- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz 3 haftalık evliyim Eşimin ailesi ev eşyalarını alırken yardım etti Ben de kendi ailem adına üzerime düşen miktarda para verdim Eşim de ben de çalışıyoruz Düğünümüzde takılan çeyrek altınları ve paraları bize hiç vermediler Sadece bilezikler bizde kaldı Hadi düğüne de para harcadılar felan diye hoş karşıladım Balayına giderken bilezikleri ve Nişandaki altınları emanet ettim Geldiğimizde Nişandaki altınların içinden alınmıştı Sayısını bildiğim için farkettim Hayır böyle çalar gibi alınması hiç hoş değil Zaten düğündeki altın ve paraları aldılar Canım çok sıkkın Eşime dedim yanlış saymışsındır Almazlar felan dedi ama ben eminim
Ben de iki aylık evliyim
Düğünden sonra altınları esimle birlikte saydik ve not aldık ne kadar ne olduğunu
Altınları bazanin altındaki bavula koyup asma kilitle kitledim
Ve orda kalan bütün esyalarima işaret koydum karistirilip karistirilmadigini anlamak için
Giderken eşime de söyledim
Eşyalara işaret koydum haberin olsun dedim
O da iyi yapmissin dedi
Çünkü kendi de biliyor onların evinde herkesin her şeyi elledigini
Benim KV de bize ulaştırması için verilen altınları almış hic haberimiz yok
Düğüne gelemeyen bir akraba esimi arayıp hediyeni gönderdik dediginde anladik
Allah gozlerini doyursun ne diyelim. Az da deyil caldiklari aslinda.Çok önemli bi miktar değil Ama canım sıkıldı Zaten düğündeki altın ve paraları borcumuz var deyip vermediler Bilezikler kaldı Ve Nişandaki altınları annem vermişti Nişan aile içinde oldu 20 çeyrek vardı kutuda 15 tane var şimdi Yani miktarı değil yapılan canımı sıktı
keşke altınların yerini yazmasaydınız :)
Şimdi artık bambaşka bir yerde ve şehirde zaten
Ama haklisiniz yine de![]()
yok iyi taktikmiş de, herkes öğrenmesin değil mi :)
kaldıramıyorum artıknişanlıyım ve düğüne az kaldı esyalar kendı ıstedegı gıbı alıncak ne karar verıcegımı bılemıyorum
![]()
cok zor bı durum ınan ne yapıcagımı bılemıyorum. hatta dugun gunu kuafore yanımda kımseyı goturmıcekmısım (cok cımrıler)Nişanı at ömür boyu çekmektense yada evlenip bosanmaktansa canim degismezler çünkü