ne çok takıldığım laf özür dilemek zorunda kalırım oldu.
neyin özrünü dileyeceksiniz ki, bence en sonunda özür dilemek zorunda kalıyor gibi hissettiğiniz için kocanız tepenize çıkmış biraz.
nasılsa sonunda özür diler diye.
yaparken iyi, bakarken mi kötü.
seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli felsefesinde kocanız.
ne demek bebek ağlıyor diye size bağırmak, ne bu halin demek.
bence eşinizin önceden beri -afedersiniz ama- ruhunda olan bir densizlik varmış; çocukla beraber ortaya çıkmış bu..
Evet var.. ve benim haricimde birisi bunu ona hatırlatmadan kendine çeki düzen vermez..
Annesi alıştırmış onu böyle.. Aman o sinirlenmesin.. aman o yorulmuştur.. aman o yemez sevmez... Bende baştan çok taviz verdim. Hep alttan aldım baktım konu uzayacakta uzayacak alakasız yerlere gidecek. He tamam dedim, özür diledim, sen haklısın dedim büyük yanlış yaptım.Ama şimdi 7 yıllık ilişki 2,5 yıllık evlilik en başta yapmam gerekeni şimdi hiç yapamıyorum...
Geçip karşısına sen bana haksızlık yapıyorsun diyemiyorum.. Çünkü saatler süren hararetli tartışmanın ardından yine suspus olup özür dileyen ben oluyorum....
sen çalışıyomuşsun peki önceden nasıldı eşin ev işlerinde yardımcı olurmuydu sana şu kadarını söyleyim annen yanında deyilse aynı şehirlerde deyilseniz yani çocuk büyütmek zor iş ben 6 buçuk aylık doğdu kızım prematüre bebek büyüttüm yalnız başıma yemeyimide yaptım ütümüde evimide temizledim kızımada baktım bi allahın kulu yardım etmedi geceleri üç kere kalkmak ne ki ben 3 ay gece gündüz hiç uyumadım bende şaşıyorum kendime ama böyle uyumadan baktım kızıma ama şu var eşim çalışıp eve gelince ciddi anlamda yoruluyodu bi saat baktıktan sonra uyuyup kalıyodu bende güvenemiyodum
evet benim kocam da öyleydi. rahmetli kayınvalideme derdim hep.
sefa sürdürmüşsünüz cefasını ben çekemem ama diye.
yere attığı her çorabı için 2 gün konuşmadım ben, dökmediği küllüklerinin hesabı ona surat çekmek olarak yazıldı.
evet uzattım konuları alakasız yerlere çektim ama hiç aman gerilmeyelim diye özür dilemedim. sonra hep özür dilemek zorunda kalmamak için.
gerekirse saatlerce tartışın ama bilsin haksızlığını, kendini ilah gibi görmesin.
ben dedim doğru düşüncesini silsin kafasından.
benim de 3,5 aylık bebeğim var. ben de çalışıyorum.
gece bir ben kalkarım beslenmesine bir kocam.
kocam benden 2 saat sonra geliyor eve. ben o iki saatte tek baktıysam o eve geldikten sonra 2 saatte o bakar bebeğe.
hayatınız ortak sizin. bebeği birlikte yaptınız ama şimdi yalnız kalmak olmaz.
ciddi şekilde konuşun bence.
şimdi canınız yanıyor, ilerde çok kanarsınız böyle giderse..
ahh ahh nedense doğumdan donra herşey değişiyor bende ikiz bebeklerimden sonra sonra bi süre depresyona girmiştim eşim sağolsun bana anlayış göstermişti üstüme gelmemişti. inan benimkiler 1 yaşında ben daha bile atlatamadım yalnızım çünkü.hep evde hep evde insan bunalıyo ben seni çok iyi anlıyorum heleki daha önce çalışma hayatın olmuşsa bu dahada zor geliyor inan canım bunuda atlatacaksın ama eşinden özür dilemen bence gereksiz onun seni el üstünde tutması gerekir,çünkü sen daha yeni doğum yapmışsın temizlikiyemek vs bunlar aksayabilir hepimizin olmuştur eşinin sana anlayış göstermesi gerekiyo senin tekşansın bence yeniden çalışmaya başlaman olacak ne güzel o zaman kafanı dinler biraz daha rahatlarsın canını sıkmabu arada bebeğine kim bakacak canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?