Alyansınızı ne yaptınız?

Hatta işyerine işim var dedim yarım gün izin aldım, adliye açılmamıştı daha gidip kahvaltı yaptık beraber. Sonra dilekçeyi verdik 13:30'da çağırdı hakime hanım gittik boşandık, itiraz etmeyeceğimize dair dilekçe verdik. Kesinleşme kararını aldım. 3 gün sonra yeni nüfusum ve atama dilekçemle başvurunca öğrendiler iş yerinden boşandığımı.
Alyans konusuna gelince, ben hiç alyans takmadım ki. Sıkıntılı bir insanım alyans takınca sanki nefes alamıyordum, sırf alyans deği ama hiç bir takı kullanamam. Eski eşim iş kurarken satmıştık. Ama asla kaybolmayacak bir alyansım var, alyans parmağımda sonsuzluk dövmesi...

Benimki duruyor ama yemin ederim nerede olduğunu bilmiyorum, muhtemelen diğer takıların yanındadır. Onunki platindi, kıymet verip pahalı almışım, satacaktım onunkini ama istedi ben de mecburen verdim. Belki de satmıştır adi adam ama anı olsun diye istiyorum demişti bilemem.

alyans ha durmus ha satilmis ne fark eder ki...
sonucta artik bosanildigina gore hic bir anlam ifade etmiyor...
anilari da kotu olsa gerek...
en iyisi satip parasini yemek gercekten

Acaba dünyada yüzde kac erkek adam gibi adamdir,yüzde 1 ?:26:
ay bilmiyorum şekerim.. ben erkeklere pek inanmıyorum artık..zaten uzun bi sürede kimseyi hayatıma sokamam herhelde.. eşim beni deli gbi sevdiğini benim için öleceğine beni çooook mutlu edeceğini söylemişti.. beni güya bu kadarçok seven adam bana bunları yaşattıysa acaba az seven napar die düşünmüyo değilimmmm:26:

yok bacim yooook,ben zaten diyorum ki benim ki yari yolda bireakti beni..
kiz araban varsa alsana beni kac aydir yollarda sürünüyoruuuuuuuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…