Evet öp öz teyzem,Nasıl yani öz teyzeniz mi?
1 tane oğlu var o da ondan beter pisliğin teki, cezaevine girp çıkan bi tipTeyzenizin çoluğu çocuğu yokmu onlara anlatsanız yardım etseler
Allaha havale etceksiniz o zaman. Yada bir sekilde avukat tutup dava açacaksınız eminseniz.1 tane oğlu var o da ondan beter pisliğin teki, cezaevine girp çıkan bi tip
Allah belasini versin adi kari. Insan bunu yegenine, bacisina nasil yapar..Evet öp öz teyzem,
Öbür konunu da okumuştum çok üzülmüştüm. Dava açsanız da sonuçlanmaz yıllarca ertelenir durur, elinizde bir kanıt da yok malesef o çaldı biliyorum demekle mahkeme hüküm vermez60.000 lira değerinde altınlarınm çalınmıştı, bütün şüpheler deliller teyzemi gösteriyordu. Polis bile kanaat getirdi teyzm olduğuna. Bizim hiç haberimiz olmayan en az 10 tane dosyası cıktı ( polise hakaret, baskasını tehdit) Kendiside 4 ay önce gelininin altınları çalındı diye, gelininin ailesinden şikayetçi olmuş.Bizi her yerden engellemiş , hiç bi şekilde cevap vermiyor, poliste siz hiç bişey yapmayın dedi gerçekten ilgileniyorlarr,
Teyzenin olduğu kesin ama delil bulamıyoruz dedi polis, öyle çirkef biri ki işin içinden sıyılır, hiç bişeyden korkusu yok bu kadının dedi. Kameralarda parmak izinde çıksa savunucu bi açıklama yapsa sıyırır dedi. Mesela ben orayı sildim oradan kalmıştı parmak izi dese gibi.. Şimdi bu olay böylece kapanacakmı hiç ispatlananamayacak mı? Avukata gideyim desem beş kurıs param yok , eşi polis olanlar ya da böyşe bi olay yaşayanlar yardımcı olabilir mi ne olur bi yol gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?