Asla ve asla ve asla verme . Satılacakta gelecekte bunlar hep masalKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Ben biraz bir şey biliyorsam o altınlar geri gelmez. Ama hep satılacak arsa olur ev olur mutlaka yerine konulacak denir. Asla şaşmaz.Kızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Vermeyin .Kızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Sizin dugun için nereden buldularsa yine bula bilirler bence. Sadece altinlar hazir varken başka yerden arayişa girmemek gibi olmuş. Yine de durumu bilemeyiz. Kredi çekme imkanlari varken sizden bunu istiyorlarsa nede olsa altin var ne diye borca gireyim kafasinda da ola bilirler. Insanlari anlamak çok zor. O insanlari en iyi siz bilirsinizKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Kredi çıkmıyor hiç birine bankalara başvurdular artık çaresiz kaldılarSizin dugun için nereden buldularsa yine bula bilirler bence. Sadece altinlar hazir varken başka yerden arayişa girmemek gibi olmuş. Yine de durumu bilemeyiz. Kredi çekme imkanlari varken sizden bunu istiyorlarsa nede olsa altin var ne diye borca gireyim kafasinda da ola bilirler. Insanlari anlamak çok zor. O insanlari en iyi siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?