• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyans alıp eve geldiğinde pişman olan var mı?:(

takma bu kadar canım değiştirirsin olur biter
almazlarsada tek derdin bu olsunsengözlerimebaksanab

şimdi gidip kuyumcuya değiştir dersem yeniden para isticek...ailemde kızar...hiç böyle olmamıştım aldığım şeyler genelde içime siner bunu sindiremedimbilmiyorumkismile

canım malesef çalışmıyorum:gitme: ailemde kızar yani beğenmedim değiştiricem dersem...sinirlerim çok bozuk,çok acayip geliyor bana.....zaten aceleye geldi gibi....erkek arkadaşımada diyemiyorum üzülür diye..

niye üzülcek
alyansın içine sinmediği diye
başka derdin mi yok
erkekler böyle basit konuları sallamazzzzzzzzz
jaa bunun için üzülüyorsa cidden derdiniz yok serim

keşke resmini koysan veya netten bulup koysan, belki de o kadar kötü değildir.. hem dert etme canım, biz bayanlar evlndikten sonra bir şekilde o alyansları kaybederiz bayanssulusmile sen de yenisini alırsın.. madem üzülür diye endişe ediyorsun azıcık idare et opuyorumnanaktan

ay benim gibi biri varmış:lepi: çok teşekkür ederim canım moral oldun bana...doğru söylüyosun idare edicem.netten araştırdım bulamadım yüzüğü..makinamda yanımda değil şuanda yükleyemiyorum resmi...

canım malesef çalışmıyorum:gitme: ailemde kızar yani beğenmedim değiştiricem dersem...sinirlerim çok bozuk,çok acayip geliyor bana.....zaten aceleye geldi gibi....erkek arkadaşımada diyemiyorum üzülür diye..

evlenince değiştiririm artık ozamana kadar takmak zorundayım...siz olsaydınız içinize sinmeyen yüzüğü takabilirmiydiniz?

yüzük sadece bir semboldür. şekli önemli değildir.şakkıdı

madem o kadar içinize sinmedi günübirlik işlerde çalışın ve kendiniz kimseye farkettirmeden değiştirin. buyrunnnnnnnnn

bu kadar ufak bir şeye siniriniz bozuluyorsa dünyayla nasıl başaçıkabiliyorsunuz:delphin:

ay benim gibi biri varmış:lepi: çok teşekkür ederim canım moral oldun bana...doğru söylüyosun idare edicem.netten araştırdım bulamadım yüzüğü..makinamda yanımda değil şuanda yükleyemiyorum resmi...

tabi canım, önemli olan mutlu olman.. hiç sıkma canını takı için hepsinin yerine yenisi gelir yerimseniben hem bir süre sonra insan alışıyor hatta sevmeye başlıyor.. mesela ben ilk alyansımı hep saklarım hatırası var diye :1:

Back
X