Altınlarımı calan belli oldu ama ispatlanamıyor

Allah yardımcınız olsun, inşallah geri gelir gidenler

evine arama çıkmıyormu polis tarafından....o günün kameraları incelenir, nerden nereye gitmiş vs...anlaştığı kuyumcu varsa, oraya gittiyse bulunur...polisler cinayetleri çözüyor, bunumu çözemiyecekler...

Ya siz itiraf ettiriceksiniz yada polis çapraz sorguyla itiraf ettiricek. Şüpheli o sonucta sorguya flan almadılar mı. Keşke o kadar yüklü miktarda altını evde saklamasaydınız. Benim eşimin tarafından bir kişide yüzügümü çaldı ben yokken evime girip önceden de böyle işleri varmış k an dalgınlıkla ortalıkta unuttum. Sen çaldın çabuk ver diye kıyamet kopardım. Sonra bana suç attı sende benim bileziğimi çaldın diye eşime dedim hemen jandarmayı ara gelsinler parmak izi alsınlar ben şikayetçiyim hem çaldi hemde iftira attı diye sonra korkusuna anlattı herşeyi yüzüğümüde verdi

Böyle olaylarda maddi delil çok zor bulunur, maddi delilde olmadan savcı davayı açmaz.

Bi kere şüphelin akraban, evde parmak izi çıksa bile, hatta bulunduğu yerde parmak izi çıksa bile, altın biriktirdiklerini ve yerini biliyordum, evlerine girip çıkıyordum, samimiyetim var, daha önce baktık beraber koyduk der. Yada savcı hakim sorar senin sunduğun kutuda altın olduğu ne malum? İyi ben polise gideyim şu kutuda 50binlik altınım vardı çalmışlar diyeyim, üzerine de birinin parmak izini alayım. Hoop bittimi?

Kuyumcudan da bir tek sizin altınlarınız bozurulmaz, aynı model kolye bilezik olsa bile bende de aynısı vardı der, harcamaları ile geliri uyuşmuyorsa elden para alıyorum oğlumdan, akrabalarımdan der, 30 yıldır biriktiriyorum der.

Yani farkındaysanız polis ifadeye bile çağırmamış, maddi delil yok çünkü. Memlekette öyle her önüne gelen her önüne geleni şikayet edemesin diye, bu durumlarda maddi delil aranır. Nasıl müge anlı da falan bazı olaylarda tüm yollar aynı adamı suçlu gösterse de adamı içeri alamıyolar, maddi delil yokluğundam.

O yüzden çok üzgünüm ama keşke birikiminizi evde saklamasaydınız. Malesef teyzeyi başka türlü itiraf ettirmediiiniz müddetçe, bu işi başka türlü açığa çıkmaz.

Üzgünüm ama bir şey elde edemzsiniz, allaha havale edip kenara çekilmek zorundasınız,yada kendi adaletinizi arayıp ama döverek ama tehtitle geri vermesini sağlayacaksınız

Valla ben olsam gidip saçını başını bir güzel yolardım.. aşağılık bir davranis evine girdiği yeğenine insan bunu nasıl yapar ya ? Ayrıca bu durum için dişli bir avukat tutmaktan başka çareniz yok yoksa yanına kâr kalır. Ayrıca eşiniz yarın obur gün kafaniza kakabilir teyzen çaldı vs diye bunları da düşünün bence

Temizlik yaptim diyorsunuz ama altin yerine kagıtlar koymuş orda illaki vardir parmak izleri gidip orayida dezenfekte etmemissinizdir. Polis oranin parmak izini almadi mi?

Canım sen kardeşi kaybolan üye miydin? Ekşi sözlükte konusu olan, sonra bulunmuştu, o konuya da çok üzülmüştüm. nickin bir yerden tanıdık geliyor kaç gündür öyle kalmış Aklımda.

Bu konuyu da takip ediyorum günlerdir. Benim teyzem de bizim evin anahtarını yaptırmış mesela, anneannemden kalan ardiye gibi kullandıkları evin anahtarını yaptiracakmis sözde yanlışlıkla yaşadığımız evinkini yaptırmış yersen. Evde bi şey tutmayız ama teyzem de Biraz paragözdür aldığı borcu vermez falan, yüzsüzdür de. Hemen değiştirmiştik.

Eger senin yerinde olsam, senin gibi %99 emin olsam, teyzemi artık adam tutup dövdürur müyüm, yoksa kendim mi döverim. Eterle bayılıp sonra ağzını bantlayip Bi odada bağlayıp konuşana kadar orada mı tutarım artık bilmiyorum o anki gözümün dönmesine bağlı. Ben senelerce yemiycem içmiycem o kadar iyilik ettiğim kadın gelip üstüne konacak he mi? Gerçekten yaşına başına bakmam, teyze meyze demem ağzından burnundan kan getiririm. Ytd. Üstelik yeni boşanmışsin, eğer hatırladığım üye isen bebeğin de var galiba, o üye hamileydi o ara çünkü.

Polisle falan çözülecek gibi değil bu yani. Kendi adaletini sağlamanın yollarını aramalisin bence. Böyle bir şey yazmış olmayı hiç ama hiç istemezdim ama bu ülkede yaşamak böyle bir şey maalesef.

Yalan ifade verdi ve yalanı ispatlandı , yüzde yüz ifadesiyle sucu kesinleşti bu delil olmaz mı

Kardeşim kaybolmadı canm, teyzemi polis çağırmış, ifadeye gelmemiş, işten rapor almış , polis ifadeye zorla getirdi, yalan beyanda bulundu ve yalan ifadesi ispatlandı sonuç ne olur acaba bu delil sayılmaz mı

neden bu teyzeyle muhatap oluyorsunuz uzak olsanıza..evinizemi girdi çaldı altınlarını..

Bence cok mantıklı bu

Cok zor bir durum inan yerinde olmak istemezdim. Allah yardimcin olsun

Lanet Kadin bu nasil bir serefsizliktir ben zara Dan bir tisortu odemenden cikip gitmistim otmedi bile alarm fark edince yemek yedigimiz yerden zara ya nasil Gittim hatirlamiyorum defalarca ozur diledim unutup cocuk arabasina katmisim Ben 10 euroluk tisort için vijdan azabi çektim koca sirkete karsi bu Kadin yiyenini soyoyur nasil bir kansizlik ya ayiip ya

Altınlardan ses yok sanırım arada girip okuyorum
Keşke teyzeyi ilk baştan çalındığında uyandırmasaydınız sanki başkasından şüpheleniyor gibi yaklassaydınız verdiği tepkileri anlardınız suç üstü olurdu

Savcılıktan arama izni çıkarıp evini aratın, hesaplarını kontrol edin, altınları vermiş olabileceği yakın kişilerinizde aynı şekilde, çalmışsa ki eminsiniz nereye şaklayacak toprağa gömecek değil Ya, elbet para akışı yapacak bozdurup veya birşeyde kullanacak o altınları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…