- 7 Ocak 2020
- 455
- 518
- 33
- Konu Sahibi siluet1989
Merhaba bayanlar Samsung 5 programlı bulaşık makinamin vadesi doldu.ben artık 2/3 yada 4 programlı ürün bakıyorum.sizce hangi marka hangi model? Kullananlar varmı ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kodu nedirRegal kullanıyorum. Burda saatlerce övebilirim. 4 programlı.
Kodu nedir4 programlı vestel kullanıyorum 6 senedir çok memnunum
Altus bardaklarda çizme yapıyormu?Bende Altus kullanıyorum 2 senedir maşallah bir sıkıntı yaşamadım. Uygun fiyatlı birde.
BM 410Kodu nedir
Bende Altus kullanıyorum 2 senedir maşallah bir sıkıntı yaşamadım. Uygun fiyatlı birde.
Ay hepimiz farklı önermişiz uğraşsak olmazdı.4 programlı vestel kullanıyorum 6 senedir çok memnunum
Evet tamda arada kaldığım markalarAy hepimiz farklı önermişiz uğraşsak olmazdı.Tam kafa karışıklığı.
Diğer arkadaşlar da kod verirse en ucuzunu alın gitsin.Evet tamda arada kaldığım markalar30 haftalık hamileyim şuan bulaşığı elde yıkıyorum
her gelen tamirci 250 aldı gitti en son makinam dün gece mutfağa su bastırdı anlayacağınız halim perişan
![]()
aynen ya napsın şimdi kadın ☺Ay hepimiz farklı önermişiz uğraşsak olmazdı.Tam kafa karışıklığı.
Yıkama süreleri nasıl pekiDiğer arkadaşlar da kod verirse en ucuzunu alın gitsin.Ben valla utanmasan yemeğin yarısıyla koyucam tabakları asla sudan geçirme yapmıyorum pırıl pırıl çıkıyor. Tabi deterjan o quantum olandan kullanıyorum hep. Eco programı beni cezbetmişti evet uzun sürüyor bu program ama çevre dostu enerji kullanımı az diye hoşuma gitti. Siz de yıkama derecesi ve sürelerine bakarak karar verebilirsiniz.
Bu arada bebeğiniz sağlıkla gelsin.![]()
işin zor valla caanım
Artık o kadar bütçe ayiramam çok teşekkür ediyorum2 ay önce yeniledim bulaşık makinamı.
Tüm markaları gezdim.
Fiyatlar hemen hepsinde aynı, 100-200 oynuyor en fazla.
Ben Bosch aldım, 3 sepetli, 2400 TL ye, çok memnunum tavsiye ederim
Süper : 50 dk. 65°Yıkama süreleri nasıl pekiRegal de samsungda 2:50 dk sürüyor du
Yok valla hiç sıkıntı çıkmadı. Çizmesinin sebebi filtredendir diyordu servistekiler.Altus bardaklarda çizme yapıyormu?