- Konu Sahibi alexandria
-
haklısınız .bende kayınvalideme cok yakınım ama birgünden bir güne bu sorunları yasamadım. iş eşinize düşüyor. normal bir zamanda sıradan bir gün alın konusun güzelce. sinir anında konusulanlardan bir sonuc alınmıyor maalesef
ben anlamadım ki neden altlı üstlü oturasınız kaynananın eşi vefat etmiş diye mi
kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum...7 yıldır...
olumsuz yanı:*her misafir geldiğinde çağırır,hizmet bekler
*annem babam gelince illa çağırmam gerekir
*annemin orta yaşlı arkadaşları gelince haber vermeliyim
*bayramlarda onlarda kahvaltı edilir ve yemek yenir
*hasta olduğunda bakmanı bekler
*en ufak birşeyine biz koşarız
*bir gün uğramasan , altında birşeyler arar
*eşinle sorun yaşasan anlarlar
*bir bağrış olsa kapına dikilir,oğlumu görcem diye,
uzarrrr gider..
olumlu yanı:Çocuğuma bakıyor
*bir işim olsa çocuğumu ona bırakırım
*çok içim rahat çocuğa bakması konusunda
*yemeğim olmasa ondan takviye yaparım
*eşim evden kovsa , hemen aşağıya inerim(kapı dışarı kalmam)
*bana birşey olsa,onlar ilk koşar
*mis gibi kokan börekler yapar,sıcacık yeriz...
şimdi ikisini kıyasladığımda olumlu yönü çok daha ağır basıyor ve işime geliyor....
hayat hep olumlu geçmiyor,olumsuzluklarda oluyor,mühim olan hangisinin ağır bastığı....
anladıığım kadarıyla k.validen yanlız yasıyo.Görümcen evli heralde.Eşinle konuşunca eminim o da alınıyodur annem yük mü oldu diye ama bi yandan da özeliniz olmasını da istiyordur.İşte ama annesi o sonuçta o da üzülüyor eminim.Sen ısrarla eşine bu konuyu açarsan adamın aklından herşey geçer sen annemi istemiyosunda da der yani.üst katınıza taşınırsa eğer sen sık sık gitmezsin ihtiyacı var mı hal hatır sorarsın, eşin de daha sık gider yoklar.Olabilir mi?
canım zor bir durum bende yeni evliyim eşim evliliğimizim ilk haftası işte anneme burdan ev bakalım aynı siteden yan siteden dedim kesinlikle böyle birşeyi kabul etmem baktım birşey olmaz diyor ben bilemeyiz dedim olmaz dedikçe delirdim ozaman canım çok uzun ömürlü bir evlilik hayatın olmaz dedim şimdi çok şükür öyle bir mevzu yok ama benim kaynanamın yanımda eltim 5 yıldır evli ama yaş olarak küçük benden kayınvalidemel altlı üstülü otryor ve ben her fırsatta eltime onu o evden çıkartmak için uğraşıyorum şimdi tokiden ev çıktı bana çok cüzi bir miktarda eltimlere kiraya vermeyi düşünüyorum mesala çünkü o daha evinde yemek yapamdı eltim bir misafirini ağırlamıyor ve sürekli kaynanmla birlikte kocasıyla özel bir hayatı yok biz kaynanma gittiğimiz zaman oturuz 1saat sonra evlerimize gideriz 3 elti böyleyiz ama o zavallım orda özenmiyormudur bize özeniyordur tabiki ama çıkma lafı olmuş ailesinde de destek görememiş kız ailesi beni elaleme rezil etme bak anlaşamadı çıktı denir ayyy nasıl bir zihniyetse artık borcumuz var ondan çıkamıyoruz diyorlar ama elimizden çok fazla birşey gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?