• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altus?Regal?Vestel? Bulaşık makinası

Altus Al 434 C benimki. Bin liraya almıştım ben 15975210695577328764018415414242.webp15975211861693837717695323796155.webp

Bu arada mutfak robotumda dahil hepsi altus beyaz eşyalar. Çok memnunum bulaşık makinesi iki yıllık gerisi 6 yıllık

Süper : 50 dk. 65°
Yoğun: 70° süre yazmıyo hiç kullanmadım.
Hızlı: 30 dk. 40°
ekonomik: 50° 2 saati buluyordur sanırım Süre yazmıyor dikkat etmedim.
Hızlı ayarı çok iyi oluyor misafir gelmeden hazırlık eanasındaki çıkardığım bulaşıkları atıp hemen boşaltıuorum makimayı. Hazırlanmış oluyor.
İlginiz için çok teşekkür ediyorum büyük ihtimal sizin makinadan alacağım 😁

Kayınvalidem Vestel kullanıyor çok memnun annem Arçelik kullanıyor ı da çok memnun programlı . Benim şu an Samsung var hiç memnun değilim çamaşır makinem de Samsung ama ondan çok memnunum. Yine alsam Samsung alırım ama bulaşık ta bende Vestel ya da Arçelik alıcam . Zaten çok programlı olması da bence hiç avantaj değil çoğu zaman tek program kullanılıyor zaten.

Kayınvalidem Vestel kullanıyor çok memnun annem Arçelik kullanıyor ı da çok memnun programlı . Benim şu an Samsung var hiç memnun değilim çamaşır makinem de Samsung ama ondan çok memnunum. Yine alsam Samsung alırım ama bulaşık ta bende Vestel ya da Arçelik alıcam . Zaten çok programlı olması da bence hiç avantaj değil çoğu zaman tek program kullanılıyor zaten.
Benim bütün beyaz esyalarim Samsung ama bulasikta bir daha almam 😁

Back
X