- 5 Ocak 2022
- 1.117
- 1.862
- 83
Sakın vermeKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Kadının anasının taktığı altınla diğer geline şov yapacaklarAltınlarını verip geri alabilen bir kişi bile yoktur hdjdjdjd vermeyin.
Verme canım verme bacımKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Evet buna ben de takıldım. Özbeöz annem, beni doğuran insan bankada kaç param var hatta kenarda param var mı yok mu bunu bile bilmez. Aldığım maaşın net rakamını da bilmez. Bunların altınlarını kayınaile biliyor yahu. Ne alaka neden bunlar söylenir anlamamYa bir de niye altinlariniz oldugunu baskalari biliyor ben buna da takiliyorum mesela? Dugunde takilmistir falan ama bozduk yedik deyin etrafa.
Annem zamanında aynı sekilde kaynı evlenirken para veriyor.Eltisi altin kemerden 5 i biryerdelere ne isterse yaptırıyor. Kv birkac sene sonra konusu olunca eltinin haberi var onlar ödeyecekti zaten ondan iste diyor.Annem istediginde isitmedigi hakaret kalmamıs.Bana mı sordun verirken vermeseydin demisler.Verdigi para da ölmüs ikizlerinin ölüm parasiydi.Kızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Oyle olmasi cok daha iyi tabiki. Birisine yardim edip etmemek kendi keyfinize kalir boylelikle. Diger turlu insani suclu hissettiriyorlar bir de.Evet buna ben de takıldım. Özbeöz annem, beni doğuran insan bankada kaç param var hatta kenarda param var mı yok mu bunu bile bilmez. Aldığım maaşın net rakamını da bilmez. Bunların altınlarını kayınaile biliyor yahu. Ne alaka neden bunlar söylenir anlamam
Verirseniz gelmez bir daha vee siz eltiye baktıkça bunlar benim altınlarim diye eriyip gidiceksinizKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Vermem ben olsamKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?