altınlarınızı vermeyin derim. eşyalarınızı nişanlınızla alın gerekirse siz bozdurur ödersin böylece kimsenin lafını dinlememiş olursunuz. tabi maddi durumlarınızı bilemem.
cnm altınlar seninmihrin kes,nlikle verme..gösteriş için mi takıldı onlar..borçlarınızı ödemeniz durumuzu düzelştemni için eşin dostun ailelerin bulunduklrı bi katkı..el koyaömazlar..bemim kyınvalide zumhuriyet altınlatrını aldı benim saflığıma denlk geldi ama bilezikleri vermedim allahtan..insan değil bunlar ya utanmıyorlar..
ya ben kendi aılemden para ısterken utanıyorum onlarnasıl rahatlık bu anlamıyorum
cnm onlar çirkefleşmiş resmen..sende yanlarına bırakma..o altınalar senin mihrin.geleneklerimizde var bu..kimse el koyamaz taviz verme sakın sonra çok piişman olursun şimdi gurur var sende ama ilerde neden akıllıca davranmadım diyceksin..emin ol
hem en çok takı kız tarafından gelecek hem kv ye verilecek hemde borçları gelin /damat ödeyecek yok yaa
bence asla kabul etmeyin bazı anne babaları anlamıyorum neden bu daha ilk günden hayatı zorlaştırma çabaları şahsen ben olsam 1 krş vermem
gerekirse kendi eşyalarımın borçlarını da kendim öderim... nitekim ben öyle yaptım zaten size de tavsiye ederim ilerde başınıza kakacak bir bahaneleri olmuyor en azından
ufak altınlardan kasıt çeyrektir diye düşünüyorum. nasıl bir düğün yapacaklarına bağlı olarak verebilirsiniz de vermeyebilirsiniz de. yani çok şaşalı, büyük bir düğün olacaksa belki, neden olmasın. ama orta karar olacaksa ya da istediğiniz bazı şeyleri çok tutar diye geri çeviriyorlarsa, vermeyin tabii.
altınları vermek yerine onların alamadıklarını yani parasını vereceğiniz şeyleri kendiniz alın. borca girin kendi altınınızla ödeyin. sonra bir de biz aldık havasına girerler. böyle altınları geri vercez haaa koşuluyla birşeyler almalarındansa almamaları daha iyi. hem ayrıca bir sürü insan borca giriyor. size alsalar da borç onlarındır. niye altınlarla ödeyeceksiniz. borca girmek istemiyorlarsa da siz alın siz ödeyin. şuan yapılmış olan plan çok çok saçma. şimdiden böyle bir konuda canınızı sıkmalarına izin vermeyin.
biraz pahalı bi düğün canımmm
ya ben dedimzaten orası çok pahalı başka yer bakalım dedım kv ıllada ora olsun deyınce tamm dedimsen hayatını eltinlere endeksli yaşamayacaksın ki.
sen farklısın o farklı.
biz de böyle olayını anlat bence.
ha düğün onları aşıyorsa senin soyadına göre yapılacak olan yapabildikleri kadarını ödesinler geri kalanı da sen nişanlınla aranda hallet.
altınlar sizin.
bunu iyice bellet.
yerinde olsam nişanlıma derim o zaman sizin tarafın taktıklarını size verelim benim tarafın taktıklarınıda benim aileme verelim neticede onlarda masraf yaptı, eminim kabul etmicektir bu durumda sıkı bi kavga et onunla ki vur ensesine al lokmasını bi kız olmadığını anlasın gerekirse ailene söyle sonradan ağzının tadı kaçacağına şimdi kaçsın hem görmüş olursun bu adam ne kadar arkanda duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?