- 20 Şubat 2019
- 1.402
- 2.775
- 133
- Konu Sahibi powerpuff_girl
-
Boşanırken takılan altınların hepsi geline aittir. Damada takılan altınlar da dahil buna. Hukuki olarak bu böyledir. Kayınpeder gelinin altınlarıyla kendine ev alamaz. Hangi çağda yaşıyoruz ya kolay mı öyle bi gelinin elinden altınını almak. Kocasıyla konuşsun nacizane tavsiyem. Tapuyu arkadaşınızın üstüne ya da eşinin üstüne yapsınlar. Eşimle ben de altınları kayınpederin bankadaki kasasına koymuştuk 1 yıl sonra ev alırken eksiksiz noksansız geri teslim aldık onları bozdurup krediyle ev aldık ev bizim üstümüze. Bu adam direkt kendi üstüne yapmış yağmalamış bildiğin. Onlar da ne yapıp edip geri alsınlar üstlerine.Evet arkadaşım evlendi takı sonrası apar topar kaynana yukarı çıktı ve altınları arkadaşımdan hemen ver diye istedi borcu varmış.. ogluna sözde ev aldı ama gelin hak talep edermiş diye kayınpeder üzerine aldı vergi dusermis vs.. biz çok safiz insanlar içten pazarlıklı.. biz mehir bile istemeye cekiniriz! altın gelinin hakkıdır demez kimse..
Anlıyorum kötü bir olay ama sonucunu bir yere bağlamamışsınız.Herşeye aman tatsızlık çıkmasın son dakika diye göz yumuyoruz biz kadınlar ama uyanık olanlar kazanıyor bu devirde cidden
senBunun tek açıklaması kötü niyet.. Türk kadıni akıllı olacak altınlarına sahip çıkacakmış valla bizler saf saf aman eşim aman biz bir aileyiz dedikçe onlar daha çok yolar bizi..
Bende açtım yalancı tanıkta getirdiler 13 bin verdi mahkeme takılarım 50 bindi ispatlayamadım bizim akrabalarda görmedik etmedik dediler onların çevresi de ne yalanlar söyledilerValla altınları verirken kamera olmadığı için hiçbir şey ispatlanamaz maalesef
Su altin,dugun,mehir adetleri bitmedikce bu konular da bitmeyecek maalesef. Yabancilarda hic boyle sacmaliklar yok,hep bizde
Şunu unutmayın biz yabancı değiliz bizim ülkemiz gelenek göreneklerimiz ve bize hak tanınan Allah katında mehir var kadının hakkı olan neden bunları farklı ulkelerle kistas yapma gereği duyuyorsunuz ağır saçmaliyosunuz siz boşanınca hiç bir ha talep etmezsiniz yabancılarda yok diye ayrica düğün altın hiç birşey istemiyorum dersiniz dövülüp sövulup aldatılıp aaaaamaan sende dersiniz uygun muSu altin,dugun,mehir adetleri bitmedikce bu konular da bitmeyecek maalesef. Yabancilarda hic boyle sacmaliklar yok,hep bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?