Altınları aldı evi baba üstüne yaptı

powerpuff_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
1.402
2.775
133
Evet arkadaşım evlendi takı sonrası apar topar kaynana yukarı çıktı ve altınları arkadaşımdan hemen ver diye istedi borcu varmış.. ogluna sözde ev aldı ama gelin hak talep edermiş diye kayınpeder üzerine aldı vergi dusermis vs.. biz çok safiz insanlar içten pazarlıklı.. biz mehir bile istemeye cekiniriz! altın gelinin hakkıdır demez kimse..

Boşanırken takılan altınların hepsi geline aittir. Damada takılan altınlar da dahil buna. Hukuki olarak bu böyledir. Kayınpeder gelinin altınlarıyla kendine ev alamaz. Hangi çağda yaşıyoruz ya kolay mı öyle bi gelinin elinden altınını almak. Kocasıyla konuşsun nacizane tavsiyem. Tapuyu arkadaşınızın üstüne ya da eşinin üstüne yapsınlar. Eşimle ben de altınları kayınpederin bankadaki kasasına koymuştuk 1 yıl sonra ev alırken eksiksiz noksansız geri teslim aldık onları bozdurup krediyle ev aldık ev bizim üstümüze. Bu adam direkt kendi üstüne yapmış yağmalamış bildiğin. Onlar da ne yapıp edip geri alsınlar üstlerine.

Herşeye aman tatsızlık çıkmasın son dakika diye göz yumuyoruz biz kadınlar ama uyanık olanlar kazanıyor bu devirde cidden
Anlıyorum kötü bir olay ama sonucunu bir yere bağlamamışsınız.
"Yani?" diyesim geliyor

Geline selam söyleyin. Ben böyle insanlarla kesinlikle görüşmezdim. İnadına çalışır kendime ev alirdim.

ıstedıklerı kadar alsınlar kız bosamaya kalktıgında devlet o altınları o kayınvalıde kayınbaba esten catır catır alacak sonucta sahıt var kamera var :)
boylesının hıc gozunun yasına bakmamak gerek bırde bu tarz aıleler az cok bellı oluyorlar sınyallerını verıyorlar arkadasınız muhakkak bazı yanlısları gormustur en basta
bıle bıle lades dememek lazım

Su altin,dugun,mehir adetleri bitmedikce bu konular da bitmeyecek maalesef. Yabancilarda hic boyle sacmaliklar yok,hep bizde
Şunu unutmayın biz yabancı değiliz bizim ülkemiz gelenek göreneklerimiz ve bize hak tanınan Allah katında mehir var kadının hakkı olan neden bunları farklı ulkelerle kistas yapma gereği duyuyorsunuz ağır saçmaliyosunuz siz boşanınca hiç bir ha talep etmezsiniz yabancılarda yok diye ayrica düğün altın hiç birşey istemiyorum dersiniz dövülüp sövulup aldatılıp aaaaamaan sende dersiniz uygun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…