Altli ustlu oturmaktan nasil vazgecirilir?

Vay bee sonradan acilmis eltiye bak :) ama ben altli ustlu oturursam kv benim yemek temizlik vs yapma imkani yok cunku dukkan var esiyle ilgileniyorlar. Yine baana kalma ihtimali var yani iki evinde.

Himm iyi fikir bunu denemek lazim :)
Yakin olmanin hic bi avantajini ben bulamadim hep dezavantaji var bana gore.
Kendi ailesi ya hicbi sorun cikmaz hersey guzel gider kafasinda yani erkekler kadinlar kadar detayli dusunemiyor bana kalirsa.

Sevgiliniz hayatını planlamış buna uyacak birini arıyor siz kabul etmezseniz kabul eden başkasıyla yoluna devam edecek yada son noktaya kadar idare edip emirvaki yapacak malesef
Durum sonu belli bir filmi seyretmek gibi

Sevgiliniz hayatını planlamış buna uyacak birini arıyor siz kabul etmezseniz kabul eden başkasıyla yoluna devam edecek yada son noktaya kadar idare edip emirvaki yapacak malesef
Durum sonu belli bir filmi seyretmek gibi
Evet sanırım gerçek bu.

Bence hic bulasmayin. Ben suan yasiyirum.ustumde oturuyor. Isterse dunyanin en iyisiolsunlar ama bos. Surekli geliceklermi ..sesim gidiyor mu.. iki gun ard arda sokaga ciksam laf ederler mi..kim gelmis kim gitmis..dun nerdeydiniz..yarin nereye gideceksiniz..musafir gelir damlarlar...misafir gelir cagirirlar.. biyere gidilir ayip olur sende gel..kavga edersin kapida biterler..her sese kapi acilir..kendi evine bile sessiz girip cikarsin.. huhhh ne dolmusum :)

Bunun geri dönüşü olmaz. Sonradan oldurmaya çalışırsanız da evliliginiz yıpranır. Para bi şekilde hallolur ama huzur olmazsa kötü. Böyle bir riske girmeyin derim

bu erkekler niye bir aile kendilerinde var gibi davranır anlamam.
madem altlı üstlü olacak senin ailenle olsun..
sen ağaç kavuğundan mı çıktın?

sakın kabul etme.

Okulunu bitir sonra oturup bu konular yüzünden defalarca küsersiniz ne demek kabul etmezsen ayrılırız eee ayrılsın hele bak bacaksız egoiste

Evet ikna edicem bi sekilde ya kabul edecek yada cok uzulucem ama birlikte devam etmicem. Asgari ucretle dukkan ve ev olmadan gecinememe kaygisi var oda hakli ama bir suru insan geciniyor kadin erkek calisarak ve kira odeyerek.

öyle bir geçinilir ki en azından huzurunuz olur. sen de çalışırsın gayet rahat geçinirsiniz. üstelik ömür boyu aynı maaşla çalışacaksınız diye bir şey hayat insanın karşısına her daim fırsatlar çıkarıyor.

Aynen sizin gibi dusunuyorum. Ama iste seviyorum ya suanda ciddi birsey de yok kesip atamiyorum. Isler ciddiye bindigi zaman bakicam artik. O zamana kadar kendi ikna olsun istiyorum ama dediginize gore ikna olmayacak

O zamanda iş madem kabul etmeyecektin beni yıllarca neden oyaladın ben senin okulunu bekledim vs diyebilir

Asla kabul etme altli ustlu dedigin ayni evde oturmaktan farksız sen calisrsan gecinirsiniz hemde kendinize ait bi hayatiniz olur.

kayınvalidem muhteşem biri onun ayaklarının altını öperim ama inan alt katımda oturuyor ama zor. Zorlanırsın...

Siz niye onu ikna etmeye çalışacaksınız ki? Normal olmayan bir şeyi isteyen o. O sizi ikna etmeye çalışsın ki ben bence ikna da olmayın böyle bir şeye. Burada bu kadar insan tecrübelerinden yola çıkıp anlatiyor. Hayatınızı mahfetmeyin

benim hayalimde sen ve ben varız de, tabi ki ailelerimize gereken özeni göstereceğiz ama dahası bizi yıpratır de, ama illaa diretirse bence kabul etme, zira bunun sıkıntısını hepimiz yaşadık

Zorla olmaz bu işler,istemiyorum diyeceksin bu kadar basit,gerekirse bu sebepten ayrıl,aklı belki başına gelir.
Yardımcı olmak istiyorlarsa kira parasını versinler size.
Beraber çalıştıktan sonra geçiniriz bence.

Dimi ne kadar iyi olursa olsun sıkıntılı iste insan kendi anne babasindan bikiyor yeri geliyor

bu erkekler niye bir aile kendilerinde var gibi davranır anlamam.
madem altlı üstlü olacak senin ailenle olsun..
sen ağaç kavuğundan mı çıktın?

sakın kabul etme.
Sakasina gel bizim ust kata diyorum da geliriiiiim diyor :)
Isste en kucuk benim ben sahip cikicam diyor ole bi kanun var heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…