tüm sayfaları okuyamadım kusura bakmayın.
altınları vermeyerek hala bana dönecek umudu taşıyorsunuz bence. ben öyle gördüm.
emin ol umrunda olsaydın adamın gözü sensizliği taşıyamaz, altın aklına bile gelmezdi.
bence kendinize saygınızı koruyun. sonra pişman olabilirsiniz iyice yüzsüzleşince.
. ya ben bitmesini istemedigimden ne tamam altinlarini getiririm diyebildim nede inadimi kirip ozur dilerim diyebildim.
ilginç gelen neÇok ilginç geldi bana..
evet o umudu tasiyorum ve burda bir cogunuz hatta hepiniz kiziyosunuz bana. evet benim iyiligim icin diyosunuz. vercem altinlarini er yada gec olcak zaten biliyorum ölecegini bile bile yasamiyormu insan bende bitecegini bile bile yasiyorum iste. vercem herseyini.
içimdekileri yasadiklarimi anilarimizi hatiralari veremiycem belki ama maddi neyi varsa vercem
ilginç gelen ne
bisey beklemiyorum. evet bekliyodum bana gelip konusana kadar bekliyodum umut ediyodum belki tekrar olur diye. ama olmayacagini biliyorum bundan sonraNe zaman?
Annem hastanede demişsin ama ben asıl o durumda korkardım vermemeye, hak geçer diye korkarım beddua ederler diye korkarım
Sen daha bu adamdan ne bekliyosun dikiş tutar mı artık
İlginç gelen adamın açık açık ve kararlı bir şekilde altınları istemesi ama senin vermemen
isten ciktigimda gidiyorum yanina. insallah bugun cikacak hastaneden.Sağda solda altınları vermiyorlar falan deseler ailenin kulağına gelse hepten rezillik,bence yani,3 5 altın için değmez,annen hastanede ama sürekli yanında değilsiniz dimi
Zaten bitmiş canım. Hala biteceğini bile bile vermiyorum falan
yok ben neden kızayım, sizin hayatınız. ama adınıza üzüldüm. çünkü buna değecek biri olduğunu hiç düşünmüyorum. olan yine size olacak.evet o umudu tasiyorum ve burda bir cogunuz hatta hepiniz kiziyosunuz bana. evet benim iyiligim icin diyosunuz. vercem altinlarini er yada gec olcak zaten biliyorum ölecegini bile bile yasamiyormu insan bende bitecegini bile bile yasiyorum iste. vercem herseyini.
içimdekileri yasadiklarimi anilarimizi hatiralari veremiycem belki ama maddi neyi varsa vercem
Vericem vericem vericem. Başka bişey yazdın mı? Sonuç; hala vermedin. Bence komikkim vermiyorum diyen. komik bi durummu varki guluyosunuz. bitti evet biliyorum
ya ben altinlari kendimde birakmak vermemek çabasinda falan degilim. siz inanmiyosunuz belki bana ama ben onlarin aldiklarini butun neleri varsa bi çantaya koydum ve onlari her gordugumde canim daha çok yaniyor. basini yesin altinlarida esyalarida. hiçbiseyleri umrumda degil. annemin hasta yatagina gelip isteyecek yurek yok o kiside. anca benim gibi cesaretsiz ötlek birinden isteyebilir onlari. benden ozur bekliyor ve ondan vermedigimi zannediyor ama vercem.
ve laf olsun diye demiyorum vercem bitecek.
ya ben altinlari kendimde birakmak vermemek çabasinda falan degilim. siz inanmiyosunuz belki bana ama ben onlarin aldiklarini butun neleri varsa bi çantaya koydum ve onlari her gordugumde canim daha çok yaniyor. basini yesin altinlarida esyalarida. hiçbiseyleri umrumda degil. annemin hasta yatagina gelip isteyecek yurek yok o kiside. anca benim gibi cesaretsiz ötlek birinden isteyebilir onlari. benden ozur bekliyor ve ondan vermedigimi zannediyor ama vercem.
ve laf olsun diye demiyorum vercem bitecek.
Bak kimse sana altın peşindesin demiyo,ama karşı taraf bunu öyle yorumlayacak sağda solda dillendiriyorlar belki, gerek var mı, lanet gelsin altınına de gönder bi aile büyüğü ile
peki haklisinizBurda sasirilan şey verecek olan kendine verir kargoyla yollar es dost aracılığıyla yollar yani bir yolunu bulur verir. O altinlarla duygusal bir bağ kurduysan bilemem ama vermelisin ancak bu şekilde o adamdan kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?