Rüya Yorumları Alyansım çalındı:(

Delal_Delal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
112
0
26
Diyarbakır
Dün gece gördüğüm rüyayı yorumlaya bilecek arkadaşları bekliyorum lütfeeen.

ben nişanlıyım yakında düğünüm var allah nasip ederse.Görüdüğm rüya da nişanlımla evleniyorduk ve evimize gidiyorduk evde köy gibi bir yerde eve girdiğimde ev boş değil kız arkadaşım ve erkek arkadaşı var yalnız kalmak istiyoruz ama pencerede köylü kadınlar var sonra ben dışarı çıkıyorum bir yere gidiyorum bakıyorum kız arkadaşımın düğünü var.(benim düğünümde orda yapılmış rüyada öyle hatılıyorum :)neyse damadın annesi önce onun yengesini çağırıyor yengesi gdip geliyor, damadın annesi sonra benim ellerimden tutuyor gel kızım diyor beni çekiştire çekiştire götürüyor aslında biz meleği oğlumuza istemiyoruz ama oğlumuz bizi dinlemiyor diye şeyler söylüyor ben tam kadının ellerinden kurtulup meleğin yanına dönüyorum bi bakıyorum nişan yüzüğüm yok sadece söz yüzügüm kalıyor damadın annesi yüzüğümü çalmış:(( bağırıp çağırıyorum eşim çok kızacak yüzüğü çaldırdım diye.Rüya bu kızlar yorumunuzu bekliyorum.

Sanırım kimse yorumlayamadi:) neyse kızlar rüyamin yorumunu kendim yapıyım.düğüne 10 gün kala herşey bitti.4 yıılık ilişkimi evleneceğim adamın ailesi yüzünden birgün de bitirip düşman olduk:( gelin ata binmiş ya nasip demiş.herşeyin hayırlısi inşallah

:((((
Rüyan çok değişikmiş ama bir işaretmiş sanırım.
Senin de dediğin gibi kısmet değilmiş hakkında her şeyin hayırlısı olsun canım.

Tüylerim diken diken oldu :(
Hayırlısı buymuş diyerek kendinizi üzmemeye gayret edin lütfen..
:ssz:

Back
X