Alyansınızı ne yaptınız?

ben de kuyumcuya gidip bozdurdum:) elimde düğünden kalan tek oydu zaten ,onu da saklasam ne olucak,,hiçbirsey de hıssetmedım gayet ruhsuzdum:)

Konuyu içinde kesin dramatik olaylar var diye açtım okuyayım dedim. baktım gülmeye başlamışım :)

Alemsiniz yaaa...

hepinizi tebrik ediyorum...

ben hem benimkini hemde onunkini sattım :))) evde bırakıp gitmişti.... ayrıca ben evdeki her türlü eşyayı da sattım.. parasını da çoook uzaktaki bir yerlerden memleketime geri kalan şahsi eşyalarımı göndermek için kargoya verdim .... şimdi gülerek hatırlıyorum ama o zaman kızımın evden çıkan ilk eşya için ki kendisi bir masadır, ağlamasını asla unutamıyorum....

vallahi alemsiniz kızlar,çok güldüm okuyunca
öncelikle satıp parasını afiyetle yiyenleri tebrik ediyorum,iyi yapmışsınız
ben ne yaptım,satmaya kıyamadım ama diğer takılarımın yanında durmasını da istemedim,onları kirletirmiş gibi geldi.bir kutuya kapadım şimdilik.bir gün satıcam ama ne zaman bilmiyorum..

ya ben öle yaparsam sanki gecmisimi satmis gibi hisederim.
yani ben cok duygusal bakiyorum.
Günahini almiyayim ama o satmis olabilir.
dedi ki güya eve indirmis ikimiz oturmuyorken evede,ve esyalar cikinca arada kim vurduya gitti.
Bilemiyorum,olabilir mi eve ugrayip birakmasi eve.
niye ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…