altınlarını ver bana araba alalım sana geri veririm.

Şaka....
Vallahi şaka diyorsunuz
Hayal gücüm çok kuvvetlidir ama yazdıklarınızı hayal bile edemedim.
İmkansız olanaksız yok yok kesin şaka bu

Arkadaş size saf olma diye yazmış sizde nasıl olayım demişsiniz ya hani?
Arabanı adamın üzerine yap üstünede bileziklerini ver nasılsa hiçbiri geri gelmeyecek. Bu şekilde acı bir tecrübe edinerek nasıl saf olunmaz kesin öğrenirsiniz.
Sizin bir kere sütten ağzınızın yanması şart bence yoksa akıllanmazsınız.

Millete ne kolay geliyor istemek.. Ben yeri geliyor, kocamdan ufak birşey istemeye çekiniyorum, lafın gelişi yani. Yada anamdan, kardeşimden...
Adam ayrıldığı sözlüsünden altınlarını istiyor. Niye? Paşa kendine araba alacakmış mış..
Pes..
Vermezsen de arabaya ortak oluyor...
Pes..
Yahu sizin bu adamla nasıl bir ilişkiniz var. Yanlış anlamayın, bu kadar yüzsüz insanla nasıl hala görüşüyorsunuz?

canım bileziklerimivermeyiASLA düşünmüyorm.arabamı aldım zaten.kırmadan defetmenin yollarını düşünüyoum.
Kusura bakmayın ama bu kadar yüzsüz bir adamın kırılacağını asla sanmıyorum. Ben olsaydım aynı işyerinde çalıştığım için sadece selam verir, mesajlarına ya da aramalarına asla dönmezdim. İş yerinde de asla samimiyet kurmazdım. Bu adam hala sizden ayrıldığını idrak edememiş, ya da hala sizden umudu var. Bir an önce kurtulmaya bakın.

Bence altınlarla beraber böbrekleride paket yap ver uğraştırma insanları

Sana canım çok sıkılıyor varya. Şimdi aynen şunu söylüyorsun
Altın veya araba istediği zaman
" ne münasebet?! Sana borcummu var arabama ortak oluyorsun ? Bilezik konusunuda ne sen sordun ne ben duydum bir daha konusunu açma ben artık kimseye borç vermiyorum lütfen bir daha beni rahatsız etme." bunu mesaj yaz yada yüzüne söyle ve arkanı dön git. Ne dersede cevap verme.
Sen bu adamla ne dedinde ayrıldın?

O ne bicim erkek oyle.kusura bakma da serefs.z adi pisligin teki.yuzunu bile gorme.bildigin seni banka olarak görüyor.ne utanmaz yuzsuz pis insanlar var yaa.kac bacim kac arkana bile bakma.o adama sakin inanmaa

Aman yarabbimmmm.....
Bi sana bu adamdan kaç kurtul dedikçe sen adamla konuşuyorsun.. Yapma etme...
Bak adam birgün arabanı alıp gidecek ne bileyim paranı falan kaptiracaksin bu gidişle. Niye biliyor musun? HAYIR. Demeyi bilmediginden. Ben eşimin ailesine dahi vermiyorum geri yapacaklarini bildigim halde yani ailemiz olduklari halde. Sen nasil bunu soylecek yüzü veriyorsun elalemin adamına.

Senin ona araba vermek yada vermiyorsan araba almak gibi bir sartın mi var? Anası mısın babası mısın? Hiç birseyi degilsin. Daha öncede söyledim yine söylüyorum. BU ADAM SENI CIDDIYE ALMIYORRR. Seni saf bulmus ne desem yapar yolabildigim kadar yolayım derdinde. O kadar sinirlendim ki okurken. Merakta ediyordum senin suan ne yaptigini. Ama belli ki sen kaşınıyorsun kardeşim. Ne diye konusmaya devam ediyorsun boyle bir adamla. Senin nasıl şartlandırmış yaa ya araba ya para. Bi defol git diyemedin mi. Yeter artik birak yakami diyemiyor musun bacımmm

geri vermez mi diyorsun 1 çitf 50 şer gram bilezik ben ne emeklerle aldı m onları ama
Şaka misin ya tabi ki değeri vermez sakin sakin verme hatta adamla ilişkini kes dünyada erkek mi kalmadı da bir de arkadaşca gorusuyorsunuz ne saçma işler bunlar hemen kaç adamdan yüzüne de bit daha bakma bence exden next olmazzzz

Kır kırabildiğin kadar. Anca öyle defolur. Yoksa başına kalır.

Böyle birinin agzina edeceksin ki birdaha hicbir kadina bu kadar yüzsüz davranamasın. Nasil buluyor kendinde bu cesaretiii. Seninle hiç para pul konusmaması lazım. Bu konulardan utanması lazım.

Benim eşim kilometrelerce uzakta. Paran bittiyse yollayayım diyorum. Adam utancından cevap vermiyor. O bilezikler senin onlara dokunmak yok diyor. Ben idare ediyorum diyor. Falan filan. Bu nasil adam hicbirseyin degilken senin maddiyatına bu kadar düşkün. Yok yani ben anlam veremiyorum. Ya sen çok yüz veriyorsun. Hep ezilip büzülüyorsun yada bu adam ultra süper s.refsiz... yani söyleyecek söz bulamıyorumm

Sen benim kardesim,kuzenim,arkadasim,ablam vs. Yani gercek hayatta hayatımda olan biri olsaydın. Cok daha sert konusurdum. Elinizdende alırdim altın araba ne varsa..Ne bu saflık? Bilerek mi yapiyorsunuz. Allah aşkına.
Beni yanlış anlamayın. Dost acı söyler diye bir söz var.. Biz size yardimci olmaya calisiyoruz..

Ver her seyini dimdizlak ortada kal. Hak ediyorsun bunu.
Bilezikle kalmasin bu is, evdeki beyaz esyalarini, tv, laptop, telefon neyin varsa ver ancak rahat edeceksin belli ki.

Arkadaşa katılıyorum. Adamda bir sorun yok. Adam normal. Normal derken, normal bencil, çıkarcı bir adam. Devamlı tutarlı davranıyor. Böyle çok adam var. Şaşırtıcı değil. Anormal (normalin dışında) olan, şaşırtıcı olan, BDV'de eşi örneği olmayan sizsiniz. Sizde çok ciddi bir problem var. Ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz ama yapamıyorsunuz. Bu da bir rahatsızlık. Grip gibi, kalp gibi, tansiyon gibi bu da bir rahatsızlık. Psikoloğa gitmeniz gerekiyor. Karşınıza hep iyi insanlar çıkmaz. Kötüleri hayatınızdan çıkarmak için, yapmak istediklerinizi yapabilecek kadar güç kazanmak için destek almanız şart.

+1

Adam manyak

Bütun ipleri tamamen kopar

Kac arkana bile bakma

sana sonuna kadar katılıyorum sorun adamda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…