altinlarimi getir dedi, hâlâ neyi bekliyorum ben ya :'( :'(

evet o umudu tasiyorum ve burda bir cogunuz hatta hepiniz kiziyosunuz bana. evet benim iyiligim icin diyosunuz. vercem altinlarini er yada gec olcak zaten biliyorum ölecegini bile bile yasamiyormu insan bende bitecegini bile bile yasiyorum iste. vercem herseyini.
içimdekileri yasadiklarimi anilarimizi hatiralari veremiycem belki ama maddi neyi varsa vercem

Ne zaman?

Annem hastanede demişsin ama ben asıl o durumda korkardım vermemeye, hak geçer diye korkarım beddua ederler diye korkarım

Sen daha bu adamdan ne bekliyosun dikiş tutar mı artık

Ne zaman?

Annem hastanede demişsin ama ben asıl o durumda korkardım vermemeye, hak geçer diye korkarım beddua ederler diye korkarım

Sen daha bu adamdan ne bekliyosun dikiş tutar mı artık
bisey beklemiyorum. evet bekliyodum bana gelip konusana kadar bekliyodum umut ediyodum belki tekrar olur diye. ama olmayacagini biliyorum bundan sonra

Sağda solda altınları vermiyorlar falan deseler ailenin kulağına gelse hepten rezillik,bence yani,3 5 altın için değmez,annen hastanede ama sürekli yanında değilsiniz dimi

Sağda solda altınları vermiyorlar falan deseler ailenin kulağına gelse hepten rezillik,bence yani,3 5 altın için değmez,annen hastanede ama sürekli yanında değilsiniz dimi
isten ciktigimda gidiyorum yanina. insallah bugun cikacak hastaneden.
babam biz niye ayaklarina gidiyoruz madem istiyomus damat bozuntusu gelsin alsin diyor

Ailece hastaneye gelip annenizin yaninda isterler diye cekinmiyor musunuz? Bekliyorum burada git getir demesini mi istiyorsunuz hasta caninin derdine düsmüs kadinin yaninda? Vermeye niyetiniz yoksa acik acik vermiyorum deyin. Tekrar birlesme hayalleriniz var, herkes yazmis bu adamdan koca olmaz diye. Orasi sizin bileceginiz is, ömrünüz siddet görüp özür dilemeyle gecsin kime ne ama adam tutturmus ver de ver diye. Seven tekrar birlesmek isteyen, hatasini gören erkek altinlari ver diye aramaz sizi. Elli tane bahane yaratmayin. Ne cirkin is ya böyle altin kavgasi. Bu noktaya gelmis sizin degil altinin pesinde adam daha ne söylesin.

yok ben neden kızayım, sizin hayatınız. ama adınıza üzüldüm. çünkü buna değecek biri olduğunu hiç düşünmüyorum. olan yine size olacak.

öleceğimizi bile bile yaşıyoruz evet ama ne zaman öleceğimizi bilseydik ona göre yaşardık.

Valla ben babanı da anlamadım, ama madem gelsin diyo ara çağır gel.al.de, biz gelemiyoruz annem hastanede de, yılan hikayesine döndürmenin manası var mı

Gerçekten çok ilgincsiniz.Adam altini istemiş siz hala neyi bekliyorsunuz .Yüzünüze o kadar hakaret etmiş hala ya rabbi şükür daha yok mu diyorsun.Pes !

ya ben altinlari kendimde birakmak vermemek çabasinda falan degilim. siz inanmiyosunuz belki bana ama ben onlarin aldiklarini butun neleri varsa bi çantaya koydum ve onlari her gordugumde canim daha çok yaniyor. basini yesin altinlarida esyalarida. hiçbiseyleri umrumda degil. annemin hasta yatagina gelip isteyecek yurek yok o kiside. anca benim gibi cesaretsiz ötlek birinden isteyebilir onlari. benden ozur bekliyor ve ondan vermedigimi zannediyor ama vercem.
ve laf olsun diye demiyorum vercem bitecek.

Bak kimse sana altın peşindesin demiyo,ama karşı taraf bunu öyle yorumlayacak sağda solda dillendiriyorlar belki, gerek var mı, lanet gelsin altınına de gönder bi aile büyüğü ile

Burda sasirilan şey verecek olan kendine verir kargoyla yollar es dost aracılığıyla yollar yani bir yolunu bulur verir. O altinlarla duygusal bir bağ kurduysan bilemem ama vermelisin ancak bu şekilde o adamdan kurtulursun

Bak kimse sana altın peşindesin demiyo,ama karşı taraf bunu öyle yorumlayacak sağda solda dillendiriyorlar belki, gerek var mı, lanet gelsin altınına de gönder bi aile büyüğü ile
Burda sasirilan şey verecek olan kendine verir kargoyla yollar es dost aracılığıyla yollar yani bir yolunu bulur verir. O altinlarla duygusal bir bağ kurduysan bilemem ama vermelisin ancak bu şekilde o adamdan kurtulursun
peki haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…