Altınlarım Gitmiş :(

Neden polis ve avukat yakınınız vs varsa ona danış mıyorsunuz? Bu adam sizi eninde sonunda mahvedecek. Dava açsanız hepsi sizin zaten. Huyuna gitmek ne işe yarayacak?
Işte bana da bu lazım dava açtığımda kesin olarak geri alabilir miyim delil yetersizligi diye bir şey olabilir mi bilgili birileri yardımcı olsa çok güzel olurdu

Geliriniz çok mu iyi? 1 yılda 400 gr altını yere koymak sıradan bir maaşla olmaz. Acaba eşiniz bir yakınına borç mu verdi, 1 yılda geri ödenecek şekilde?
Kuzum inan ben de onu bilmiyorum 2 ihtimal var ya aldı 1 sene içinde nasılsa eninde sonunda boşanırız diye, ya da alıp birine verdi ya da bir şekilde kullandı ben anlayana kadar yerine koyarım diye düşündü.

Bu aralar kayınbirader, görümce, kvalide ev, araba ya da arsa almaya kalkışırsa bi araştır derim ben. altınların kaybına eşinin teğkisi ne seviyede oldu gözlemledin mi? Mesela konu açılınca hemen kapatmaya çalışıyor mu?
Az önce bile olayın üzerine gidelim yakınlardan biri almış herkesi karakola alsınlar illa korkup verir falan konuşuyorum o da eğer benden şüphen varsa verebilirsin beni ama kimseyi suçlamak istemiyorum diyor . Olayın üzerine gidilirse bulunmayacagindan çok emin konusuyor. Ben sana yapacağım yine diyor başka da bir şey demiyor çıldırmamak elde değil 😔

Altınlar ortaya cıkana kadar bosanmadan soz etmeyın kocanıza. Barıaın aglayın zırlayın acır cıkarır belkı.sonra altınları alıp evi terkedin. Sonra artık nasıl bölusulmesi gerekıyorsa adil bır sekılde bolusursunuz. Bence de kocanızda.
Direk çıkaracağını sanmıyorum al altınlar burada diye getirecek gibi durmuyor. Cunki hırsız olduğunu kendini ele vermiş olur benim altınları alıp gideceğimi bilir. Eğer kendisi aldıysa 1 sene içinde yaparım diyerek kahraman olmuş olacak aslında getirdikleri benim altınlarım ama sen kaybettin ben sana aldım. Diğer bir türlüsü de boşanmayı kafaya koyup alıp girmiştir ve hiç bir sekilde bir daha onlara ulasamayacagim

Direk çıkaracağını sanmıyorum al altınlar burada diye getirecek gibi durmuyor. Cunki hırsız olduğunu kendini ele vermiş olur benim altınları alıp gideceğimi bilir. Eğer kendisi aldıysa 1 sene içinde yaparım diyerek kahraman olmuş olacak aslında getirdikleri benim altınlarım ama sen kaybettin ben sana aldım. Diğer bir türlüsü de boşanmayı kafaya koyup alıp girmiştir ve hiç bir sekilde bir daha onlara ulasamayacagim
Bu güvensizlikle bu evliliği nasıl yürüteceksiniz?

Eşiniz evden gider gitmez altınlara bakmanız da aranızdaki güvenin zaten bitmiş olduğunu gösteriyor. Olmamasıda haklı olduğunuzu.
Eşinizde altınlar bencede ama satmış dahi olabilir. İçinde manevi olan bir parça için ağlasanız aahh bari o kalsaydı fln die . O aldıysa belki o parça bigün yarın bulunmuş gbi yapılabilir. Ordan anlarsınız.

Kizlae yardimci olanlara fikir paylasanlara cok tesekkur ederim, insan bir nebze de olsa burada teselli buluyor. Dünden bu yana çok ağladım kendimi kahrettim dün akşam o da ağladı ben sana alacağım seni çok seviyorum senden başka neyim var ki falan filan klasik senaryo işte. Ama güvenim kalmadı ben ellemedim ben almadım diyor belki de teyzesi eniştesi falan aldı seyahat yasağı olduğu için anne babası gelememiştir onlardan şüphe duymadım,, hatta onlara söylememi de istemedi ben annemlere kasaya koyduk dedim aileleri üzmeyelim dedi teyzesine de kelepçesi kaybolmuş demiş hepsinin gittiğini onlara da söylememiş kimseye soyleme insanları korkutmayalim ben yine 1 2 sene içinde yaparım sen yeterki yanımda ol bana destek ol diyor. Bu durumda dava açsam hepsini alabilir miyim düğün cdleri tek başına delil olabilir mi, yoksa ki sakinlikle pusuya yatıp beklemeli miyim etrafınızda başına gelen illa ki vardır 2 gündür yemek yiyemedim perişan haldeyim annem babam da fakir insanlar, ben çalışıp bütün paramla altın alıp düğünde taktirmistim nasılsa kendime yatırım diye . En büyük hatam evde tutmak oldu . Bu aşamada zeki olmak gerektiğini biliyorum ama benimki sürekli unut üzülme yapacagim taraftarı

Eşiniz evden gider gitmez altınlara bakmanız da aranızdaki güvenin zaten bitmiş olduğunu gösteriyor. Olmamasıda haklı olduğunuzu.
Eşinizde altınlar bencede ama satmış dahi olabilir. İçinde manevi olan bir parça için ağlasanız aahh bari o kalsaydı fln die . O aldıysa belki o parça bigün yarın bulunmuş gbi yapılabilir. Ordan anlarsınız.
Aynen dediginiz gibi yaptım, annem nisanımda borç ile künye almıştı sonra garibim o borcu ödedi aylarca. Ben de onu bile almışlar diye çok ağladım , oturdu benimle ağladi gerçekten ne yaptığını anlayamiyorum nereye gitti bozdurdu mu teyzesinde mi kendisi mi sakladı hicbir şey söylemiyor

Dava açacaksınız başka çaresi yok. 1 yıl bu şekilde beklemeniz imkansız. Hiç huzurunuz olmayacak ki? Her lafı sözü yalan gelecek. Mahkemede herşeyi dosdoğru anlatırsanız hakim de anlar zaten. Onlar neler neler ne insanlar görmüştür bugüne dek.
Boşanırken düğün takıları sizin. Cd izlenip çıkartılıyor e yenisini de alamayacağına göre sizinkileri çıkartıp yeni almış gibi verecek mecbur.
böyle bir hareket yapan adamla yaşlanılmaz. Evli kalma çok üzülürsün.

Dava açacaksınız başka çaresi yok. 1 yıl bu şekilde beklemeniz imkansız. Hiç huzurunuz olmayacak ki? Her lafı sözü yalan gelecek. Mahkemede herşeyi dosdoğru anlatırsanız hakim de anlar zaten. Onlar neler neler ne insanlar görmüştür bugüne dek.
Boşanırken düğün takıları sizin. Cd izlenip çıkartılıyor e yenisini de alamayacağına göre sizinkileri çıkartıp yeni almış gibi verecek mecbur.
böyle bir hareket yapan adamla yaşlanılmaz. Evli kalma çok üzülürsün.
Ben de evli kalmak istemiyorum bir süre beklemekteki kastim cikarip bir iki tanesini bile alsa onun almış olduğu tam kesinleşmiş olacak bir hamle yapmasını bekliyorum

Eşin almıştır.diye düşünüyorum.
senden başka koydugun yere sürekli giren çıkan kim
eve sen olmadan arkadaş akraba alır mı?
teyzesi sizin altınlara göz koyduğunu nasıl ima etti?
eşin sülalenin safı mı dır?
yoksa sülalenin çakalımıdır?ailesinde adli yada dedikodu itibari ile biribirlerini dolandırdılar mı?
eve gizli kamera gibi bişey koydurdu mu yada çevrenizde böyle bir alet alan var mı?
Komşularınızdan alt üst yada yan komsunuz onların yakın akrabası yakın dostları mı?

Aynen dediginiz gibi yaptım, annem nisanımda borç ile künye almıştı sonra garibim o borcu ödedi aylarca. Ben de onu bile almışlar diye çok ağladım , oturdu benimle ağladi gerçekten ne yaptığını anlayamiyorum nereye gitti bozdurdu mu teyzesinde mi kendisi mi sakladı hicbir şey söylemiyor
Yarın bir gün cüzdanınızdan 20 tl eksilse kocanızdan şüpheleneceksiniz.
Çok kötü bir şey bu.
Allah yardımcınız olsun.

Tabi ilk polis eve geldiğinde ben onu sucluyorum o da beni suçladı aynen dediginiz gibi. Belki ayrılmayı kafaya koydun daha fazlasını alabilmek için böyle yaptın ne bileyim diyor. Ben de ben alsam neden polis çağırayım manyak mısın dedim. Boyle sacma sapan bir ilişki oldu. Ne olduğunu anlayamadık. Ama rahatlığı çok garip giden gitti yenisini alırız ne demek:( dün bir de ağladı ben seni çok seviyorum hepsini alacam sem yeterki üzülme diye. Ne yapacagimi ben de sasırdım
Bence asil soru siz bu olaydan sonra bu adamla evlilige devam edebilcekmisiniz?

Eşin almıştır.diye düşünüyorum.
senden başka koydugun yere sürekli giren çıkan kim
eve sen olmadan arkadaş akraba alır mı?
teyzesi sizin altınlara göz koyduğunu nasıl ima etti?
eşin sülalenin safı mı dır?
yoksa sülalenin çakalımıdır?ailesinde adli yada dedikodu itibari ile biribirlerini dolandırdılar mı?
eve gizli kamera gibi bişey koydurdu mu yada çevrenizde böyle bir alet alan var mı?
Komşularınızdan alt üst yada yan komsunuz onların yakın akrabası yakın dostları mı?
Canım ben bizim hayatımızı anlatayım ben zonguldakliyim eşim kırıkkaleli bulunduğumuz şehirde eşinin teyzesi oturuyor bize 45 dakika falan. Biz evlendik burada çalışmaya başladık 6 ay oldu. Benim ailem daha hiç gelmedi bu yaz ameliyat durumum var o zaman geleceklerdi sonra corona cıktı kaldı. Eşimin ailesi birkaç kere geldi . Onlardan da şüphe etmiyorum çünkü onların bilgisi olsa eşim onlara söylemeyelim diyemezdi tamamen kendi aldı biseyler yapıyor diye düşünüyorum burada bizi taniyan yok evimize aylardır girip çıkan yok alan kişi ya eşim ya da onun çevresinden bizi bilen birileri hırsızlık olsa illa belli olurdu. Tek istediğim hepsini geri almak sonra şeytan görsün yüzünü. Dava eDeceğim diyorum korkup vermiyor da

Kocan almış belli ki. Bence gizlice bir avukata git durumu anlat. Bir de boşanma durumunda nafaka vs öğren. Çatır çatır alırsın o altınları. Kocana da söyle inanmadığını. Hırsızlık olsa dağıtırdı demek ki yerini bilen biri aldı.

Canım ben bizim hayatımızı anlatayım ben zonguldakliyim eşim kırıkkaleli bulunduğumuz şehirde eşinin teyzesi oturuyor bize 45 dakika falan. Biz evlendik burada çalışmaya başladık 6 ay oldu. Benim ailem daha hiç gelmedi bu yaz ameliyat durumum var o zaman geleceklerdi sonra corona cıktı kaldı. Eşimin ailesi birkaç kere geldi . Onlardan da şüphe etmiyorum çünkü onların bilgisi olsa eşim onlara söylemeyelim diyemezdi tamamen kendi aldı biseyler yapıyor diye düşünüyorum burada bizi taniyan yok evimize aylardır girip çıkan yok alan kişi ya eşim ya da onun çevresinden bizi bilen birileri hırsızlık olsa illa belli olurdu. Tek istediğim hepsini geri almak sonra şeytan görsün yüzünü. Dava eDeceğim diyorum korkup vermiyor da
Veremez cunku coktan satmistir. Muhtemelen kumar borcu falan vardi senden sakladi. Sen o altinlari unut. 400 gram altin az para mi? Belki hala daha borcu var

Back
X