- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de var bunlardan :) Cok sirinler :)
Evet canım cok tatlılar görünce dayanamadım..Benim de var bunlardan :) Cok sirinler :)
bu miorre markası iyimi acaba canım kalitesini bilerek mi aldın ?Geceliklerimi de almaya başladım :)
Eki Görüntüle 1321336
Eki Görüntüle 1321337
Eki Görüntüle 1321338
Eki Görüntüle 1321340 Gelin setim
Eki Görüntüle 1321342
Eki Görüntüle 1321343
Eki Görüntüle 1321352
Gelin seti ve dantelli şortlu takım harici Miorre canım. Bence güzel daha kullanmaya baslamadım ama kaliteli duruyorlar.bu miorre markası iyimi acaba canım kalitesini bilerek mi aldın ?
sağol canım sitesine bakıcam da beğendiğim bişe olursa sipariş vericem fiyatları da uygun emin olamadım ondan sordum :)Gelin seti ve dantelli şortlu takım harici Miorre canım. Bence güzel daha kullanmaya baslamadım ama kaliteli duruyorlar.
Siteden sipariş vermedim ben bir tanıdığımız yapıyordu kataloğu vardı ondan vermiştim. İnşallah memnun kalırsın cnmsağol canım sitesine bakıcam da beğendiğim bişe olursa sipariş vericem fiyatları da uygun emin olamadım ondan sordum :)
çok teşekkür ederim canımtatlımmm güle güle kullan yeni cicilerini çok hoşlaaar
Canım cok teşekkür ederim yorumun için.Banyo takımı malesef annem almıs . Dediğin banyo takımına bakcağım canım yorumun ıcın tesekkurlerÇatal kasiklarin benimkilerin aynisi. Nevresimlere bayildim hepsi çok güzel.Ancak birşey dikkatimi çekti.2tane banyo takimi almissin.pembsinden ben de anneme almistim çok kullanissiz.Naylonumsu olduğundan ilk yikamadan sonra mahfoldu.kirik beyaz ya da krem renk pamuklu çok güzel takımlar var onlardan bir takim ekle derim deyişine...:)
Çok teşekkür ederim canım :) Daha da güzelleri seninolsungüle güle kullan hepsi çok güüzeller
Yatak odası takımımızı sonunda aldık :)Eki Görüntüle 1310474
Eki Görüntüle 1310475 Eki Görüntüle 1310476
Cok teşekkür ederim canım güzel yorumun icin. Esyaları seçerken güzelliğinden cok sağlamlığına önem veririm. Çağrı Concept diye bir yerden. İzmirde bilinen bir mağaza pek çok şubesi varCanım eşyaların çok güzel, hepsine tek tek baktım, aşkla kullanın :) yatak odana ayrı bayıldım nereden acaba? kaliteli mi?