Altınlarımı calan belli oldu ama ispatlanamıyor

Polisler de insani yanlis yönlendiriyor bazen. O kutularin parmak izini alsinlar yine. Karari mahkeme verecek sonucta. Gizli yer ve ordan toz almasi imkansiz. Bunu sundugunuzda mahkemeye bir kac ek delille sonuc alinir neden alinmasin

Üstüne bir bardak su içiceksiniz malesef çünkü yavuz hırsız ev sahibinin bastırır modunda teyzeniz bu nedenle ileri götürürseniz o şikayetçi olur gibi geliyor.
Ya da siz bir hırsız bulun evine girsin talan etsin bulsun altınlarınızı bozdurmadıysa tabi başka ihtimali yok gibi.

Ben başka yere gidiyordum ordan geçtim dese bişey yapamayız dediler

Diger konuyu okudum. Anormal harcamalri varmis. Siz yine dava acin. Bu harmalarinin kaynagini falan sorar en azindan mahkeme. Iyi bir avukatla cozulebilir. Mahkeme karariyla kuyumculardan kamera kaydiyla aranabilir falan. Asla pes etmeyin
Tek DAYANAĞIM bu zaten ,bu paranın kaynağı nerden geliyor diye ama ına da elden aldım birinden dese ordan da yırtıyor

Hepinize çok teşekkür ederim, herkese cvb veremiyorum , hastalandım yatıyorum apartamnın iki kapısı var birisi gizli gibi, ordan girip çıkmış hiç köşe görmemeiş karsı komşumuz felan evde yoktu maalesef gören yok, kuyumculara da gittim onu başka yerde bozdurmustur dediler

Öncelikle çok geçmiş olsun, lütfen umutsuzluğa kapılmayın.

Önceki konuyu okumadım ancak altınlar tam olarak nerede duruyordu mesela, evin kolay ulaşılabilir / açıkça görünen bi yerinde olmadığını umuyorum. Sonra kutu ya da kesenin içinde de parmak izi için çalışma yapıldı mı? Hadi kutunun dışını toz alırken sildim dedi, içiyle ne işin vardı diye soracaklardır mutlaka.

Sonra bu teyzenin gelir - gider durumu nedir? Yani atıyorum emekli maaşı alan 50 yaşında bi kadın bi anda gücünün yetmeyeceği bi harcama yaparsa ya da büyük bir borcunu kapatırsa ve bu durum belgelenirse soruşturma ve kovuşturma aşamasında bu parayı nereden bulduğunu açıklaması gerekecektir. Öyle aldım birinden diye sıyıramaz, kimden aldın denir, o kişinin de beyanına başvurulur.

Çalınan şeyin altın olması da bi avantaj zira hem saklamak için yere ihtiyacı var hem de eninde sonunda bozdurması gerekecek. Burada bi açığı yakalanabilir belki.

İşin ucunu bırakmış gibi davranılıp bi yandan da bi arama izni vs. çıkarılamaz mı diye düsündüm ama evinde saklayacak hali var mı bilemiyorum, bahçeye mi gömdü, birine mi verdi, ne yaptı acaba? Yine de bi denemek lazım. O bulamadılar işte bıraktılar yakamı diye düsünürken bi arama vs. yapılsa bulunur belki.

Siz bence ceza davaları ile ilgilenen, sizin bulunduğunuz bölgedeki polislerle ve savcılarla sık çalışmış bu nedenle de bu kişilerle arası iyi bi avukat bulmaya bakın bence.

canım o kadar profesyonel biri ya el altından bozduruyodur. ya başka semte ilçeye gidip bozduruyodur.
herşeyi hesaplayip planlamasa göze alabilir mi. on dosyası var diyosun. çok üzgünüm ama yapacak bisey yok gibi.

birine 500 tl para verse. mahkemede yalancı şahitlik ettirir ben borç verdim ahbabiyim. veya borcum vardi onu ödedim diye

Eşimden bosandım ne nafakasını ne tazminatını hiç bişeyini istemedim aşırı gururlu bir insanımdır, öncesinde calısıyorudm kendim ilk işe girdiğim zamanlardan itibaren birikim yapıyordum, sonra rahatsızlık geçirdim memuriyeti bıraktım 1 sene evde yattım çok kötü günler yaşadım, kötü gün parasıdır diye elimden geldiğince harcamamaya çalıştım, babamı kaybettikten sonra babamız yok sağlık sorunumuz olsa bu paraya sıgınırız diye annemle biriktiriyordum. Çok zoruna gidiyor eşimşn bile 1 kuruşunu istemedim hayır gelmez bana diye, bu adi kadın nasıl yaptı bunu bize aklım almıyor, kimsesi yok diye evimizin açtık yemeğimizi paylaştıkları neler yaptık biz onun için ,hırzı alsa zoruna bu kadar gitmez ama hırsız en yakının olursa çok zoruna gidiyor

Kesinlikle bunu yapabilecek birisi yalancı sahitte tutar pislik çevresi cok

sizin adınıza çok üzgünüm, umarım bir şekilde çözüme ulaşır.

Ayrıca bazı teyzeler anne yarısı falan değildir. benim teyzem olacak salak yüzünden evimiz değerinden aşağı bir fiyata satıldı. çirkef, kıskanç, dedikoducunun biriydi. annemi zamanında çok uyardım ama kimsesi yok diye diye tepemize çıkardı. bu saydıgım 3 özellik varsa o kişiden uzak durmalı, teyze dahi olsa

Kesinlikle bunu yapabilecek birisi yalancı sahitte tutar pislik çevresi cok

ne deyim bilemedim. Allah sizi gulmediginiz yerden güldürsün. bugünleri hatirlamayin bile inşallah. gerçekten çok üzüldüm

Allah ona da yemeyi nasip etmesin o paralari.
bide ugrassaniz başınıza bi is acmasin tehdit taciz vs ugrasmak sizi de epeyce yıpratır.

Haklısınız ne deseniz. Yenilir yutulur şey değil. Aile büyüklerinden biri yok mu lafını dinleyebileceği yada çekindiği.
Gitsin sıkıştırsın bak toprakla annesine söylemedik daha ama seni apartmanda görmüşler o saatte, ordaymışsın. Zaten polislerin elinde kanıtlar var, Altınları çıkar ver kapatalım yoksa seni süründürürler mahkemede hapise bile girersin görgü tanığı var, bu işin peşini bırakıcak gibi durmuyolar aramızda halledelim mahkemeye taşınmasın falan gibisinden konuşsa. Teyzenin üzerine gitse?
Yada kocasıyla çocuklaıyla biriyle bu şekilde konuşulabilr. Anlattıklarınıza göre teyzenizin aldığı kesin çünkü

Cidden çok üzüldüm ya. Polisler teyzeyi korkutup konuşturamaz mı acaba

polis onu alacak içeride bir silkeliyecek bak nasıl ötüyor ,

sabah aklıma geldi acaba ne yaptılar diye düşündüm

Polisler az daha saçmalasaymış.
Böyle bir şüpheli olduğuna kanaat getirecek kadar delil var ellerinde, bunu size söyleyebiliyorlar ama biz bir şey yapamayız diyorlar öyle mi? Hangi yollar denendi mesela ispatlamak için, teyzeye ne soruldu? Çok abuk geldi bana bu olay.
Çok geçmiş olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…