• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altlı Üstlü Oturmak !?

gulacmaz

ÖKÜZ SEVERLER DERNEĞİNİN DAİMİ ÜYESİ
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
573
442
73
Esinin ailesiyle altli ustlu oturup mutlu olan olabilen var mi ?

Not: yapi olarak cok sert ve acik sozlu biriyim ve bu konuda beni neler bekliyor az cok tahmin ediyorum ama mutlu olan olabilen varmi bunu bilmek istiyorum bu durumda olan ablalarim kardeslerim sizden yardim bekliyorum

Not: yapi olarak cok sert ve acik sozlu biriyim ve bu konuda beni neler bekliyor az cok tahmin ediyorum ama mutlu olan olabilen varmi bunu bilmek istiyorum bu durumda olan ablalarim kardeslerim sizden yardim bekliyorum
imkan varsa ayri yerler olsun derim..

Benim esimin babasinin apartmani var eltim bir katinda..Kayinvalidemde :D bana cok dediler daha dogrusu bize oturun oturun beles ev hazir :D yok dedik biz evimize yuvamiza bakariz arada 1.5 saatlik mesafeli bir yerde oturuyoruz. tercihim degildir cunku benim tahammulum yok ve senin gibi cok acik sozluyumdur :) uzak olalim tatli olalim net :) ( bu arada kayinvalidem cok iyidr kizi gibi sever ama hic farketmez)

Benim esimin babasinin apartmani var eltim bir katinda..Kayinvalidemde :D bana cok dediler daha dogrusu bize oturun oturun beles ev hazir :D yok dedik biz evimize yuvamiza bakariz arada 1.5 saatlik mesafeli bir yerde oturuyoruz. tercihim degildir cunku benim tahammulum yok ve senin gibi cok acik sozluyumdur :) uzak olalim tatli olalim net :) ( bu arada kayinvalidem cok iyidr kizi gibi sever ama hic farketmez)
Keske bende sizin kadar sansli olabilsem :( insan kimi sevecegini secemiyor :(kendi evi varken her ay 600 700 tl kira veremezmis. Ben calisir kendi paramdan oderim kirayi dedim. Benim huzurum mutlulugum senin icin onemsiz dusundugun tek sey ailen ve paranmis dedim. cok sinirlendim bunlari soylerkn dogrumu yaptim bilmiyorum :(

Keske bende sizin kadar sansli olabilsem :KK43: insan kimi sevecegini secemiyor :KK43:kendi evi varken her ay 600 700 tl kira veremezmis. Ben calisir kendi paramdan oderim kirayi dedim. Benim huzurum mutlulugum senin icin onemsiz dusundugun tek sey ailen ve paranmis dedim. cok sinirlendim bunlari soylerkn dogrumu yaptim bilmiyorum :KK43:
ailesi nasıl size karşı ayıyetten çalışıyomusunz

ben bir kaç sene kv ve kp ile yan yana apartmanlarda yaşadım.
çok da mutlu oldum
ama benim kv ve kp oğulları ne ise bana da öyle davrandılar.
haklarını ödeyememHoppa

bu arada ben de çok dişli bir tipimdir, ama hiç gerek kalmadı o halime

ailesi nasıl size karşı ayıyetten çalışıyomusunz
Annesi fln suan icin cok iyi bana karsi kardeside oyle henuz bir kotuluklerini gormedim ama korkuyorum yinede. Ogretmenim henuz calismiyorum ama meslegim var sonucta

ben bir kaç sene kv ve kp ile yan yana apartmanlarda yaşadım.
çok da mutlu oldum
ama benim kv ve kp oğulları ne ise bana da öyle davrandılar.
haklarını ödeyememHoppa

bu arada ben de çok dişli bir tipimdir, ama hiç gerek kalmadı o halime
Allah bozmasin canim
boyle olumlu ornek gormek beni cok mutlu etti

Allah bozmasin canim
boyle olumlu ornek gormek beni cok mutlu etti

normalde nazardan korkarım da belki biraz olsun karamsarlıktan kurtulursun diye yazdım Hoppa
ama artık yanyana değiliz zaten
eşimin işi benim işim gereği taşınmak zorunda kaldık Hoppa

Annesi fln suan icin cok iyi bana karsi kardeside oyle henuz bir kotuluklerini gormedim ama korkuyorum yinede. Ogretmenim henuz calismiyorum ama meslegim var sonucta
benm de arkadşm var kaynanasıyla aynı apartmandalar iyiler kadın yemek yaparmş çagrırmış kızın ailesi geldiginde kızı rahatsız etmezmiş iyi onlar tek sıkınıtısı kızın evin çok küçük olması şimdi geldi aklıma :KK48:

normalde nazardan korkarım da belki biraz olsun karamsarlıktan kurtulursun diye yazdım Hoppa
ama artık yanyana değiliz zaten
eşimin işi benim işim gereği taşınmak zorunda kaldık Hoppa
Bende nazardan cok korkarim bu yuzden hosuma giden bisey olursa aliskanlik edindim masallah diyorum oxellikle kucuk cocuklari severken. İns nazar degmez allah mutlulugunuzu daim etsin

Bende nazardan cok korkarim bu yuzden hosuma giden bisey olursa aliskanlik edindim masallah diyorum oxellikle kucuk cocuklari severken. İns nazar degmez allah mutlulugunuzu daim etsin

Amin canım, hakeden herkesin mutluluğu daim olsun, Allah nazardan korusun :nazar::nazar::nazar:Hoppa

benm de arkadşm var kaynanasıyla aynı apartmandalar iyiler kadın yemek yaparmş çagrırmış kızın ailesi geldiginde kızı rahatsız etmezmiş iyi onlar tek sıkınıtısı kızın evin çok küçük olması şimdi geldi aklıma :KK48:
Bu yorumlar benim icin karanliga sizan isik gibi
cevremde hep kotu ornek var sizde olmasaniz bu korkuyla basedemezdim :(

Bu yorumlar benim icin karanliga sizan isik gibi
cevremde hep kotu ornek var sizde olmasaniz bu korkuyla basedemezdim :KK43:
valla benmde hep kötü örnek var ama bi bunlar iyi... hatta oturmaya gittik arkadaşm hamileydi kaynansı yapmş bişeyler evine çıkarmş kızın, biz gittigimizde kadın alt katta oturuyo kapıyı açıp meraklanıp bakmadı bile gelmedide çok iyi bi kadınmış keşke bütün kaynanalar öyle olsa benmkide dahil:KK12:

aman canım sakın bu hataya düşme.biz nişanlıyken kvmin altında oturacağız diye konuşuyorduk.başlarda ön yargılı olmamak için hayır diyemedim.annem sen rahat yetiştin yapamazsın kvyle aynı apartmanda demişti aslında.kvyi tanıdıkça yok olmaz bu iş dedim.Allahtan yüzünü erken gösterdide hiç oturmadık.daha nişanlıyım bana "evin anahtarını banada verirsin zili çalmak zorunda kalmam" demişti,evinin eşyalarını ben beğeneceğim demişti,her öğünü birlikte yeriz demişti,yatmadan yatmaya evinize gidersiniz demişti..bu örnekler en ama ennn küçüğü.aynı yerde oturmamak için bir sürü olumsuzluklar sıralayabilir yaptıklarına dair.bende çok açık sözlüyüm ve asla kendimi ezdirmem.eşimde gördü "yok olmaz bu böyle hiç oturmaya kalkmayalım annem bizim hayatımızı mahvedecek" dedi.orada oturmaktan vazgeçtikten sonra bize düşman oldu.2 senedir yüzünü görmedik bize yapmadığı kötülük kalmadı maddi manevi.nefret ediyorum ben kvden.

aman canım sakın bu hataya düşme.biz nişanlıyken kvmin altında oturacağız diye konuşuyorduk.başlarda ön yargılı olmamak için hayır diyemedim.annem sen rahat yetiştin yapamazsın kvyle aynı apartmanda demişti aslında.kvyi tanıdıkça yok olmaz bu iş dedim.Allahtan yüzünü erken gösterdide hiç oturmadık.daha nişanlıyım bana "evin anahtarını banada verirsin zili çalmak zorunda kalmam" demişti,evinin eşyalarını ben beğeneceğim demişti,her öğünü birlikte yeriz demişti,yatmadan yatmaya evinize gidersiniz demişti..bu örnekler en ama ennn küçüğü.aynı yerde oturmamak için bir sürü olumsuzluklar sıralayabilir yaptıklarına dair.bende çok açık sözlüyüm ve asla kendimi ezdirmem.eşimde gördü "yok olmaz bu böyle hiç oturmaya kalkmayalım annem bizim hayatımızı mahvedecek" dedi.orada oturmaktan vazgeçtikten sonra bize düşman oldu.2 senedir yüzünü görmedik bize yapmadığı kötülük kalmadı maddi manevi.nefret ediyorum ben kvden.
Seninkide amma abartmis oldu olacak gelip aranizda uyusaymis. Boyle bisey olursa cevabim zaten net olur buyrun anahtariniz eviniz ben anna ogul arasina girmeyim siz koyun koyuna mutlu mesut bir omur gecirin ! Tovbe yarabbim daha neler duyucaz

şu kaynanaların yapcagı şey belli aslında çenesini tutcak ,herşeye meraklanmıcak ,herşeye atlamıcak evlenen oymuş gibi artk kaynana şunu yapmış dendimi şaşırmıyorum:KK43:

Seninkide amma abartmis oldu olacak gelip aranizda uyusaymis. Boyle bisey olursa cevabim zaten net olur buyrun anahtariniz eviniz ben anna ogul arasina girmeyim siz koyun koyuna mutlu mesut bir omur gecirin ! Tovbe yarabbim daha neler duyucaz
aynen canım.Allahtan eşim anneci birisi değil.beni hiç üzmedi.ne dediysem herşey istediğin gibi olacak dedi ve öyle yaptı.annesine kalsa şuan hayatım zindan olmuştu

şu kaynanaların yapcagı şey belli aslında çenesini tutcak ,herşeye meraklanmıcak ,herşeye atlamıcak evlenen oymuş gibi artk kaynana şunu yapmış dendimi şaşırmıyorum:KK43:
nerde böyle kayınvalide canım :) hepsi cehennem zebanisi gibi

Back
X