- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
60.000 lira değerinde altınlarınm çalınmıştı, bütün şüpheler deliller teyzemi gösteriyordu. Polis bile kanaat getirdi teyzm olduğuna. Bizim hiç haberimiz olmayan en az 10 tane dosyası cıktı ( polise hakaret, baskasını tehdit) Kendiside 4 ay önce gelininin altınları çalındı diye, gelininin ailesinden şikayetçi olmuş.Bizi her yerden engellemiş , hiç bi şekilde cevap vermiyor, poliste siz hiç bişey yapmayın dedi gerçekten ilgileniyorlarr,
Teyzenin olduğu kesin ama delil bulamıyoruz dedi polis, öyle çirkef biri ki işin içinden sıyılır, hiç bişeyden korkusu yok bu kadının dedi. Kameralarda parmak izinde çıksa savunucu bi açıklama yapsa sıyırır dedi. Mesela ben orayı sildim oradan kalmıştı parmak izi dese gibi.. Şimdi bu olay böylece kapanacakmı hiç ispatlananamayacak mı? Avukata gideyim desem beş kurıs param yok , eşi polis olanlar ya da böyşe bi olay yaşayanlar yardımcı olabilir mi ne olur bi yol gösterin
evine arama çıkmıyormu polis tarafından....o günün kameraları incelenir, nerden nereye gitmiş vs...anlaştığı kuyumcu varsa, oraya gittiyse bulunur...polisler cinayetleri çözüyor, bunumu çözemiyecekler...60.000 lira değerinde altınlarınm çalınmıştı, bütün şüpheler deliller teyzemi gösteriyordu. Polis bile kanaat getirdi teyzm olduğuna. Bizim hiç haberimiz olmayan en az 10 tane dosyası cıktı ( polise hakaret, baskasını tehdit) Kendiside 4 ay önce gelininin altınları çalındı diye, gelininin ailesinden şikayetçi olmuş.Bizi her yerden engellemiş , hiç bi şekilde cevap vermiyor, poliste siz hiç bişey yapmayın dedi gerçekten ilgileniyorlarr,
Teyzenin olduğu kesin ama delil bulamıyoruz dedi polis, öyle çirkef biri ki işin içinden sıyılır, hiç bişeyden korkusu yok bu kadının dedi. Kameralarda parmak izinde çıksa savunucu bi açıklama yapsa sıyırır dedi. Mesela ben orayı sildim oradan kalmıştı parmak izi dese gibi.. Şimdi bu olay böylece kapanacakmı hiç ispatlananamayacak mı? Avukata gideyim desem beş kurıs param yok , eşi polis olanlar ya da böyşe bi olay yaşayanlar yardımcı olabilir mi ne olur bi yol gösterin
Yalan ifade verdi ve yalanı ispatlandı , yüzde yüz ifadesiyle sucu kesinleşti bu delil olmaz mıBöyle olaylarda maddi delil çok zor bulunur, maddi delilde olmadan savcı davayı açmaz.
Bi kere şüphelin akraban, evde parmak izi çıksa bile, hatta bulunduğu yerde parmak izi çıksa bile, altın biriktirdiklerini ve yerini biliyordum, evlerine girip çıkıyordum, samimiyetim var, daha önce baktık beraber koyduk der. Yada savcı hakim sorar senin sunduğun kutuda altın olduğu ne malum? İyi ben polise gideyim şu kutuda 50binlik altınım vardı çalmışlar diyeyim, üzerine de birinin parmak izini alayım. Hoop bittimi?
Kuyumcudan da bir tek sizin altınlarınız bozurulmaz, aynı model kolye bilezik olsa bile bende de aynısı vardı der, harcamaları ile geliri uyuşmuyorsa elden para alıyorum oğlumdan, akrabalarımdan der, 30 yıldır biriktiriyorum der.
Yani farkındaysanız polis ifadeye bile çağırmamış, maddi delil yok çünkü. Memlekette öyle her önüne gelen her önüne geleni şikayet edemesin diye, bu durumlarda maddi delil aranır. Nasıl müge anlı da falan bazı olaylarda tüm yollar aynı adamı suçlu gösterse de adamı içeri alamıyolar, maddi delil yokluğundam.
O yüzden çok üzgünüm ama keşke birikiminizi evde saklamasaydınız. Malesef teyzeyi başka türlü itiraf ettirmediiiniz müddetçe, bu işi başka türlü açığa çıkmaz.
Kardeşim kaybolmadı canm, teyzemi polis çağırmış, ifadeye gelmemiş, işten rapor almış , polis ifadeye zorla getirdi, yalan beyanda bulundu ve yalan ifadesi ispatlandı sonuç ne olur acaba bu delil sayılmaz mıCanım sen kardeşi kaybolan üye miydin? Ekşi sözlükte konusu olan, sonra bulunmuştu, o konuya da çok üzülmüştüm. nickin bir yerden tanıdık geliyor kaç gündür öyle kalmış Aklımda.
Bu konuyu da takip ediyorum günlerdir. Benim teyzem de bizim evin anahtarını yaptırmış mesela, anneannemden kalan ardiye gibi kullandıkları evin anahtarını yaptiracakmis sözde yanlışlıkla yaşadığımız evinkini yaptırmış yersen. Evde bi şey tutmayız ama teyzem de Biraz paragözdür aldığı borcu vermez falan, yüzsüzdür de. Hemen değiştirmiştik.
Eger senin yerinde olsam, senin gibi %99 emin olsam, teyzemi artık adam tutup dövdürur müyüm, yoksa kendim mi döverim. Eterle bayılıp sonra ağzını bantlayip Bi odada bağlayıp konuşana kadar orada mı tutarım artık bilmiyorum o anki gözümün dönmesine bağlı. Ben senelerce yemiycem içmiycem o kadar iyilik ettiğim kadın gelip üstüne konacak he mi? Gerçekten yaşına başına bakmam, teyze meyze demem ağzından burnundan kan getiririm. Ytd. Üstelik yeni boşanmışsin, eğer hatırladığım üye isen bebeğin de var galiba, o üye hamileydi o ara çünkü.
Polisle falan çözülecek gibi değil bu yani. Kendi adaletini sağlamanın yollarını aramalisin bence. Böyle bir şey yazmış olmayı hiç ama hiç istemezdim ama bu ülkede yaşamak böyle bir şey maalesef.
neden bu teyzeyle muhatap oluyorsunuz uzak olsanıza..evinizemi girdi çaldı altınlarını..60.000 lira değerinde altınlarınm çalınmıştı, bütün şüpheler deliller teyzemi gösteriyordu. Polis bile kanaat getirdi teyzm olduğuna. Bizim hiç haberimiz olmayan en az 10 tane dosyası cıktı ( polise hakaret, baskasını tehdit) Kendiside 4 ay önce gelininin altınları çalındı diye, gelininin ailesinden şikayetçi olmuş.Bizi her yerden engellemiş , hiç bi şekilde cevap vermiyor, poliste siz hiç bişey yapmayın dedi gerçekten ilgileniyorlarr,
Bence cok mantıklı buAnca altinlarin onda bulursaniz ispat olur. Bilezik falan seklimde miydi. Teyzenizle gorusuyor musunuz normalde. Takip edip banka kasasinda falan sakliyor mu onu bilmek lazim. Kuyumculara sorup teyzeniz altin bozdurmuş mu onu ogrenmek lazim. En azindan bozdurabilecegi kuyumculari dolasip resmin gosterip sorun. Ipucu kayalarsaniz kamera kaydiyla ispatlanir
Keşke bu tiplerle görüşüp gelip gitmeyi kesseymişsiniz1 tane oğlu var o da ondan beter pisliğin teki, cezaevine girp çıkan bi tip
Eve girip çıkan biriyse diye söylemişlerdirParmak izi olunca nasıl ben silerken kalmış diyebilir ki? Sizin evinizi temizlemiyorsa bu bir kanittir. Polislere inanamadim resmen bu nasil bir sistem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?