Altınlarım Gitmiş :(

Aynen dediğin gibi savcılığa kadar çıkacam kim girdiyse bulunacak dedim o da yapalım dedi acaba iş ciddiye binmez diye mi böyle rahat. Ağlayıp göz yaşı döktü sen üzülme ben alacam diye çok uzulduyse geri verirdi :KK43:
Bence ailesi topla altınları getir dedi
Ondan rahat bukadr
Size aglaması da ondan bence
Bosanmazsanız 1-2 altın yapıp göz boyucak😏
O altınları yatırıma cevirmislerdir bile.
Ne cesit bi ceteymis bunlar,Allah kolaylık versin size.

Bu devirde o kadar altina sahip olmak sasirtici bence, kocanin almasi değil 🥵 allah korusun her turlu insan var onu zaten goruyoruz da, o kadar altının bir arada olmasıni pek goremez olduk🤢🤢

Bence ailesi topla altınları getir dedi
Ondan rahat bukadr
Size aglaması da ondan bence
Bosanmazsanız 1-2 altın yapıp göz boyucak😏
O altınları yatırıma cevirmislerdir bile.
Ne cesit bi ceteymis bunlar,Allah kolaylık versin size.
Ailesine vermiş olsa onlara söylemeyelim demekte ısrar eder miydi bence aldı kendisi saklıyor avukat ile bir görüşeceğim onlar daha iyi bilir

Bu devirde o kadar altina sahip olmak sasirtici bence, kocanin almasi değil 🥵 allah korusun her turlu insan var onu zaten goruyoruz da, o kadar altının bir arada olmasıni pek goremez olduk🤢🤢
Işte zoru başarmıştım düğünümde erkek tarafı 6 tane 30 gram bilezik yaptı set yerine de 5lik büyük cumhuriyetle zincir yapmışlardı. benim ailemden 4 tane 20 gram bilezik ve yaklasik 40 gramlik set taktilar(ben calisip aldim onlara verdim taktilar) kelepçe vardı35 grama yakin, bunun dışında 22 ayar küpe yüzük 4 tane de düğünde takılan bileziğim vardi 10 15 gramlik. Hepsi 22 ayardı bunun dışında biraz çeyrek ve gram altınım vardı, 14 ayar kolye, takı setleri nişanda takılan künye derken nereden baksan 200 bine yakın biz evlenirken altının gramı 260 TL'ydi şimdilerde 390larda... çok değerlendi.. ve ben çok pişmanım saklamadigima:KK43:

Ailesine vermiş olsa onlara söylemeyelim demekte ısrar eder miydi bence aldı kendisi saklıyor avukat ile bir görüşeceğim onlar daha iyi bilir
Bence ailesinin de haberi yok bir şekilde hiç etmiş altınları kumar borcu mudur nedir bilmem. Ailesi de öğrenirse olayı didikleyeceklerini ve yediği haltın ortaya çıkacağını biliyor, o yüzden onlara duyurmak istemiyor. Bence öğrensin ailesi söyleyin, polisler bizi sallamadı onlar aile büyüğü ne yapılacağını bilirler, bize yol gösterirler böyle oturup hiç bir şey yapmadan durmayalım falan de

Bence ailesinin de haberi yok bir şekilde hiç etmiş altınları kumar borcu mudur nedir bilmem. Ailesi de öğrenirse olayı didikleyeceklerini ve yediği haltın ortaya çıkacağını biliyor, o yüzden onlara duyurmak istemiyor. Bence öğrensin ailesi söyleyin, polisler bizi sallamadı onlar aile büyüğü ne yapılacağını bilirler, bize yol gösterirler böyle oturup hiç bir şey yapmadan durmayalım falan de
Katılıyorum ailelere söylemeyelim demesi direkt ben yaptım demesiyle aynı

Yakınım olmadığına kesinlikle eminim hırsızlar bayanmış apartmandan çıkarken görmüşler ama birine gelen misafir sanmışlar sandığın anahtarı kimsenin çekmece olduğunu bilmediği bi çekmecede kesenin içindeydi ama bulmuşlar sandığı orta çekip içindeki çeyizlerimi boşaltıp tekrar yerine koymuşlar altınların bulunduğu çekmeceden altınları alıp kutuları kapatıp tekrar yerine koymuşlar oğlumun odasından dolaptan kıyafetler almislar bebek çantası almislar ama tum dolaplari çekmeceleri kapatip duzeltmisler hatta mutfaktaki çaycıyi bile götürmüşler gelen polisle konuştuğumuzda aynı gün sekiz.ev soyulmuş ve tamamen her yer düzenliymis farketmeyen çok kişi oluyor düzgün olunca heryer demişlerdi ben sadece araba koltuğunu sandığın üstüne dik şekilde koymuştum yan dönmüş ortam anlamıştım belki evde hala farkedilmeyenler vardir konu sahibininde
Eşinin tepkisi yeniden alırız mıydı.. sakin miydi o kadar

Şayet benim eşim alsaydı ve üstüne yalan da söyleyip yeminler edip gerçekte o almış olsaydı katiyen 1 saniye dahi onunla evli kalmazdım..
İnşallah yakın zamanda çıkar kokusu..

Back
X