :))
Bardakla içi soğuduysa iyi, o bardakları da kendileri kullanacak bin kardeştir şimdi onlar yarın evine 50 kişi gelince içi tekrar yanmaya başlar :)
Bu kv deleri nerden buluosunuz demissiniz cok sacma bir laf gercekden dayanamadim yazidm nasip kismet isi bu sana iyi denk gelmis ona sükür et tabi boyle devam ederse......