Vay bee sonradan acilmis eltiye bak :) ama ben altli ustlu oturursam kv benim yemek temizlik vs yapma imkani yok cunku dukkan var esiyle ilgileniyorlar. Yine baana kalma ihtimali var yani iki evinde.Kendi evinizin mahremiyetini koruyabilecekseniz neden olmasın. Şöyle ki iki tür gelin vardır 1 sürekli evine gidilen, 2 sürekli başkasının evinde olan. İkinci olun. Şöyle ki eltim çok ezik bir gelindi ev üstünde oturuyor, görümce çocukları bile hizmetçi muamelesi yapardı sonra bu kocasını ikna etti çalışmaya başladı çalışma o çalışma kendi çamaşırlarını bile kaynanama yıkatıyor şuan ona yemek yaptırıyor temizlik vs dokunmuyor akşam geldiği gibi odasında. Belki bu kadar da olmamak gerek ama bunu fırsata çevirebilmek de var. Şimdi hamile ve bebeği kaynanama bırakıp çalışmaya devam edecekmiş. Helal sana elti
Himm iyi fikir bunu denemek lazim :)Bence sevgilinize evlendikten 1 yıl sonra 2 gününüzü o içini yaptırmayı planladığı evde detaylı bir şekilde hayal edip yazmasını isteyin bunu romantik bir şekilde söyleyin. Sonra o hikayedeki sizin durumunuzu da siz ekleyin. üzerine neden istemediğinizi anlasın. örnek verecek olursam ikinizde çalışıyorken akşam geldiğinizde yemek yapılacakken gel şu soğanı doğra, patatesi soy ya da sofraya tabak koyar mısın ,diyebileceksiniz, bulaşık için yardım isteyebilecekdiniz. Ama kayınvalide evinde beraber olacağı için o gelip içerde tv izleyip kanepede uzanırken siz mutfakta yemek bulaşık uğraşacaksınız. Bi de o arada sizden su, çay vs isteyecek. Malesef anneleri etrafta olunca ellerine yapışacakmış gibi davranıyorlar. Oğluna kıyamıyor anneler kalksa yapsa bile siz kötü olacaksınız. Bunu anlatın. ayrıca sarılıp film , tv izleyemeyeceksiniz, rahatça dokunamayacaksınız. Ben ailemi ya da kv ziyarete gittiğimizde eşimi özlüyorum. Ne özel bi muhabbetimiz oluyor,ne yakınlaşabiliyoruz. Yakın olmanın avantajları var ancak sınır koruyabilecek insanlarsa.
Evet sanırım gerçek bu.Sevgiliniz hayatını planlamış buna uyacak birini arıyor siz kabul etmezseniz kabul eden başkasıyla yoluna devam edecek yada son noktaya kadar idare edip emirvaki yapacak malesef
Durum sonu belli bir filmi seyretmek gibi
Merhaba arkadaslar. Sizlere danismak istedigim bir konu var.
Sorun şu ki sevgilim evlenirsek altlı ustlu oturmak istiyor. Evlenmeye daha cok var ben uni okuyorum falan ama simdiden empoze etmeye calisiyor.
Ben istemedigimi defalarca belirtiyorum ama anlamak istemiyor.
Bu yuzden bikac ay once kavga da ettik. Bana olmazsa ayriliriz tarzinda seyler soyledi ve bunun uzerine küstüm konusmadim ve birkac gun sonra ozur diledi hatasini anladigini soyledi. Ama güvenim sarsıldı ona karşı açıkçası.
Şu an cok iyiyiz ama bazen altli ustlu oturma konusunda yine alttan alttan mesaj veriyor.
Ev suanda kaba insaat halinde. Birde dukkanları var esnaflık yapıyorlar. Kendisi birikim yapiyor evlenicegimiz zaman icini de yapicakmis ev almaktan daha ucuza malolacak diyor. Anne babasini da birakmak istemiyormus. Dukkanla da beraber ilgileniyorlar ama daha cok anne baba ilgileniyor.
Kardesleri anne babamizla sen ilgilen ev ve dukkan senin olsun demisler.
Ama hayat bu hersey olabilir kafadan 50 60 bin oraya masraf yapicak anne babayla anlasamazsam ne olacak ? Veya kendi kardesleriyle bi sıkıntı yasarsa yarin oburgun ?
Kendisine soyledigimde birsey olmaz merak etme tarzinda gecistiriyor beni.
Asgari ucretle calisiyor kirada oturrsak veya ev kredisi cekersek gecinemeyecegimizi soyluyor. Ben yinede istemiyorum altli ustlu. Hele de burdaki konulari gordukce hic hic istemiyorum.
Bende is sahibi olunca en az asgari ucret alsam kirada otursak gecinemezmiyiz ki cidden?
Velhasil kelam arkadaslar ne yapayim? nasil vazgecireyim? Tek anlasamadigimiz noktamiz bu.
Okudugunuz icin tesekkur ederim.
Evet ikna edicem bi sekilde ya kabul edecek yada cok uzulucem ama birlikte devam etmicem. Asgari ucretle dukkan ve ev olmadan gecinememe kaygisi var oda hakli ama bir suru insan geciniyor kadin erkek calisarak ve kira odeyerek.
Aynen sizin gibi dusunuyorum. Ama iste seviyorum ya suanda ciddi birsey de yok kesip atamiyorum. Isler ciddiye bindigi zaman bakicam artik. O zamana kadar kendi ikna olsun istiyorum ama dediginize gore ikna olmayacak
Asla kabul etme altli ustlu dedigin ayni evde oturmaktan farksız sen calisrsan gecinirsiniz hemde kendinize ait bi hayatiniz olur.Merhaba arkadaslar. Sizlere danismak istedigim bir konu var.
Sorun şu ki sevgilim evlenirsek altlı ustlu oturmak istiyor. Evlenmeye daha cok var ben uni okuyorum falan ama simdiden empoze etmeye calisiyor.
Ben istemedigimi defalarca belirtiyorum ama anlamak istemiyor.
Bu yuzden bikac ay once kavga da ettik. Bana olmazsa ayriliriz tarzinda seyler soyledi ve bunun uzerine küstüm konusmadim ve birkac gun sonra ozur diledi hatasini anladigini soyledi. Ama güvenim sarsıldı ona karşı açıkçası.
Şu an cok iyiyiz ama bazen altli ustlu oturma konusunda yine alttan alttan mesaj veriyor.
Ev suanda kaba insaat halinde. Birde dukkanları var esnaflık yapıyorlar. Kendisi birikim yapiyor evlenicegimiz zaman icini de yapicakmis ev almaktan daha ucuza malolacak diyor. Anne babasini da birakmak istemiyormus. Dukkanla da beraber ilgileniyorlar ama daha cok anne baba ilgileniyor.
Kardesleri anne babamizla sen ilgilen ev ve dukkan senin olsun demisler.
Ama hayat bu hersey olabilir kafadan 50 60 bin oraya masraf yapicak anne babayla anlasamazsam ne olacak ? Veya kendi kardesleriyle bi sıkıntı yasarsa yarin oburgun ?
Kendisine soyledigimde birsey olmaz merak etme tarzinda gecistiriyor beni.
Asgari ucretle calisiyor kirada oturrsak veya ev kredisi cekersek gecinemeyecegimizi soyluyor. Ben yinede istemiyorum altli ustlu. Hele de burdaki konulari gordukce hic hic istemiyorum.
Bende is sahibi olunca en az asgari ucret alsam kirada otursak gecinemezmiyiz ki cidden?
Velhasil kelam arkadaslar ne yapayim? nasil vazgecireyim? Tek anlasamadigimiz noktamiz bu.
Okudugunuz icin tesekkur ederim.
Dimi ne kadar iyi olursa olsun sıkıntılı iste insan kendi anne babasindan bikiyor yeri geliyorBence hic bulasmayin. Ben suan yasiyirum.ustumde oturuyor. Isterse dunyanin en iyisiolsunlar ama bos. Surekli geliceklermi ..sesim gidiyor mu.. iki gun ard arda sokaga ciksam laf ederler mi..kim gelmis kim gitmis..dun nerdeydiniz..yarin nereye gideceksiniz..musafir gelir damlarlar...misafir gelir cagirirlar.. biyere gidilir ayip olur sende gel..kavga edersin kapida biterler..her sese kapi acilir..kendi evine bile sessiz girip cikarsin.. huhhh ne dolmusum :)
Sakasina gel bizim ust kata diyorum da geliriiiiim diyor :)bu erkekler niye bir aile kendilerinde var gibi davranır anlamam.
madem altlı üstlü olacak senin ailenle olsun..
sen ağaç kavuğundan mı çıktın?
sakın kabul etme.
Okulunu bitir sonra oturup bu konular yüzünden defalarca küsersiniz ne demek kabul etmezsen ayrılırız eee ayrılsın hele bak bacaksız egoiste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?