- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
- Konu Sahibi siluet1989
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende memnunumBende Altus kullanıyorum 2 senedir maşallah bir sıkıntı yaşamadım. Uygun fiyatlı birde.
İlginiz için çok teşekkür ediyorum büyük ihtimal sizin makinadan alacağımSüper : 50 dk. 65°
Yoğun: 70° süre yazmıyo hiç kullanmadım.
Hızlı: 30 dk. 40°
ekonomik: 50° 2 saati buluyordur sanırım Süre yazmıyor dikkat etmedim.
Hızlı ayarı çok iyi oluyor misafir gelmeden hazırlık eanasındaki çıkardığım bulaşıkları atıp hemen boşaltıuorum makimayı. Hazırlanmış oluyor.
Altusuda şimdi arastiriyorum çok teşekkür ediyorumBu arada mutfak robotumda dahil hepsi altus beyaz eşyalar. Çok memnunum bulaşık makinesi iki yıllık gerisi 6 yıllık
Haber bekliyorumİlginiz için çok teşekkür ediyorum büyük ihtimal sizin makinadan alacağım![]()
Sağolun
Benim bütün beyaz esyalarim Samsung ama bulasikta bir daha almamKayınvalidem Vestel kullanıyor çok memnun annem Arçelik kullanıyor ı da çok memnun programlı . Benim şu an Samsung var hiç memnun değilim çamaşır makinem de Samsung ama ondan çok memnunum. Yine alsam Samsung alırım ama bulaşık ta bende Vestel ya da Arçelik alıcam . Zaten çok programlı olması da bence hiç avantaj değil çoğu zaman tek program kullanılıyor zaten.
Evet araştırdığım buyduAltus Al 434 C benimki. Bin liraya almıştım benEki Görüntüle 2675955 Eki Görüntüle 2675956
Eşim şuan regali sipariş veriyor Hepsiburada
Hayırlı uğurlu olsun.Eşim şuan regali sipariş veriyor Hepsiburada![]()
Çok teşekkür ediyorum sanada cevap yazan herkese de ins iyi çıkar şansıma seninki gibi hepinizi opesim geldiHayırlı uğurlu olsun.![]()