altinlarimi getir dedi, hâlâ neyi bekliyorum ben ya :'( :'(

bence yatıp kalkıp şükret evlenmeden gerçek yüzlerini görmüşsün. ver altınlarını bir daha da aklına getirme adam senin değil giden altınların derdinde kocayı da bulursun altının da alasını alırsın o ne demek ya bu kafada bir adamla kurduğun yuvadan da bir hayır gelmez bırak ne hali varsa görsün Allah senin karşına çok daha iyi ve adam gibi bir adam çıkarır inşallah

geçmismi olur geçmemismi bilemiyorum canimi çok yakti. ben belki onun hayatindan ciktim ama o çikmiyor benim hayatimdan :'( :'( :'(
Çıkar çıkar
Daha çok taze ve sen biraz fazla duygusalsın
İnsanlar ölüme alışıyor ayrılığa mı alışamaz

kendime ettigimin farkindayim ama çikmiyo kalbimden. olmuyo yapamiyorum kendisinede soyledim çikmiyosun kalbimden dedim. bi arkadas insan kavgada belli olur demis ben ne kadar yumusak konustuysam o o kadar delirdi
Adam sana saydırıyor sende kalbimden çıkmıyorsun , diyorsun.Ben olsam barışmaya geldiysem bile süründürürdüm nasılsa karşımda ezilip duruyosun.Azcık mantıklı ol kuyruğu dik tut.

anlatacagim daha çok sey var ama nerden baslasam bilemiyorum o yuzden basinizi fazla agritmayim ben.
aksam eve gidiyimde nolcaksa olsun dayanamiyorum ben artik. kendi elimle b.ka dustum ona yanarim baska hicbiseye degil

Ben olsam ananı da altınlarını da al s*ktır lan derdim valla..

Adam sana saydırıyor sende kalbimden çıkmıyorsun , diyorsun.Ben olsam barışmaya geldiysem bile süründürürdüm nasılsa karşımda ezilip duruyosun.Azcık mantıklı ol kuyruğu dik tut.

dort aydir inat ettim konusmadim zaten. ve dort aydir bi suru konusma hazirladim ama onu karsimda gorunce bana nefretle bile bakiyosa dahi ne diyecegimi unutturdu bana. sanki buyuledi beni :'( :'( :'(

anlatacagim daha çok sey var ama nerden baslasam bilemiyorum o yuzden basinizi fazla agritmayim ben.
aksam eve gidiyimde nolcaksa olsun dayanamiyorum ben artik. kendi elimle b.ka dustum ona yanarim baska hicbiseye degil
Yoo başımız ağrımaz yaz çiz daha rahatlayacaksan
Zamanla geçer ama sende gerçekleri düşün sadece ah sevdim kavuşamadım tarzında düşünme

Sevgili konu sahibi "nisan öyle atılmaz böyle atılır " diye yüzüğü çıkaran sen değil misin? Ben olsam bunu yapanin yüzüne bakmam. Evcilik oyunu değil ki bu. Daha önce de o yapmıştı değil mi yanlış hatırlamıyorsam. İyice laçka olmuş bu ilişki. Sen o aile ile nasıl ömür geçireceksin? Neden altınlarını başına çalıp ihtiyacı olana bir sadaka vermek yerine diretiyorsun? Defolsun gitsin. Bırak.

Yoo başımız ağrımaz yaz çiz daha rahatlayacaksan
Zamanla geçer ama sende gerçekleri düşün sadece ah sevdim kavuşamadım tarzında düşünme

beni çok guvendirdi. hayatimda ailemden sonra ilk defa birine guvendim ne hayal kurduysam ne yasadiysam onunla gordum herseyi. iyiyide kotuyude. simdi ben baskasina nasil guvencem. gelen gideni aratir demisler ya bi sonraki bundan daha beter olursa ??? :'( :'( çok soru var kafamda

evet aynen oyle olmustu takibin icin sagol. bitecek bu aksam. canim yansada cigerim sokulsede bitecek :'( :'(

vercem bu aksam annemle babam goturcekler hepsini. ne var ne yok koydum bi çantaya. ucte bilezik bide yuzugu var alsinda onlara sarilsin uyusun :'( :'( :'(

Abarttığımı düşünebilirsiniz ama
Bence verildiğine dair bir kanıtınız olsun
Bu forum altın verildiği halde verilmedi diye dava acanlar da gördü
Siz önleminizi alın

dort aydir inat ettim konusmadim zaten. ve dort aydir bi suru konusma hazirladim ama onu karsimda gorunce bana nefretle bile bakiyosa dahi ne diyecegimi unutturdu bana. sanki buyuledi beni :'( :'( :'(
Yapma ya elin hödüğü senden değerli mi.Bırak neyi varsa ver rahatlasın pislik.Dünyada sevipte ayrılan ilk sen degilsin sonda olmazsın.Herşeey geçiyor valla bir yıl sonra hiç tanımıyomuş gibi oluyorsun.

Çekirge senin yorumlarına bayılıyorum bazen lafı ağzımdan almış diyorum:)

öyle bir şey yok dünyada tek adam o mu kaldı tabi ki daha iyisini bulursun.ya olmazsa diye düşünme bu adamla da sağlıklı bir evliliğin olmaz ben sana söyliyim çoluk çocuk da olunca bazı şeylerden vazgeçmek daha zor olur sen atık bu sayfayı kapatıp önüne bakacaksın Allah yardımcın olsun

Abarttığımı düşünebilirsiniz ama
Bence verildiğine dair bir kanıtınız olsun
Bu forum altın verildiği halde verilmedi diye dava acanlar da gördü
Siz önleminizi alın

abartmiyosunuz. ama nasil bi yol izlemem gerek bu sahitlik konusunda. aile buyukleri biz karismayiz diyolar (güya akrabalar !!!!) annemle babam gitcek aksam bi aksilik çikmazsa. napmaliyiz ?

amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…