alyansımız

HaNDe__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
263
26
118
35
Selamun aleykum çok kızgınım sızlerle paylaşmak ıstedım...

Eşim işe gitti ve ben evde kaldım tv falan ızlıyorum çok afedersınız ama wc gırdım bi baktım alyansı çöp kovasının üstünde bende aldım sakladım geldı hala sormadı bende uyurken sordum sarıldı alyansın nerde dedım banyoda kaldı elımı yıkarken cıkardım dedi tamam dedım sabah kahvaltıda gece yüzsügümü sordun banyoda yok sakladınmı dedi bende koyudugun yere bak dedım ve ısrarla oraya koyduğunu söyledı bende uzatmadım hıç sonra hatırladı ben çöp kutusunun üstüne koymuştum dedi bende vermıycem sakladım dedım ve 1 hafta vermedım sonra akrabaların oldugu dogum gunune gıdıcez dıye verdım ve bırdaha cıkartma cıkartsanda unutma bırdaha öyle saçma sapan bir yerdebulursam satarım çatır çatır yerım dedım saçmalama ne satması falan dedi bende bana degermeyıyosan takmak istemiyorsan zormam dedım.

Bugün yine aynı yerde wcdeki çöp kovasının üstünde buldum 1 saat once geldı yemek yedı ve aramaya basladı bana dedıgi benım eşyalarım nerde neden saklıyorsun dedı bende hıc bıseyını saklamadıgımı ve koydugu yere bakmasını söyledım sonra aklıma geldı eşya diye yüzsügünden bahsediyor hiç birşey demedim aradı bi 10 dakika 1 kaç sefer istedi vermedim girdi yattı çok sinirliyim bu bizim özelimiz ve sadece ikimize ait bişey ve gezdigi yerlere bak sizce yanlışmı düşünüyorum nasıl bir tavır almalıyım? bu arada hamıle olma ıhtımalım var zaten 2 gundur bana tavırlı sankı kendım yanlız yapmışım gıbı erkendı cocuk ıstemıyorum kendımızı zor geçindiriyoruz gıbı seyler dıyordu ben ıstıyorum evet 11 aylık evlıyız erken ama olsada olmasada kabulum ama böyle yaıpınca suçlu hissediyorum bu şekılde konuştugu için test yaptırmadım

klavyemq bozukq yazımq hat4arımq olduysaq kusuraq bakmayınq okunurq haleq getırmekq ıcınq cokq ugraşt4ımq normaldeq buq şekıldeydı

ben de elimi yikarken veya banyoya girerken cIkarIp unutup sonra da yūzūksūz dIsari cıkıyorum...baska sorun yoksa kafaya takmaya degmez...

Alyansını wcdeyken temizlik hususunda çıkartması normal. Ya da sol elinden sağa da geçirebilir böylece unutmaz. Yüzük takmayan insanlar için alışmak çok uzun sürüyor. Bence bu olay için eşinizin üstüne çok gitmeyin. Bilerek yapmıyor ki. Ayrıca takmayacağım artık deyip kafanıza da atmıyor. Hamile olma ihtimalinden dolayı streslisiniz ve kızacak yer arıyo olabilirsiniz.

Wc de iken çıkarıyor sanırım kliseye çöp kutusu yanında bırakıyor taharat içinmi filn yıkayıp .kslkınca unutuyor olablr .ama nedn hep orda çıkarmasına gerk yk. . Gerçi biz hiç takmıyoruz :)

Elini yıkamak için çıkarıyor ve orda unutuyor sanırım bunda kızacak birşey yok ki. Ha koyduğu yer tehlikeli biraz fark etmezseniz çöpe gider.
Bende parmağıma büyük olduğu için çıkarıyorum bazen ve unutuyorum, tepkiniz bana abartılı geldi.
Bebek olayı da sadece siz istediğiniz için yada sadece eşiniz istediği için olmamalı ikinizde kendinizi hazır hissetmelisiniz, tabi bu planlama için geçerli şuan hamileyseniz yapacak birşey yok.

belki kolayına orası geliyordur yani buna olumsuz bir anlam yükleme bence ve her defasında saklayıp bunu sorun haline getirirsen zaten takmak istemeyecektir bir daha çünkü sorun çıkacağınıbilecektir. Ben olsam ben de sorun yaşayacağıma hiç takmayayım daha iyi derim yani

hayır elını yıkamak ıın cıkarsa banyoda olur alaturka wcde çöpun ustunde olmaz alakasız bir yer ama yorumunz ıçın tesekkurler saygı duyuyorum

takmıycam dese zorlamıyorum herkezın kararı

Pireyi deve yapmak bu oluyor herhalde. Zorla kavga etmek, ısrarla huzur bozmak istiyorsunuz galiba, ama şansınızı fazla zorlamamanızı tavsiye ederim.
Adam yüzüğü unuttu diye alıp 1 hafta vermemeler filan... Epey saçmalamışsınız eşinizin de dediği gibi. Olgun gelmediniz hiç bana.

teşekkür ederim o sizin görüsünüz saygıq duyuyorum

Insanlik hali ozellikle yapmiyordur herhalde belli ki unutuyor,rafta biraksa genede kizacaksiniz gibi duruyor bence gitmeyin uzerine..

Insanlik hali ozellikle yapmiyordur herhalde belli ki unutuyor,rafta biraksa genede kizacaksiniz gibi duruyor bence gitmeyin uzerine..
Rafta biraksa bisey demem kackez birakti agzmi acmadim ama bu adam tarat muslugunda el yikamiyor biraktigi yer sacma bence ama saygi duyuyorum teşekkürederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…