• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alya'nın Çeyiz Hazırlıklarıı :) <3

Ben de gecelik takımı sipariş ettim ama utanıyorum koymaya :oops: Gerçi iki takım sipariş ettim birisini geri vereceğim ama hangisi olursa artık :KK48:

Pike setim
pmbb.webp

tatlımmm güle güle kullan yeni cicilerini çok hoşlaaar

Kipa çıkartmam :)

Belli olmuyor ama pembe olanlar büyük salata kasesi 2 tane aldım. Renkli olan çerezliklerden de 2 sarı,2 turuncu,2 yeşil 6ya tamamladım.

72a0mks8v23vjiv.webp
2014331101430_cr16ew040200a.webp
CR16EW040100A-550x585.webp
CR16EW040302A-825x877.webp
eltnmsf1vsvoeiqhr4lk.webp

Çatal kasiklarin benimkilerin aynisi. Nevresimlere bayildim hepsi çok güzel.Ancak birşey dikkatimi çekti.2tane banyo takimi almissin.pembsinden ben de anneme almistim çok kullanissiz.Naylonumsu olduğundan ilk yikamadan sonra mahfoldu.kirik beyaz ya da krem renk pamuklu çok güzel takımlar var onlardan bir takim ekle derim deyişine...:)

Çatal kasiklarin benimkilerin aynisi. Nevresimlere bayildim hepsi çok güzel.Ancak birşey dikkatimi çekti.2tane banyo takimi almissin.pembsinden ben de anneme almistim çok kullanissiz.Naylonumsu olduğundan ilk yikamadan sonra mahfoldu.kirik beyaz ya da krem renk pamuklu çok güzel takımlar var onlardan bir takim ekle derim deyişine...:)
Canım cok teşekkür ederim yorumun için.Banyo takımı malesef annem almıs . Dediğin banyo takımına bakcağım canım yorumun ıcın tesekkurler

Canım eşyaların çok güzel, hepsine tek tek baktım, aşkla kullanın :) yatak odana ayrı bayıldım nereden acaba? kaliteli mi?
Cok teşekkür ederim canım güzel yorumun icin. Esyaları seçerken güzelliğinden cok sağlamlığına önem veririm. Çağrı Concept diye bir yerden. İzmirde bilinen bir mağaza pek çok şubesi var

Back
X