• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altlı Üstlü Oturmak !?

Cat kapi gelip gidilmesinden hoslanmiyorsaniz, zor olur.
Cünkü aile apartmanlari genelde öyle oluyor.
Birde aileye bagli, yani aile var aile var.
Bazilari cok anlayisli, bazilari tam görgüsüz.

Iyi de olsa, ben tavsiye etmiyorum. Esimin aile ve akrabalari ayni apartmandalar aralarinda küslük olmasada hic kimse memnun degil.

Sürekli görüşmek zorundasınız illa yemeğe gelin , çaya gelin muhabbeti vs. ayda bir olcaksa bu şeyler haftada 1e 2 ye çıkar..
Biz bir ara 1 sokak aralı oturmuştuk onda böyleydi ki aynı apartman olsa çat kapı gelinirdi :)

Tabi bu kv ve kp nize de bağlı nasıl insanlar ? En önemliside siz böyle sıkı fıkı olmak istiyormusunuz. ( bu sevip sevmemekle alakalı değil )

iyide senin esin bisey dememis burda kac kısının esi bedava evi varken baska eve gder adamn sana ilk diyicegi kıraya vericegi parayla her ay neler alınır
ne demek istedin yani anlamadim?
Benim esim huzuruna cebinden cikacak paradan cok deger veriyor...Ben neler neler alsam ne olur huzurum olmadikdan sonra???
Kayinvalidem bizi dusunuyo ama eltim cok degisik biri yani hep huzur kaciriyo esimde bildigi icin ben demeden ben burda oturmam demis cunku huzuru kacicak..
Anlatabildimmi benin demek istedigim huzur kacircak durum varsa oturmaydi..
Gorumcem eskiden oturuyormus ama olaylar olmus cikmis ayni semtteyiz oda bana asla gitme huzurun kacmasin diyo..
Eltim coook farkli anlatsam roman olur bana yapamaz yuzume ama herkese neler yapiyo ben orda oturursam yer yerinden oynar ne gerek var HUZURUM OLSUN SOGAN EKMEK YERIM.. cok sukur durumumuz musait

Canım bende altlı uslu oturuyorum ben sana deneyimli biri olarak kesinlikle tavsiye etmem bana da dedikleri ev aldık borcu bitene kadar oturacaksınız diye kabul ettim şimdide kaynin evlenince ayrılacaksınız diyolar 4 sene oldu ama bu bana 40 yıl gibi geldi zamanla anahtarına alıyorlar biryere giderken hesap ver arkadaşların gelince yanından kalmazlar onlarla bir kalkarlar allahtan şimdi ise girdimde kafam rahatladı en azından ayrılmayı dört gözle bekliyorum onların yanında gençliğim elden gitti o yüzden bence kv şeytan kp ondan beter cehennemde yaşıyorum diyebilirim

Ben 1 sene birak üst üstte oturmayi ayni evde yasadim .. ve coooook iyi gecindik (masallah):KK68::nazar:yeri geldi ben kvdemi alttan aldim yeri geldi o cok alttan aldi bazi hatalarimi görmemezlikten geldi.. cok mutlu gecindik Allaha sükür kavgamiz hic olmadi ama bu iki tarafli olmali kayinvalidemde hosgörülü anlayisli Allah korkusu olan biridir bende anlayisliyim yapim geregi zor öfkelenirim.. 1 sene sonra mecbur tasindik bebis geldi ve ev dardi yer yoktu zaten bastan 1 sene duracagimi belirtmistim hem birikim yapariz hemde ailesini tanimis olurum diye.. öylede oldu Allaha sükür. Simdi evim ayri ama yakiniz birbirimize ayni mahalledeyiz sayilir ve ben asla ondan uzaga tasinmak istemem cünkü her yardimima kosar beni hep tutar Allah razi olsun hakkini ödeyemem Annemden bile daha anlayislidir. Ben hep derim Annemin gelini olsaydim asla anlasamazdim onunla diye. Kayinvalidem baska ya onu cok seviyorurm..

ben şu zmana kadar hıc altı ustlu mutlu olan gormedım.kendı annenlerın katına bıle tasınsan emın ol bı zman sonra sorun cıkıyor ,kaldı kı kayınvalıde ıle...

aman allahım !!

Esinin ailesiyle altli ustlu oturup mutlu olan olabilen var mi ?

Not: yapi olarak cok sert ve acik sozlu biriyim ve bu konuda beni neler bekliyor az cok tahmin ediyorum ama mutlu olan olabilen varmi bunu bilmek istiyorum bu durumda olan ablalarim kardeslerim sizden yardim bekliyorum
Alt katimda ew sahibimin gelini var onun altindada ew sahibim. Yani gelin kaynana altli ustlu. Hergun birbirlerine laf sokma derdindeler. Kadin kocasiylada tartisio bu yuzden. Ewlerinde huzur yok valla. Ne kadar uzak okadar iyi :D

Alt katimda ew sahibimin gelini var onun altindada ew sahibim. Yani gelin kaynana altli ustlu. Hergun birbirlerine laf sokma derdindeler. Kadin kocasiylada tartisio bu yuzden. Ewlerinde huzur yok valla. Ne kadar uzak okadar iyi :D
Bende canım kesinlikle haklisin

Hayatinin hatasını yapma ben şahsen kendi ailemle bile yanyana oturmak istemem1 seneye yakın kayınvalidemle beraber altli ustlu oturdum suandada karşılıklı binalardayiz illa biz her zaman gelemiyoruz siz gelin diye huzursuzluklar çıkıyor misafir falan geldiğinde hep problemler oluyor dişli olmanda işe yaramıyor bu seferde esinle aran bozuluyor kvler surat yapıyor nerde uzaklık orda rahatlık.

imkanın varsa baska yerde otur.bende altlı üstlü oturuyorum.kavgalı değiliz ama kv bazen cok bos kırıcı konusuyor ben hep alttan alıyorum huzurluzluk cıkmasın diye.daha yazacagım cooook sey var ama vaktim yok suan.son olarak bu yaz tasınmayı dusunuyoruz esim her zaman destekcimdir sagolsun.

pek duymadım varsa da istisnadır.

istisnalar kaideyi bozmaz.

Not: yapi olarak cok sert ve acik sozlu biriyim ve bu konuda beni neler bekliyor az cok tahmin ediyorum ama mutlu olan olabilen varmi bunu bilmek istiyorum bu durumda olan ablalarim kardeslerim sizden yardim bekliyorum
Asla. Öyle oturanlar sonra hep taşındı kimse kimseyi çekemiyor karışıyor falan

Kişilere göre değişir sanırım bu. Eşin annesi ya da farklı bir kişi olsun, ben her an birisi gelecekmiş gibi oturmaktan hoşlanmıyorum evimde. Altlı üstlü otururken de 1 saat önceden haber verilecek değil tabi.

OTURMAYINNNNNNN
LÜTFEN İMKANISINIZ VAR İSE LÜTFEN OTURMAYIN
10 YILLIK TECRÜBE VAR BİR YERDEN SONRA HERŞEY KOPUYOR.
OTURMAYINNN

Belki çok iyi insanlar olabilirler sen de öylesin ama pek özelin kalmaz yalnız kalamazsin istediğini giyip oturamazsin her an kapı çalar. Bence imkan varsa oturma

Imkani yok mutlu olamazsin sakin boyle bir ise kalkisma olan evliligine olur benden soylemesi cnm !

Benım arkadasım evlendı kayınvalıdesi ve eltisiyle aynı bınada cok iyiler mutlaka gunde bir kahve ıcme merasimleri olur :) hatta arkadasın düşüncesine bakarsam o sekılde oturması onun acısından avantaj:) anlastıktan sonra hıc problem olmaz yeterli cevredeki ön yargılara kulak asma

Keske bende sizin kadar sansli olabilsem :KK43: insan kimi sevecegini secemiyor :KK43:kendi evi varken her ay 600 700 tl kira veremezmis. Ben calisir kendi paramdan oderim kirayi dedim. Benim huzurum mutlulugum senin icin onemsiz dusundugun tek sey ailen ve paranmis dedim. cok sinirlendim bunlari soylerkn dogrumu yaptim bilmiyorum :KK43:
Yanlıs anlayıp ıyıkı size senın huzurunu mutlulugunu benım ailemmı bozacak dıye sormamıs:) bence onyargılı olma ben cok kısı gordum o sekılde ıyı gecınen hatta suan bız yengem abım annem ben beraber yasıyoruz ve yengem kankam gıbıdır mınık annem o benım:D Ben arada cocukları annemı alır ananeme gıderım sırf basbasa kalsınlar dıye abımle:KK53: Gece cocukları uyuturum onlar yemek yemeye gıder:KK53: Cınemaya gıtmelerı ıcın bılet ayarlarm falan:KK53: Ay böle bakınca ne tatlı görümceymişim ben. Ha bırde yazın annemı alır yazlıga gıderım 4 5 ay:)

Back
X