alyansımız

Ben mesela her parmakta yüzük taşıyan kadınlara bayılıyorum nasıl takıyorlae hayret etmekle beraber. Yüzük taktığım zaman elimde bi fazlalık oluyo, hareket edemiyorum sürekli düştü düşecek gibi oluyorum. En son çıkarıp koyuyorum bi köşeye. Hele de çok afedersin tuvalete giderken asla yüzükle girmem. Tamam sol elle taharetleniyoruz ama elimi yıkarken sol elim sağ elime temas ediyor. Yani adamcağız sağ eline geçirse de olmaz.

Bir de erkekler aksesuar amaçlı takmıyor daha önceleri yüzüğü, ilk gördükleri yüzük alyans olduğyndan alışamamıştır belki.

Bence içinizde herhangi bir şüphe yoksa, farklı bir hareketini görmediyseniz, yalnızca tuvalete gittiğinde unutuyorsa hiç huzurunuzu bozmayın bence.

ben evde hiç taakmıyorum dışarı çıkarken takıyorum bazen unuttuğumda oluyor ama eşim unutmaz çıkarmazda takılmayın bukadar yüzüksüz diye kimse üstüne atlamaz

zamanla alışırsın bu konuyu dert etme kendine..benimde eşim banyoda unutur yüzüğünü çok kızarım bilir..ama unutuyo işte..çöp kovasının yerini değiştir bakalım nereye koyacak yüzüğünü..

biz evlenmeden isimlerimizi yüzük parmağımıza dövme yaptırıcaz sonra bi ömür yüzük taktın çıkardın derdi yok
çünkü erkekler biz bayanlar gibi onu bi aksesuar bi şıklık olarak algılamıyor ve bir çok erkek ben takamıyooomm yeaa diyip sıyrılıyolar için içinden :)yani unutması çok normal bence de fazla uzatma kırgınlığını.hamile değilsen de eşin de istemeden aslaaa hamile kalma sonra bi ömür sen istedin ben istemedim diye başına kakabilir.

Bence olayı çok çok büyütmüşsünüz.. Yüzüğü saklayıp 1 hafta vermemeler filan.. Ergen ergen hareketler.. Nedir yani bu tripler ben anlamıyorum.. Bende takı takmayı, yüzük kullanmayı sevmem. Evlendiğimizde sadece 1 ay taktım alyansımı. Sonra attık bir köşeye, orada duruyor.. Benim eşim de her gün takar alyansını.. Bana şimdiye kadar hiçbir laf söz söylemedi.. Zaten benim evli olduğumu bilen biliyor, eşim bana güveniyor.. Ama sizin eşinizle sorununuz farklı.. Yüzük müzük hikaye..

Kusura bakmayin elestiri amacli degil ama yazmadan edemedim ..Yuzsuk degil,yuzuk
Konuya gelince erkekler alyansa biz kadar onem vermiyorlar ,biz gibi aksesuarda kullanmayinca alismasi zor olabilir..

ben eşinin yerinde olsam kendim saklar kaybettim derim ve hiç takmam.. çocuk musunuz yahu koskocaman kadın yüzüğü saklayıp bir de saklamadım diye yalan söylüyorsunuz.. çocuk düşünmeden önce siz büyüyün derim..

Tuvalette temizlik için çıkartıyordur. Neden çıkarttığını sordunuz mu? Belki de yüzük rahatsız ediyordur. Evde neyse de, dışarıda tuvalette çıkartıp unutursa bulamazsınız da bir daha.

Bu tepki verilicek büyütülecek bir olay değil. Erkekler yüzüğe çok alışamıyorlar ve çok unutkan oldukları için orda burda unutuyorlar. Benim sözlüm de kaç kere tuvalette unuttu, onların çıkarması gerekiyor sanırım tuvalette rahatlıkları için. Bence tavır falan almayın tatlı dille uyarın sadece.

Yüzük konusunu abartmışsınız.
Bebek konusunu takıyorsunuz muhtemelen ve bahane ararken bir baktınız yüzük unutulmuş ordan hırsınızı çıkartıyorsunuz.
Derdiniz neyse eşinizle konuşun gerçek derdinizi , böyle yüzük saklayarak bir yere varamazsınız.

Yapmayın arkadaş takılmayın böyle şeylere ya. Ben hergün alyansımı nereye koyduğumu unuturum kocamda alır gelir başucuma koyar aşkım şurda unutmuşsun diye. kocamı sevmediğimden yada önemsemediğimden değil bilhassa elimi yıkarken alyans rahatsız ediyo çıkartıyorum. ne var bunda yani. Huzursuzluk istemiyorsanız takılmayın böyle şeylere

senin daha başka bir sıkıntın var muhtemelen hamile olmandan kaynaklanabilir adamın hayatını mahvetmeye çalışıyorsun. eşinin kimbilir ne sorunları var kafasında alyansı unutuyor orda . böyle düşünmen gerekirken eşine saldırman yanlış. aklını başına al. sadakat insanın beynindedir. alyans takmasında veya çıkarmasında değil.
sen öncelikle içinden çıkamadığın bu sorunu tespit et. ortadan kaldırmak için çalış. eşine karşı acımasız olma.

Eşinize üzüldüm doğrusu. Şunu da demeden geçemiycem Allah verirse yapıcak bişi yok çok cahilce bi yaklaşım evlilikte çocuk yapma kararını iki kişi birlikte alır.birisi diğerinin isteklerine duygularına önem vermeden valla ben istiyorum o da kendi bilir derse belki hemen değil ama bisüre sonra kendinden soğuduğunu gözlemleyebilir eşinin. Saygısızca ve bencil bi tavrınız var hayatarkadaşınıza karşı. Ayrıca yüzsük değil yüzük ve bunların yanında yüzüğün nerede durduğu çok küçük bi detay.

taktıgınız seye bak alyans olayına takılmasanız bende bır bayanım evde ıkımızde alyans takmayoruz, bentakıdan nefret eden bır tıpım zaten bazen unutuyorum dısarı cıkarken alyanssız gezıyorum. esım takıyor hep dısarda ama onunda takmadıgı zamanlar oluyor ne var yanı taksa nolur takmasa nolur bana sadıksa-guven varsa takılmam hıc bır altın parcasına..

sız çöp kutusuna takıldı ısenız belkı o an orası daha musaıt geldı ona koymak ıcın, unutmasına gelınce ben bayanım unutuyorum cunku onemsız gelıyor bır yuzuk takıp takmamak cogu erkekte benım gıbı dusunuyor ondan unutması yada yoklugunu gec fark etmesı normal..

bebek olayındada esınız bır bakıma haklı yas kac bılmıyorum ama daha bır yıl bıle olmamıs, ee gecım sıkıntısı da varsa bıraz bırıkım falan yapsaydınız dogurmakla ıs bıtmıyor kı doguma kadar olan surede devlete gıtmezsenız eger harcayacagınız masrafta en az 3000 tl kadar kontrolu dogum ucretı falan, daha bebegın bezı-maması-kıyafetı vs var... tabı anne olmak ıstemenız normal, olursada dogurursunuz ve dogunca sevılır evlat sonucta ama keske acele etmeyıp onlemını alsaydınız karsılıklı olarak...

Şoktayım bu ne abartı
Eşimde bende evde alyansımızı takmayız dısarı cıkarken takarız, eşim bazen unutur hatta.
Yüzüğünü takmadı diye yüzüğü saklayıp bir hafta vermemezlik yapsaydım üstüne bide satıp yerim deseydim eşime, birdaha asla takmazdı yüzüğünü.
Sorunu kendinizde arayın.

Öncelikle yüzsük değil yüzük.. Neyse bende bir sorun var sandım Allahaşkına bu da dert mi? Ben de afedersiniz ama taharet alırken yüzüğümü çıkarıp çöp kovasının üzerine bırakıyorum o halde kalkıp rafa mı koymasını bekliyorsunuz eşinizin.. pes..

Aleyküm selam
Alyans konusnu çok büyütüyorsunuz, nikahın alyansla hiç bir ilgisi yoktur, dinde de yeri yoktur
İnsanlar birbirine alyansla ait olmaz, bu tamamen evlilik sektörünün bir dayatmasıdır
Biz alyansları kullanmıyoruz bile, bende eşimde kafamıza göre takarız, hiç bir şeyin ispatı ya da anlamı değildir alyans takmak. Adam lavaboda çıkarıp unutuyor demek ki, çok fazla üzerine gitmişsiniz. Saklarım, vermem, satar yerim gibi tehditler bir süre sonra işin boyutunu çirkinleştirir, o sizin eşiniz, çocuk terbiye eder gibi onu terbiye edemezsiniz, yanlış bir tutum bu, alyansı çok önemsiyorsanız, alın rafa koyun, bir kaç kez onu rafta bulunca, kendisi de çıkarınca otomatik olarak oraya koymaya alışır, bu kadar sorun edecek bir şey değil inanın
Çocuk konusunda birlikte hareket etmeniz gerekir, bir tarafın istemesi ile olmaz, bu büyük bir saygısızlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…