altınlarını ver bana araba alalım sana geri veririm.

Bu kadar ezik davranmayın. Adama yedirdiğin parayla bi psikologa gidin. Normal değilsiniz. Milleti oyalayıp duruyorsunuz burada şaka gibi. Vermemen gerekıyor adam çıkarcı ve seni kullanıyor. Bariz kullanıyor. Sana aşık değil. İnsan sevdiğini kullanmaz böyle. Gerçekler bu. Gerçeklerle yüzleş ve bi doktordan randevu al. Madem cesaretin yok konuşmaya engelle numarasını gitsin. He ben anlamıyorum diyorsan hala kullanılmaya devam et. Alan razı veren razı durumuna girer çünkü. Şu konudan sonra vermeye devam edecek ayrılmayacaksan bence alay eder gibi konu da açma aynı mevzudan

Zaten adamda bunu fark etmiş nasıl olsa hayır diyemez enayi diye düşünüyor.
O zaman adamla komple iletişimi kesin.
Görüştüğüm birş var seninle artık görüşemem uygun olmaz diyin iş yerime gelme diyin hatta ttelefon numaranızı falan değiştirin olmazsa.
Tamam insanları kırmayın da bu adam kim ki kıramıyorsunuz.Yüzüne karşı seni sevmiyorum diyebiliyorsunuz da seninle görüşmek istemiyorum mu diyemiyorsunuz?

canım bileziklerimivermeyiASLA düşünmüyorm.arabamı aldım zaten.kırmadan defetmenin yollarını düşünüyoum.
İyi de adamı zaten reddetmişsiniz seni sevmiyorum demişsiNiz ee bu da kırıcı değil mi?
Demek ki bunu yapabildiğinize göre seninle görüşmek istemiyorum da diyebilirsiniz bence.

Kaba tabir olacak konu sahibi kusura bakma ama s.ken sevilir diye bosuna soylememisler.

Once sen kendine saygi duyacaksin, kendinin degerini bileceksin. Sonrada baskalarinin sana saygi duyup, deger vermesini bekleyeceksin.

Bir şey diyeceğim ama kızmayın konu sahibi.
Bakın daha önceki konunuzu da okumuştum, şimdi bunu da görünce hala o adamla görüşüyor olmanız tuhaf geldi bana.
Allah aşkına bırak, hayatından tamamen çıkar şu yüzsüz adamı. Sakın ama sakın bilezik falan da verme, hatta 1 lira bile verme bu adama.

Korkmuyormusunuz bu Ada'mdan Ada'm yüzsüzlüğü ele almış çirkefin teki size zarar verip gasp etmek isteyebilir altınların anneme verdim falan deyin maddi olarak zor durumdaymış gibi yapın inandırın zaten kendiliğinden kaçacak

Beşinci sayfadan sonra daha okuyamadım afakanlar bastı. Adam ev almış borcu varmış evini de ben arasıra kullanmak istiyorum de bakalım. Madem o senin mallara ortak. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama sağlam bir kazık yememişsiniz hayatta anlaşılan. Ama çok yakınsınız bu duruma. Yakında bu adam size ben kredi çekicem kefil ol da diyebilir. Ben en yakın arkadaşım dahi yapsa şunu kendi yakınlarından alması gerektiğini söylerdim kaldı ki dış kapının mandalı. Size tavsiyem eğer bu yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor diyorsanız aynanın karşısında hayır hayır hayır... diye sürekli kendinizi telkin edin.

Uzun zamandır foruma girmiyordum......sadece konu sahibini okudum......bu adama sağlam bir gözdağı vereceğine arkadaşça görüştüğünü mü söylüyorsun ben mi yanlış anladım
Dertleşmek için ilginç bir konu olmuş.....birgün dolandırıldığında kendim ettim kendim buldum deyip bir daha ağlarsın

manyak misin sen bu adam yakinda seni tehdit eder

Konu sahibi uzmek istemiyorum ama senin ciddi anlamda kendine gelmen gerekiyor

yoldan geçen birine bileziklerini versen ne kadar geri getirirse bu adam da o kadar geri getirir
Adami sevmiyorsun mantığın kabul etmiyor sülük sömürücü bir tip
Ee görünen o ki oda seni sevmiyor
Neyin bu hayır diyememesi
Ayrilmissin daha neyin konuşması
Bu adama bu kadar cesareti veren sensin baska biri olsaydi ikinci kez arabasını benzin istediginde öyle bir cevap verirdi ki bir daha kapisindan geçemezdi

Adama hayır diyemiyormusun altını mı sattım arabamı anneme vereceğim de
O seni aramaktan kendi vazgeçer

Eğer baktin ben de hayır deme yetisi yok diyorsun adam ne var ne yok elinden alacak gibi gercekten altınları arabani annene ver
Seni bunca zaman okutan büyüten ailene para yedir el alemin hıyar tursusuna yedirecegine

manyak misin sen bu adam yakinda seni tehdit eder
Belkide ediyordur konuyu okudukça darlandım ve bu aklıma geldi
Yoksa kim kırılacak diye böyle davranır
Konu sahibi sen normal değilsin bu adamla arkadaşça görüşmek nedir allasen
Diğer konunada yazmıştım alnının terini bu pisliğe yedirme
Hatta o sehirden ayrıl tayin iste madem kıramıyosan bişiler istediğinde
Bileziği verdin diye düşünüyorum bende ve bu Adamla Aranda bişiler geçtide seni tehditmi ediyo böyle ya onu ver
Ya onu ver diye @roseofgoldd

Ay sen hala ne bekliosun anlamadim valla insanin karninda cocuk olsa def eder adami hicbir mecburiyetin yok hala adam cevrende yok artik pes sana yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…