• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altlı Üstlü Oturmak !?

Ben aynı apartmandayım hatta kendi ailem de aynı apartmanda. Çok mutluyuz. Hiç bir sorun da yaşamadık. Benim için bir nimet. Olumsuz düşünceleri bir yana bırakırsanız mutlu mesut yaşarsınız.

Ben aynı apartmandayım hatta kendi ailem de aynı apartmanda. Çok mutluyuz. Hiç bir sorun da yaşamadık. Benim için bir nimet. Olumsuz düşünceleri bir yana bırakırsanız mutlu mesut yaşarsınız.
evlendikyen sonradan annenler ve kayknvaliden ayni apartmana mi tasindiniz

Evet. 1.5 yıl hepimiz ayrıydık. Sonra ben 1.5 yıldan sonra k.vmin apartmanın taşındım benden 1 yıl sonra da annemler aynı apartmana geldi.
Valla insandan insana degisif kv. Esin ve seninle kendi kuzenine bile geliyomu genclerim arasina ciftlerin arasina,ya da esinle eglenmeye gidicegin zaman 3. Mu gidiyosunuz?ya da en yakin arkadqsina cay icmeye giderken yine ucunuz mu gidiyoaunus?

Valla insandan insana degisif kv. Esin ve seninle kendi kuzenine bile geliyomu genclerim arasina ciftlerin arasina,ya da esinle eglenmeye gidicegin zaman 3. Mu gidiyosunuz?ya da en yakin arkadqsina cay icmeye giderken yine ucunuz mu gidiyoaunus?
Herkesin evi ayrı yolu ayrı. Neden birlikte gidelim ki. Çoğu zaman 1 hafta 10 gün aynı apartmanda olsak bile görüşmediğimiz olur

Mümkün olduğunca uzak oturulmalı . Ne kadar uzak o kadar huzur ve mutluluk bulmak demek :KK51:

zaten çalışıcam akşama gelicem birde insanlarla uğraşamam en kötü ihtimal iletişimimi keserim ama kimseyle kötü olmak istemiyorum birde bunu anlatabilsem :KK43:
inşallah zorluk yaşamazsın ama fırsatın varsa ufacık bile olsa değerlendir mutlaka.. sonuçta kimse kimseyi istemiyor bu devirde.. e haliyle geçimde hayli zor oluyo.. laflar sözler yeteri kadar insan beyni doluyor..

Inan kapi zirt pirt caliyo ev isinmiyo o derece
Benim kayınvalidem de serbest olsa böyle olurdu herhalde, kaynım yoğun bakımda ve uzakta oturuyoruz da gidip gelemiyor
ama eltimi aramadan, neredeyse her gün torununu görmeye gidiyor. Kırmadan tavır koymamız lazım...

Benim kayınvalidem de serbest olsa böyle olurdu herhalde, kaynım yoğun bakımda ve uzakta oturuyoruz da gidip gelemiyor
ama eltimi aramadan, neredeyse her gün torununu görmeye gidiyor. Kırmadan tavır koymamız lazım...
Ben zaten hic kalp kiramiyorum o yuzden butun sikintilarim,yoksa cizgilerimi daha sert koyabilirdim ama olmuyo iste uffff

Esinin ailesiyle altli ustlu oturup mutlu olan olabilen var mi ?

Not: yapi olarak cok sert ve acik sozlu biriyim ve bu konuda beni neler bekliyor az cok tahmin ediyorum ama mutlu olan olabilen varmi bunu bilmek istiyorum bu durumda olan ablalarim kardeslerim sizden yardim bekliyorum

Kardeşim altlı üstlü oturuyo genel anlamda herkes kendi evinde mutlu birbirlerine karışmazlar ancak diyelim misafir geldi aşağıya inmek zorunda kalıyo ve devamlı etraflarında dönüyo misafirlerin.görümce annesine gelir hepsi birden yukarı hucum edebiliyo çoluklu çocuklu yani tek olamıyosun demek istediğim o. genelde birşeyleri hep beraber yapmak zorunda kalıyosun yada mecbur bırakılıyosun malesef....

Ben kendi ailemle altlı üstlü oturuyorum sorun oluyor, yerinizde olsam iyice düşünürdüm taşınma konusunu :(

Back
X