Alttaki üyeye bir soru sor..

kedi :ssz:
alttaki sen ne zaman evlenmek isterdin?

Son düzenleme:
26 yaşına gelince :)

alttaki kıyafet denerken zor anlar yaşadığın oldu mu? içine sıkışmak gibi?

ayyyyh yarama bastın ya hayır işte olmadı malesef yeni yıkandığı zamanlar dışında:9:

peki seeeennnn..esmerlerden mi hoşlanırsın sarışınlardan mı:1:

ayyyyh yarama bastın ya hayır işte olmadı malesef yeni yıkandığı zamanlar dışında:9:

peki seeeennnn..esmerlerden mi hoşlanırsın sarışınlardan mı:1:

esmer :)

merak ettim sen sarışınlardan mı esmerlerden mi?

hiç işim olmaz valla ,ne ayırıcam :)))
pekii sen yemek yapmayı mı daha çok seversin tatlı yapmayı mı??

bitanem biri şeçiceksin artık:34:
soru sorduk heralde ya seç ablanı kızdırma çabuk:41:
tamam o zaman sarı üzerine kızmızı balyaj :27: bi ara modaydı allahtan çok uzun sürmedi . o neydi yaaa! çok çok özledim seni iyi ki beklemişim hoşgeldin kokoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:54:

tamam o zaman sarı üzerine kızmızı balyaj :27: bi ara modaydı allahtan çok uzun sürmedi . o neydi yaaa! çok çok özledim seni iyi ki beklemişim hoşgeldin kokoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:54:
bende odamıza gidelimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:17::78::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::37:

amaaan gül geç :)

fal baktırmayı sever misin?
İyiymiş ya ne güzel laylaylom hayat bende öle diyebilsem ahhhh:1:
SEverim evet ama müptelası değilimdir geçmişi değilde geleceği merak ederim :26:
SORU:8 martta yada bu tarz günlerin indiriminden birşey alırmısın takip edipte almayı düşünüyormusun ogün ?kozmetik alışverişi gibi varsa alcakların paylaşırmısın :17::17:

Son düzenleme:
İyiymiş ya ne güzel laylaylom hayat bende öle diyebilsem ahhhh:1:
SEverim evet ama müptelası değilimdir geçmişi değilde geleceği merak ederim :26:
SORU:8 martta yada bu tarz günlerin indiriminden birşey alırmısın takip edipte almayı düşünüyormusun ogün ?kozmetik alışverişi gibi varsa alcakların paylaşırmısın :17::17:

Oooo hiç kaçırmam,hatta bazı almak istediğim şeyleri bu tarz özel günlere bekletirim(en son telefonumu almak için sevgililer gününü bekledim,kendime o indirimden aldım) :52:
Dışarıda hayatta giymem dedğin bir tarz ne olabilir?

Oooo hiç kaçırmam,hatta bazı almak istediğim şeyleri bu tarz özel günlere bekletirim(en son telefonumu almak için sevgililer gününü bekledim,kendime o indirimden aldım) :52:
Dışarıda hayatta giymem dedğin bir tarz ne olabilir?

ne tarzı oluyo bilmiyorum da şalvar pantolon giymem asla :)

gözlük kullanıyo musun?

ne tarzı oluyo bilmiyorum da şalvar pantolon giymem asla :)

gözlük kullanıyo musun?

CEVAP:Kullanıyorum uzağı göremiyorum çünkü fakat daimi takmıyorum tv izlerken sinemada vs yerlede...
SORU::nazar:£n son yaptığın iyilik diye düşündüğün olay neydi?Yada £n son yaptığın kötülük diye düşündüğün şey neydi?:nazar:

Back
X