altınları kv deme verıp borcuda bız odeyecekmısız mantık varmı sizce

Aynen ya sanırsın tek erkek tarafı masraf yapıyo. Ayıp ya daha düğün olmamış, adamlar durmuş altınların muhabbetini yapmış. Artık şu erkek ailelerinin düğünü sırf altınları cebe atmak için yaptıklarını düşünmeye başladım

Hıc ıtıraz etmeyın kocanıza paragöz olduğunuzu düşünecek Sadece aynı yardımı kendı aılenıze yapmanız gerek olduğunu soyleyın ve aynı seyın onlarada yapılmasını ısteyın. O zaman malı kıymete bıner..Hadı tamam dedı zaten enınde sonunda bu konunun sıze zararı dokunacaktı hıc olmazsa aılenızede destek cıkmıs olursunuz..

fatkındayım canım aileme verdim diycem borç ödediler diycem nasıl sence bu fikir

tatlım sorun takılar değil. bu ailenin zihniyeti ile evleniyorsun sen. bugün takılarla ilgili konuyu hallettin diyelim, ilerde çıkan sorunlarla nasıl baş edeceksin? paragözler. benimkiler gibi..

tatlım sorun takılar değil. bu ailenin zihniyeti ile evleniyorsun sen. bugün takılarla ilgili konuyu hallettin diyelim, ilerde çıkan sorunlarla nasıl baş edeceksin? paragözler. benimkiler gibi..

aynen ablacım :)

ya canım çok üzüldüm inşallah bundan sonra yüzün hep gülsün ne diyim yapanlar utansın

ne diycek sinirledi kızdı ama düğün sonucta sustu

kızlar geçenlerde onu açıldı dedimki aşkım bak o para bizim için dedim sanki çok paramız varmış gibi davranma dedim bak ben şeker hastasıyım ileride lazım olur bunun ev alması var hastalığı var doğumu ar ne yapacağız o zaman biz kendimizi nasıl toparlayacağız dedim biraz mantıklı düşün dedim oda haklısın kimseye vermeyelim dedi biraz geç oldu ama ikna ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…