öyle bir geçinilir ki en azından huzurunuz olur. sen de çalışırsın gayet rahat geçinirsiniz. üstelik ömür boyu aynı maaşla çalışacaksınız diye bir şey hayat insanın karşısına her daim fırsatlar çıkarıyor.
aman Allah korusun altlı üstlü oturmak falan. evliliğin zehir olur. devamlı alttan gizli mesaj ver şurda otururuz, şuraya taşınırız, şurda evler şu kadar lira diye, vazgeçsin. yada o eve kiracı sokmaya çalışın akıllarına girin.
Surekli altli ustlu oturma muhabbeti olunca biyerde patladim ben cunku neden israr ettigini anlamiyordum. Ailesiyle ilgili konu da ordan acildi anlamis oldum.
Seneye okul bitiyor durumumuz netlesir artik.
benim hayalimde sen ve ben varız de, tabi ki ailelerimize gereken özeni göstereceğiz ama dahası bizi yıpratır de, ama illaa diretirse bence kabul etme, zira bunun sıkıntısını hepimiz yaşadık
Aynen ailemi dusunmek zorundayim diyor. Bizde bi aile olucaz diyorum. Iki ailemi de dusunuyorum diyor.
Bir uye soyledi burda, adam kendi planini yapmis ona uyacak birini ariyor diye. Bakalim ne gosterecek zaman
Zorla olmaz bu işler,istemiyorum diyeceksin bu kadar basit,gerekirse bu sebepten ayrıl,aklı belki başına gelir.
Yardımcı olmak istiyorlarsa kira parasını versinler size.
Beraber çalıştıktan sonra geçiniriz bence.
aman Allah korusun altlı üstlü oturmak falan. evliliğin zehir olur. devamlı alttan gizli mesaj ver şurda otururuz, şuraya taşınırız, şurda evler şu kadar lira diye, vazgeçsin. yada o eve kiracı sokmaya çalışın akıllarına girin.
Evet halamlar ev aldi su kadara bak ne kadar iyi yeri vs. Diye soyledim bizim evimiz var demisti :)
Ev uzun yillardir kaba insaat halinde duruyor. Kendisi birikim yapiyor orayi yaptiricakmis guya. Bende ev yapilmasin o parayla dugun yapalim istiyorum yani simdiden anlasamamaya basladik.
Yanlis anlasilmasin evlenme meraklisi olmadim hicbir zaman. Okudugum bolumun onu kapanma noktasina geldi. Kpss ile atanamazsam bile bir yerde calisicam yani en kotu ihtimalle asgari ucret alicam. Ileriye donuk illa plan yapiyor insan kafasinda. Konuyla baglantili olarak da ikimizde asgari ucret alsk kirada gecinemezmiyiz diye fikir yurutmeye calistim.
Siz niye onu ikna etmeye çalışacaksınız ki? Normal olmayan bir şeyi isteyen o. O sizi ikna etmeye çalışsın ki ben bence ikna da olmayın böyle bir şeye. Burada bu kadar insan tecrübelerinden yola çıkıp anlatiyor. Hayatınızı mahfetmeyin
Evet birsuru insan gorusunu soyledi sagolsunlar. Memnun olan 2-3 kisi cikti..
Yani durum boyleyken aksini yapmak bile bile lades demek. Bakalim ne yapicaz dedigime gelecekmi.