Ben başka yere gidiyordum ordan geçtim dese bişey yapamayız dedilerBu polisler daha ne kanıtı istiyor hırsız belli çapraz sorguya çeksinler
Evinizin olduğu sokakta hiçmi kamera yok o saatte kimler gelmiş kimler geçmiş sokaktan
Yani marketlerin kamera kayıtlarına da baktırın
Tek şüpheli teyzem maalesefKomşu başka birisi yapmış olamazmı tek şüpheli teyzemi ?
Tek DAYANAĞIM bu zaten ,bu paranın kaynağı nerden geliyor diye ama ına da elden aldım birinden dese ordan da yırtıyorDiger konuyu okudum. Anormal harcamalri varmis. Siz yine dava acin. Bu harmalarinin kaynagini falan sorar en azindan mahkeme. Iyi bir avukatla cozulebilir. Mahkeme karariyla kuyumculardan kamera kaydiyla aranabilir falan. Asla pes etmeyin
Öncelikle çok geçmiş olsun, lütfen umutsuzluğa kapılmayın.60.000 lira değerinde altınlarınm çalınmıştı, bütün şüpheler deliller teyzemi gösteriyordu. Polis bile kanaat getirdi teyzm olduğuna. Bizim hiç haberimiz olmayan en az 10 tane dosyası cıktı ( polise hakaret, baskasını tehdit) Kendiside 4 ay önce gelininin altınları çalındı diye, gelininin ailesinden şikayetçi olmuş.Bizi her yerden engellemiş , hiç bi şekilde cevap vermiyor, poliste siz hiç bişey yapmayın dedi gerçekten ilgileniyorlarr,
Teyzenin olduğu kesin ama delil bulamıyoruz dedi polis, öyle çirkef biri ki işin içinden sıyılır, hiç bişeyden korkusu yok bu kadının dedi. Kameralarda parmak izinde çıksa savunucu bi açıklama yapsa sıyırır dedi. Mesela ben orayı sildim oradan kalmıştı parmak izi dese gibi.. Şimdi bu olay böylece kapanacakmı hiç ispatlananamayacak mı? Avukata gideyim desem beş kurıs param yok , eşi polis olanlar ya da böyşe bi olay yaşayanlar yardımcı olabilir mi ne olur bi yol gösterin
Hepinize çok teşekkür ederim, herkese cvb veremiyorum , hastalandım yatıyorumapartamnın iki kapısı var birisi gizli gibi, ordan girip çıkmış hiç köşe görmemeiş karsı komşumuz felan evde yoktu maalesef gören yok, kuyumculara da gittim onu başka yerde bozdurmustur dediler
Eşimden bosandım ne nafakasını ne tazminatını hiç bişeyini istemedim aşırı gururlu bir insanımdır, öncesinde calısıyorudm kendim ilk işe girdiğim zamanlardan itibaren birikim yapıyordum, sonra rahatsızlık geçirdim memuriyeti bıraktım 1 sene evde yattım çok kötü günler yaşadım, kötü gün parasıdır diye elimden geldiğince harcamamaya çalıştım, babamı kaybettikten sonra babamız yok sağlık sorunumuz olsa bu paraya sıgınırız diye annemle biriktiriyordum. Çok zoruna gidiyor eşimşn bile 1 kuruşunu istemedim hayır gelmez bana diye, bu adi kadın nasıl yaptı bunu bize aklım almıyor, kimsesi yok diye evimizin açtık yemeğimizi paylaştıkları neler yaptık biz onun için ,hırzı alsa zoruna bu kadar gitmez ama hırsız en yakının olursa çok zoruna gidiyorDirek kanıt olmadığı sürece nasıl kanıtlayacaksınız ki mahkemede?
“Telefonlarımızı açmıyor” mesela yeterli bi kanıt değil, 10 farklı dosyası olması da.. malesef böyle şikayet edebileceğiniz elinizde hiç bir kanıt yok gibi duruyor. Anca siz yokken eve girip çıktığı bir şekilde kanıtlanırsa ama sanırım apartmanda kamera yok.
Kendinizi çok yıpratmamaya çalışın haram para kimseye hayır getirmez
Kesinlikle bunu yapabilecek birisi yalancı sahitte tutar pislik çevresi cokcanım o kadar profesyonel biri ya el altından bozduruyodur. ya başka semte ilçeye gidip bozduruyodur.
herşeyi hesaplayip planlamasa göze alabilir mi. on dosyası var diyosun. çok üzgünüm ama yapacak bisey yok gibi.
birine 500 tl para verse. mahkemede yalancı şahitlik ettirir ben borç verdim ahbabiyim. veya borcum vardi onu ödedim diye
sizin adınıza çok üzgünüm, umarım bir şekilde çözüme ulaşır.Eşimden bosandım ne nafakasını ne tazminatını hiç bişeyini istemedim aşırı gururlu bir insanımdır, öncesinde calısıyorudm kendim ilk işe girdiğim zamanlardan itibaren birikim yapıyordum, sonra rahatsızlık geçirdim memuriyeti bıraktım 1 sene evde yattım çok kötü günler yaşadım, kötü gün parasıdır diye elimden geldiğince harcamamaya çalıştım, babamı kaybettikten sonra babamız yok sağlık sorunumuz olsa bu paraya sıgınırız diye annemle biriktiriyordum. Çok zoruna gidiyor eşimşn bile 1 kuruşunu istemedim hayır gelmez bana diye, bu adi kadın nasıl yaptı bunu bize aklım almıyor, kimsesi yok diye evimizin açtık yemeğimizi paylaştıkları neler yaptık biz onun için ,hırzı alsa zoruna bu kadar gitmez ama hırsız en yakının olursa çok zoruna gidiyor
Kesinlikle bunu yapabilecek birisi yalancı sahitte tutar pislik çevresi cok
Haklısınız ne deseniz. Yenilir yutulur şey değil. Aile büyüklerinden biri yok mu lafını dinleyebileceği yada çekindiği.Eşimden bosandım ne nafakasını ne tazminatını hiç bişeyini istemedim aşırı gururlu bir insanımdır, öncesinde calısıyorudm kendim ilk işe girdiğim zamanlardan itibaren birikim yapıyordum, sonra rahatsızlık geçirdim memuriyeti bıraktım 1 sene evde yattım çok kötü günler yaşadım, kötü gün parasıdır diye elimden geldiğince harcamamaya çalıştım, babamı kaybettikten sonra babamız yok sağlık sorunumuz olsa bu paraya sıgınırız diye annemle biriktiriyordum. Çok zoruna gidiyor eşimşn bile 1 kuruşunu istemedim hayır gelmez bana diye, bu adi kadın nasıl yaptı bunu bize aklım almıyor, kimsesi yok diye evimizin açtık yemeğimizi paylaştıkları neler yaptık biz onun için ,hırzı alsa zoruna bu kadar gitmez ama hırsız en yakının olursa çok zoruna gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?