Altınlarımı borç vermeli miyim

Sakın verme

Sizin düğün masraflarınızın borçlarını ödüyorlar mi? Ne kadar istiyorlar. Yardımcı olabilirseniz güzel olur ama benim bileziklerimi alıp eltiye taksalar sinir olurdum. Ben olsam vermezdim sanırım.

Ver ayol ne olacak, eltin de evlendikten sonra bı küçüğünü evlendirir altınlar hane içinde dolaşıp durur, evlenecek kimse kalmayınca da k.valide k.peder yazlık patlatirlar bu damatlar da hep üzülüyor, başlari öne düşüyormuş ne vakurlar yahu. Eee düze çıkınca evlendirselermis ne acelesi var. Erkek tarafı kafasını hiç bir zaman anlayamayacagim.

Verme canım verme bacım

Ya bir de niye altinlariniz oldugunu baskalari biliyor ben buna da takiliyorum mesela? Dugunde takilmistir falan ama bozduk yedik deyin etrafa.
Evet buna ben de takıldım. Özbeöz annem, beni doğuran insan bankada kaç param var hatta kenarda param var mı yok mu bunu bile bilmez. Aldığım maaşın net rakamını da bilmez. Bunların altınlarını kayınaile biliyor yahu. Ne alaka neden bunlar söylenir anlamam

Annem zamanında aynı sekilde kaynı evlenirken para veriyor.Eltisi altin kemerden 5 i biryerdelere ne isterse yaptırıyor. Kv birkac sene sonra konusu olunca eltinin haberi var onlar ödeyecekti zaten ondan iste diyor.Annem istediginde isitmedigi hakaret kalmamıs.Bana mı sordun verirken vermeseydin demisler.Verdigi para da ölmüs ikizlerinin ölüm parasiydi.

Ben vermezdim.Sizden gelecek altina göre mi planladilar dügünü sanki.

Benimkileri de aldı kayınpederim 4 senelik evliyim bu sene taksit taksit yapıyor ama herkes yapmayabilir üzerine yatabilir.Benimki de geri yapamazdı bence de kaza gecirdi ölümden döndü ölseydim vebal kalacaktı diye korktu herhalde.Giden geri gelse mezardaki dedem gelirdi.Istersen kötü olursun istemesen üzerine yatmıs gibi gelir bosver verme.Eltinin de varakli mobilyası bilmem nerelerde delux tatili olmayıversin.

Oyle olmasi cok daha iyi tabiki. Birisine yardim edip etmemek kendi keyfinize kalir boylelikle. Diger turlu insani suclu hissettiriyorlar bir de.

Verirseniz gelmez bir daha vee siz eltiye baktıkça bunlar benim altınlarim diye eriyip gidiceksiniz

Vermem ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…