- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Şaka....biliyorsunuz sözlenmiştim ama adam arabama el koymuş arabası gibi kullanmış, bir yere gittiğimizde para ver diyip durmuştu.ben de onunla olmayacağını ona söyledim ama arkadaşça görüşüyoruz sanırım bunu da kesmem gerekecek.dün konuşuyorduk bana öyle dedi başlıktaki gibi.
biraz bileziklerim vardı o görmüştü takmıştım birkaç kez onları istiyor.
ya bu kadar pervasızca kadından bilezik istemek normal mi? nasıl bir belaya çattım ben? nefret ediyorum kednimden.
ya bana senin altınlarla araba alalım ya da arabayı 3 haftada bir bana ver çocukları görmeye gidecem diyor.
bir kadının karşısında bu kadar rahatlık yüzsüzlük değil mi? onun bana erkek haliyle dediğini ben ona bayan halimle diyemem.
Kır kırabildiğin kadar. Anca öyle defolur. Yoksa başına kalır.canım bileziklerimivermeyiASLA düşünmüyorm.arabamı aldım zaten.kırmadan defetmenin yollarını düşünüyoum.
Arkadaş size saf olma diye yazmış sizde nasıl olayım demişsiniz ya hani?nasıl olayım
Kusura bakmayın ama bu kadar yüzsüz bir adamın kırılacağını asla sanmıyorum. Ben olsaydım aynı işyerinde çalıştığım için sadece selam verir, mesajlarına ya da aramalarına asla dönmezdim. İş yerinde de asla samimiyet kurmazdım. Bu adam hala sizden ayrıldığını idrak edememiş, ya da hala sizden umudu var. Bir an önce kurtulmaya bakın.canım bileziklerimivermeyiASLA düşünmüyorm.arabamı aldım zaten.kırmadan defetmenin yollarını düşünüyoum.
Bence altınlarla beraber böbrekleride paket yap ver uğraştırma insanlarıbiliyorsunuz sözlenmiştim ama adam arabama el koymuş arabası gibi kullanmış, bir yere gittiğimizde para ver diyip durmuştu.ben de onunla olmayacağını ona söyledim ama arkadaşça görüşüyoruz sanırım bunu da kesmem gerekecek.dün konuşuyorduk bana öyle dedi başlıktaki gibi.
ya bu kadar pervasızca kadından bilezik istemek normal mi? nasıl bir belaya çattım ben? nefret ediyorum kednimden.
ya bana senin altınlarla araba alalım ya da arabayı 3 haftada bir bana ver çocukları görmeye gidecem diyor.
bir kadının karşısında bu kadar rahatlık yüzsüzlük değil mi? onun bana erkek haliyle dediğini ben ona bayan halimle diyemem.
Şaka misin ya tabi ki değeri vermez sakin sakin verme hatta adamla ilişkini kes dünyada erkek mi kalmadı da bir de arkadaşca gorusuyorsunuz ne saçma işler bunlar hemen kaç adamdan yüzüne de bit daha bakma bence exden next olmazzzzgeri vermez mi diyorsun 1 çitf 50 şer gram bilezik ben ne emeklerle aldı m onları ama
Kır kırabildiğin kadar. Anca öyle defolur. Yoksa başına kalır.
biliyorsunuz sözlenmiştim ama adam arabama el koymuş arabası gibi kullanmış, bir yere gittiğimizde para ver diyip durmuştu.ben de onunla olmayacağını ona söyledim ama arkadaşça görüşüyoruz sanırım bunu da kesmem gerekecek.dün konuşuyorduk bana öyle dedi başlıktaki gibi.
Ver her seyini dimdizlak ortada kal. Hak ediyorsun bunu.
Bilezikle kalmasin bu is, evdeki beyaz esyalarini, tv, laptop, telefon neyin varsa ver ancak rahat edeceksin belli ki.
Arkadaşa katılıyorum. Adamda bir sorun yok. Adam normal. Normal derken, normal bencil, çıkarcı bir adam. Devamlı tutarlı davranıyor. Böyle çok adam var. Şaşırtıcı değil. Anormal (normalin dışında) olan, şaşırtıcı olan, BDV'de eşi örneği olmayan sizsiniz. Sizde çok ciddi bir problem var. Ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz ama yapamıyorsunuz. Bu da bir rahatsızlık. Grip gibi, kalp gibi, tansiyon gibi bu da bir rahatsızlık. Psikoloğa gitmeniz gerekiyor. Karşınıza hep iyi insanlar çıkmaz. Kötüleri hayatınızdan çıkarmak için, yapmak istediklerinizi yapabilecek kadar güç kazanmak için destek almanız şart.
Adam manyakbiliyorsunuz sözlenmiştim ama adam arabama el koymuş arabası gibi kullanmış, bir yere gittiğimizde para ver diyip durmuştu.ben de onunla olmayacağını ona söyledim ama arkadaşça görüşüyoruz sanırım bunu da kesmem gerekecek.dün konuşuyorduk bana öyle dedi başlıktaki gibi.
Arkadaşa katılıyorum. Adamda bir sorun yok. Adam normal. Normal derken, normal bencil, çıkarcı bir adam. Devamlı tutarlı davranıyor. Böyle çok adam var. Şaşırtıcı değil. Anormal (normalin dışında) olan, şaşırtıcı olan, BDV'de eşi örneği olmayan sizsiniz. Sizde çok ciddi bir problem var. Ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz ama yapamıyorsunuz. Bu da bir rahatsızlık. Grip gibi, kalp gibi, tansiyon gibi bu da bir rahatsızlık. Psikoloğa gitmeniz gerekiyor. Karşınıza hep iyi insanlar çıkmaz. Kötüleri hayatınızdan çıkarmak için, yapmak istediklerinizi yapabilecek kadar güç kazanmak için destek almanız şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?