Alyansınızı ne yaptınız?

şen dullar ben dul degılım ya ama aday adayıyım benı de aranıza alın

Acaba Geyik topiginde konu acsak mi Sen dullarin Geyik topigi?
cünkü suan iyi geldi biraz da gülmek bu konuda,biraz sapikca ama agla agla nireyeeee kadar be bacilarim

Aynen öyle değmez dengesizler için....Yazık gözyaşlarına valla...Bundan sonra kızlar kafamıza tokadan başka bişi takmıyoruzzz.....

Güzelim adam bizim elimize düşerse vay haline.Hücrelerini toplarlar yerden...türkiye türkiye olalı böyle dayak görmez...

evet bende bunu ıstıyorum canım hucrelerını bıle gormeyeyım keyıfle kahve mı yudumlayayım sonra

sattım parasıylada işe girmek yapılması gereken evraklara verdim
keşke çatır çatır yiyebilseydim

satip parayi bi güzel yedim

sattımmmm bigüzel gidp yemek yedim ..üstüme başıma bişeyler aldım

offff süper olur hıncımızı ondan alırız:82::82::82:

alemsiniz arkadaşlar yaa.

ben evliyim ama konuya bakmadan edemedim
ama satma işine gelince eşim altın yüzük takmak istemedi diye bi süre sonra sattım ,kendiminkinide bozdurup güzel bi tane aldım,kalan parayıda attım zulaya

iyi hatırlattınız kızlarrrnere attıysam gidip bozduramda evdeki

pislettiği heryeri 10 domestos alayımda temızleyım.

üstünede yemek ısmarlayayım kendıme

vallahii geçen yıl sattım yerine güzel bi yüzük aldım ama para biriktirdim güzel bi alyans alcam bu sene inşşş

yüzükleri satmakla çok iyi yapmışınız.resimleri yakmak konusuna gelince çocuklarınız varsa yakmayın derim ilerde onlar icin en azından bir kaç tane de olsa saklamanız gerekir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…