Nasil yani canim anlamadim? Merak ettim alyansiniben tektaş takıyorum sadece :)
normalde alyansimiz kare. esim alyansini kullaniyo. ben alyansi doğru düzgün kullanmadim.
tektasimi da hiç cikarmam. zaten benimki alyans tektaş yüzükle takılandan değil:)
Nasil yani canim anlamadim? Merak ettim alyansini
Aa ewet tektasla fazla olurEki Görüntüle 2539620
benimkinin içi parlak beyaz dışı sarı
esimin alyansi da dışı mat beyaz ici parlak beyaz
bide benimkinin içi komple tas dönmüyo bu resimdeki düz olan gibi. ama tek yüzünde taş var. içinde değil altin kisminda taslar dizili
Aa ewet tektasla fazla olur
Bende tamturda var oda gunlukte kullanisli olmuo malesefbenim alyansi takmayacagim kesindi o yüzden sorunsuz bi şekilde aldım
ama ben de tam tur almayi düşünüyorum ilerde. tek taş sürekli dönüyo parmagimda
Tabiki ciziliyorNasil canim cizilio mu cok biraz pimpirikliyim ben
Kizlar alyansimi degistirmek istiyorum kalin bi alyans kullaniyorum ama elimi rahatsiz ediyor bana alyanslarinizi atarmisiniz modelede karar veremiyorum fikir bekliyorum.....
Hadi insallah ozamann canimÖff benim yok olursa atarımbiri prizma atmış o fena değildi
Evet canim guzelmis gulerek kullan nerden almistin ?Eki Görüntüle 2541807
Bu benim 3. Alyans inşallah bu sefer son olur. İlki taşlıydı ve iki renkliydi. Beyaz yerler sarıya dönüyordu taşları düşmedi ama düşecek korkusundan çok gözetmek gerekiyordu. Onu değiştirdim. Sonraki de bunun gibi tek renk desenliydi ama kalındı dar geldi kilo aldım değiştirdm ama kalın yüzük çok kullanışsız oluyormuş. En sonunda yine tek renk desenli taşsız ve ince bir alyans aldım. Bundan çok memnunum hem zarif hem kullanışlı hem herşeyle uyuyo dümdüz klasik alyanslar bana hep çok sade gelmiştir ve çok çizik belli ediyorlar bunda öyle birşey yok tavsiye ederim düşürseniz böyle desenli ince tek renk yüzükleri
Aaa cok şık ayri ayri deil miİnce tam tur ile kullanıyorum
Evet ayrı ayrı böyle aslındaAaa cok şık ayri ayri deil mi
Cok sık gulerek kullaninEvet ayrı ayrı böyle aslında
Aaa nasil caldirdin canim guzelmis alyansinda yazik olmus hayretmesin kim aldiysa
Valla cafe tuvaletinde unuttum. 2 dakika sonra almak için geri döndüğümde yerinde yeller esiyordu. O zamanlar 7 taş yüzükle kullanıyorumAaa nasil caldirdin canim guzelmis alyansinda yazik olmus hayretmesin kim aldiysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?