- 29 Mayıs 2021
- 3.024
- 5.932
- 108
- 40
Konuyu okudum, cevap yazıyorum: HAYIR.Konuyu okumadan başlığa cevap yazıyorum: HAYIR
Sakın verme kayın için kılımı bile kıpırdatmam ben olsam bırak altınları vermeyiKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Satılık olan arsayı senin üzerine yapsınlar, sen de altınlarını ver. Satılırsa altınlarının parasını alır, para artarsa da onlara verirsin.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Sana güvenip mi evleniyorlar bi düşünün lütfen. Bak bu kadar insan yazdı verirsen yazıklar olsunKredi çıkmıyor hiç birine bankalara başvurdular artık çaresiz kaldılar
Oyleyse belki de yardim etmeniz doğru. Bilemiycem. Arkasina geçmesinler. Sonuçta aile olunca bugun oderiz yarin oderizle daha rahat oluyorlar ve odeme gunu gelmiyor bir turlu. Yine de siz bilirsiniz.Kredi çıkmıyor hiç birine bankalara başvurdular artık çaresiz kaldılar
Kayninin düğünü varsa sana mı varKızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Düğün zamanları zor zamanlardır. Arka arkaya 2 erkek evlat evlendirmek kolay değil. İstenen miktar çok mu fazla, arazi satışta mı, altınlarınızı karşılar mı, elinizde kalacak olan miktar yarın ihtiyaç duyduğunuz bir durumda size yeter mi? İyi insanlarsa şimdiye kadar kalbinizi kırıp sizi mutsuz etmedilerse bence verilebilir ama üzerine soğuk su içme riskini mutlaka göze alabiliyor olmanız lazım. Her koşulda gelmeme ihtimali de mevcut.Kızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
Evet bak bu çok mantıklı sizi bordo bereli ilan ediyorum valla aklıma gelmez kırk yıl düşünsemE satılık bir arsa varmış zaten satsinlar
Yoksa da arsayı üzerinize yapsınlar
Konu başlığını okur okumaz aslaaaaa dedim. Gerikerse esin kredi ceksin ailesine versin ama altinlar kalsin. Ha deyince verilebilecek bir sey degil ki. Ya sizin acil bir durumunuz olur da altinlariniza ihtiyaciniz olursa?Kızlar selam,1 yıldır evliyim kayınvalidem düğünde takılan altınlarımın bir kısmını borç istedi,nedeni de kaynımın düğünü var çok sıkıştılar.Ben verme taraftarı değilim kendimi kötü hissettim geri gelmezse diye tedirginim açıkcası,eşim vermek istiyor ısrarcı değil ama aileme yardım etmeliyim kafasında üzgün takılıyor.Satılıkta olan bir arsa var eğer satılırsa ilk iş bizim altınlar alınacak diyor.sizce ne yapmalıyım çok kararsızım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?