alyansımız

Biz eve girince cıkarıp evden cıkarken takıyoruz böle bi alışkanlık olmuş ama hep ben unuturum o unutmaz cocuk meselesi daha kafaya takılıcak bir şey şu anda

Valla ben esimin cop kovasinin ustune alyans biraktigini gorsem basarim kahkahayi. bula bula burayi mi buldun cope dusecek dikkat et biraz derim guler gecerim. Tekrarlarsa ayni davranisi, copun ustune not yazarim "unutma yuzugu burada" diye..

Adam temizmis iste taharetlenirken yuzugu cikarmasa daha mi iyi...

ah canım benim bu kadarcık şeye takılırsan nasıl yürüsün o evlilik resmen buluttan nem kapmışsın gereksiz tafra olmuş ama bebek konusunda eşinin takındığı tavır yanlış madem istemiyor öyleyse korunacak dikkat edicek bu en çok erkeğin elinde zevke gelince var sonuca gelince daha erkendi hatunda fabrikaydı zaten kendi kendine üretti çocuğu

Öncelikle Yüzsük değil yüzük .sonra ise çok saçma sebepten sorun çıkardığınızın farkındamısınız.altı üstü bir yüzük ,bir sembol yani .çıkarınca evlilik bitmiyor.sanki yüzüğü değilde sizi koymuş çöpün üzerine gibi davranıyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…