Altınlarını nasıl isteyebilirim?

Eslemmm111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
798
91
13
36
Mrb kızlar 6 yıllık evliyim düğünümde kv ile kp bütün altınlarımı aldılar sonra verilecek diye konuşuldu
Ocak 2015 de altınları yapalım dediler ama bunlardan tık yok
Şimdi ben onlara nasıl konuyu açıcamı bilmiyorum
Sizlerden fikir alabilir miyim?

acik ve net bir sekilde dugun altinlarimi gecen yil hazir edecektiniz, subat ayinda bekliyorum. diyeceksiniz ve baska alternatif devamliliga musade etmeyeceksiniz.

"Anne altınlar lazım verebilir misin?" Dediğinde hayır veremeyiz demezler heralde.

Eşin istesin daha mantıklı.
Çocuğunuz varsa onun geleceği için hesap açıcaz vs deyin.
2015te diye konuşulmuştu ama geçen seneden beri bu plan aklımızdaydı deyin.

Eşin ne diyor duruma? Bence onun istemesi daha uygun olur. Keşke 1 yil beklemeseydin, sıcağı sıcağına halletseydiniz.

Acik ve net olmalisin .öncelikle belli bir gun soyle ve o tarihe kadar geri istedigini belirt. Yoksa yaz a yapariz derler kis gelir sen daha bekliyor olursun.. Esininde fikri ni al kendi basinada iş yapma sonra esinle araniz bozulur...

ben olsammm bişey diyemezdim heralde çok zorda kalırsam sık sık maddi sıkıntıdan dem vurur, şunu da yapacaktık ama birikimimiz yok vs. gibi ara ara sinyal verirdim.. Gerisi de kısmet anlarlarsa ne ala anlamazlarsa giderdi benim altınlar

Bence bu konuyu eşinin açması daha mantıklı sen açarsan olayları başka yerlere çekebilirler yatırım yapicaz diyin ...

Bencede is eşine düşüyor..sen istesen kötü gelin olursun...eşin istesin ama alınırken hep geri yapmak üzere alınır bu altınlar ve hicbirzaman yapılmaz...bence arabanız yoksa araba güzel bahane olur:)ama kesinlikle siz istemeyin derim

Anne ihtiyacımız var. Altınları verebilir misiniz? Direkt ve net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…