- 20 Temmuz 2012
- 701
- 640
- 333
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Zaten adamda bunu fark etmiş nasıl olsa hayır diyemez enayi diye düşünüyor.arkadaşlar ben insanları kıramıyorum yaavallahi olumsuz birşey söylerim kırılırlar diye düşünüyorum.ama kullanılıyorum bunun da farkındayım.ben küçükken ailede söz hakkım olmadı babam bir yandan annem bir yandan sen ne b.k bilirisn dediler hep.ağzımı açıpfikir söylesem dalga geçtiler işte şimdi bu durumdayım.
birden kestirip atamıyorum yakınız çalıştığımız yerler dolayısıyla..
ama bir hayır desem ay nasıl istedi hem de
senin bilezikleri ver bana araba alalım ben sana geri veririm dedi.sonra da diyor ki
"YA BİLEZİKELRİ VER BANA ARABA ALALIM YA DA SENİN ARABANI BEN DE KULLANAYIMÇOCUKLARIMI GÖRMEYE GİTMEMGEREK"
ben şaşırıp kalıyorum bu yüzsüzlüğü kadın halimle yapamam.isteyemem para pul öyle.dut yemiş bülbüle dönüyorm karşısında.şaşkınlıktan ve utançtan evet onun adına ben utanıyorum.
önce anne babamdan sonra da kendimden nefret ediyorum çok kızıyorm çok
arabamı aldım bu arada.
İyi de adamı zaten reddetmişsiniz seni sevmiyorum demişsiNiz ee bu da kırıcı değil mi?canım bileziklerimivermeyiASLA düşünmüyorm.arabamı aldım zaten.kırmadan defetmenin yollarını düşünüyoum.
Hay ağzına sağlıkVer her seyini dimdizlak ortada kal. Hak ediyorsun bunu.
Bilezikle kalmasin bu is, evdeki beyaz esyalarini, tv, laptop, telefon neyin varsa ver ancak rahat edeceksin belli ki.
manyak misin sen bu adam yakinda seni tehdit ederbiliyorsunuz sözlenmiştim ama adam arabama el koymuş arabası gibi kullanmış, bir yere gittiğimizde para ver diyip durmuştu.ben de onunla olmayacağını ona söyledim ama arkadaşça görüşüyoruz sanırım bunu da kesmem gerekecek.dün konuşuyorduk bana öyle dedi başlıktaki gibi.
biraz bileziklerim vardı o görmüştü takmıştım birkaç kez onları istiyor.
ya bu kadar pervasızca kadından bilezik istemek normal mi? nasıl bir belaya çattım ben? nefret ediyorum kednimden.
ya bana senin altınlarla araba alalım ya da arabayı 3 haftada bir bana ver çocukları görmeye gidecem diyor.
bir kadının karşısında bu kadar rahatlık yüzsüzlük değil mi? onun bana erkek haliyle dediğini ben ona bayan halimle diyemem.
Belkide ediyordur konuyu okudukça darlandım ve bu aklıma geldimanyak misin sen bu adam yakinda seni tehdit eder
nasıl olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?