erkendı cocuk ıstemıyorum kendımızı zor geçindiriyoruz gıbı seyler dıyordu
evet raf varklavyem bozuk diyene kadar bir bozukluk yoktu yazındalavabonun etrafında yüzüğü koyabileceği başka bir yer var mı? yoksa belki yakın diye koymuştur?
tabiki ama allah nasıp ederse oda kabullenecektır etmezse kendıbılırBu alyansın nerede durduğundan daha önemli bir sorun farkındasınız değil mi?
dışarı çıkması önemlı degıl koydugu yer yer degıl fark etmesem wc duser yorumunuz ıcın teşekkrlerben de elimi yikarken veya banyoya girerken cIkarIp unutup sonra da yūzūksūz dIsari cıkıyorum...baska sorun yoksa kafaya takmaya degmez...
belki kolayına orası geliyordur yani buna olumsuz bir anlam yükleme bence ve her defasında saklayıp bunu sorun haline getirirsen zaten takmak istemeyecektir bir daha çünkü sorun çıkacağınıbilecektir. Ben olsam ben de sorun yaşayacağıma hiç takmayayım daha iyi derim yanievet raf var
hayır elını yıkamak ıın cıkarsa banyoda olur alaturka wcde çöpun ustunde olmaz alakasız bir yer ama yorumunz ıçın tesekkurler saygı duyuyorumElini yıkamak için çıkarıyor ve orda unutuyor sanırım bunda kızacak birşey yok ki. Ha koyduğu yer tehlikeli biraz fark etmezseniz çöpe gider.
Bende parmağıma büyük olduğu için çıkarıyorum bazen ve unutuyorum, tepkiniz bana abartılı geldi.
Bebek olayı da sadece siz istediğiniz için yada sadece eşiniz istediği için olmamalı ikinizde kendinizi hazır hissetmelisiniz, tabi bu planlama için geçerli şuan hamileyseniz yapacak birşey yok.
takmıycam dese zorlamıyorum herkezın kararıbelki kolayına orası geliyordur yani buna olumsuz bir anlam yükleme bence ve her defasında saklayıp bunu sorun haline getirirsen zaten takmak istemeyecektir bir daha çünkü sorun çıkacağınıbilecektir. Ben olsam ben de sorun yaşayacağıma hiç takmayayım daha iyi derim yani
teşekkür ederim o sizin görüsünüz saygıq duyuyorumPireyi deve yapmak bu oluyor herhalde. Zorla kavga etmek, ısrarla huzur bozmak istiyorsunuz galiba, ama şansınızı fazla zorlamamanızı tavsiye ederim.
Adam yüzüğü unuttu diye alıp 1 hafta vermemeler filan... Epey saçmalamışsınız eşinizin de dediği gibi. Olgun gelmediniz hiç bana.
Rafta biraksa bisey demem kackez birakti agzmi acmadim ama bu adam tarat muslugunda el yikamiyor biraktigi yer sacma bence ama saygi duyuyorum teşekkürederimInsanlik hali ozellikle yapmiyordur herhalde belli ki unutuyor,rafta biraksa genede kizacaksiniz gibi duruyor bence gitmeyin uzerine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?