- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
AYY BENDE BASLICAM O SURECE BIKAC AYA NAPİİCİMEv eşyaları filan alıyoruz ona sıra gelmiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AYY BENDE BASLICAM O SURECE BIKAC AYA NAPİİCİMEv eşyaları filan alıyoruz ona sıra gelmiyor![]()
Şuan alabildiğin kadar al diyorum o zaman :) Hadi kızın topiğini sabote etmeyelim mayıs gelinleri topiğine beklerizAYY BENDE BASLICAM O SURECE BIKAC AYA NAPİİCİM![]()
canım aldıkların çok güzel bende bu pemse seriden almayı düşünüyorum netten mi aldın
Teşekkür ederim canım. Yok netten almadım Kemeraltı çarşısı var İzmirde orada züccaciye mağazaları cok. oradan aldımcanım aldıkların çok güzel bende bu pemse seriden almayı düşünüyorum netten mi aldın
Teşekkür ederim kuzuuum pembe aşığı biri olarak bu renkten vazgeçemiyorum :)Yine güzellikler doldurulmuş maşallah maşallah :) Pembe gönlüm sen de![]()
Aynen canım :) hele bir de azcık indirim gördük müHEPIMIZ CEYIZ DELISI![]()
nereden canım benim nişanlımda izmirde bende kemeraltına gittim 1 ay önce pazar gününe denk geldiği için galiba birde bilmediğim için hiçbirşey bulamadım bir global hediyelik isimli bir dükkan vardı orası kapalıydı onun karşısında ve yanında bir dükkan vardı başkada bulamadım bir yer...sadece baharatlığı kaça aldın canımTeşekkür ederim canım. Yok netten almadım Kemeraltı çarşısı var İzmirde orada züccaciye mağazaları cok. oradan aldım
Baharatlığı 70 e aldım cnm. Fincancılar hanı var oraya bakın zaten Bievin ürün verdiği 1 yer var orada. Onun dısında Hisarın karsısında aydınev, keramika vs. var oralarda da var bakabilirsin cnmnereden canım benim nişanlımda izmirde bende kemeraltına gittim 1 ay önce pazar gününe denk geldiği için galiba birde bilmediğim için hiçbirşey bulamadım bir global hediyelik isimli bir dükkan vardı orası kapalıydı onun karşısında ve yanında bir dükkan vardı başkada bulamadım bir yer...sadece baharatlığı kaça aldın canım
biz o zaman bilmediğimiz için bulamadık canım teşekkür ederim... izmirde başka önereceğin çeyiz dükkanları var mı birde?Baharatlığı 70 e aldım cnm. Fincancılar hanı var oraya bakın zaten Bievin ürün verdiği 1 yer var orada. Onun dısında Hisarın karsısında aydınev, keramika vs. var oralarda da var bakabilirsin cnm
Canım Avm tarzı bır yer arıyorsan eğer Gaziemirde Optimum var. Orada markaların hemen hemen hepsini bulabilirsin. Konakta Ykm var. Orası da aynı sekilde. Onun dışında Forum Bornovadan da alısveris yapabilirsin. Bahçelievlerde adı altında ceyiz alısverisi yapılabilecek yerler var. Bir de kemeraltı carsısı aklımda.biz o zaman bilmediğimiz için bulamadık canım teşekkür ederim... izmirde başka önereceğin çeyiz dükkanları var mı birde?
yok canım avm tarzı istemiyorum böyle ufak tefek mutfak eşyalarını alabileceğim şeyler istiyorum bu kemeraltındaki yerler gibi.... birde bu baharatlığın farklı tarzda bi şekli vardı sence hangisi kullanışlı..Canım Avm tarzı bır yer arıyorsan eğer Gaziemirde Optimum var. Orada markaların hemen hemen hepsini bulabilirsin. Konakta Ykm var. Orası da aynı sekilde. Onun dışında Forum Bornovadan da alısveris yapabilirsin. Bahçelievlerde adı altında ceyiz alısverisi yapılabilecek yerler var. Bir de kemeraltı carsısı aklımda.
Onuda gördüm bana bu daha kullanıslı geldi görüş meselesi tabiki. O zaman kemeraltında cok mağaza var cnm bakabilirsin orayayok canım avm tarzı istemiyorum böyle ufak tefek mutfak eşyalarını alabileceğim şeyler istiyorum bu kemeraltındaki yerler gibi.... birde bu baharatlığın farklı tarzda bi şekli vardı sence hangisi kullanışlı..
tamam canım teşekkürler...Onuda gördüm bana bu daha kullanıslı geldi görüş meselesi tabiki. O zaman kemeraltında cok mağaza var cnm bakabilirsin oraya