Ama Ben de İnsanım

• Konu Sahibi Konu Sahibi innuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tek kelime ile anlayissiz iste canim.....daha ne denirki?

Bari bir faydasi yok birde daha cok üstüne gelmesi cidden cok sinir bozucu, yok kilo ver, yok evin hali!!!

Sen ise basladigin zaman ne olacak?

Bu ise tek cözüm, sen söyle pahali bir temizlikci tut......calisiyor ya beyfendi ödesin....imcim edersede, ehh yetisemiyorum iste hayatim, sende söyleniyorsun, mecbur temizlikci tuttum dersin.

Kızlar çok saolun desteğiniz için...
Dün gece yine geç geldi eşim eve. Bende tavırlı davrandım zaten gün içinde aradığında da sinirliyim şimdi konuşmayalım deyip kapatmıştım ve bir daha aramadı sadece geç geleceğini haber vermek için aradı. Tamam tamam deyip kapattım onda da. Akşam geldiğinde oğlanı uyuttum tv seyrediyordum. Geldi bana "Benim aşkımın sinirleri mi bozulmuş" falan filan sevgi gösterisi yaptı. Ben zaten ağladı ağlıyacak..Yetişemiyorum kendimi yetersiz hissediyorum dedim. sen benim söylediklerimi bu kadar takma kafana huyum böyle biliyorsun sen iyi bir annesin deyip moral vermeye çalıştı... Biraz konuştuk ama ben yine tam olarak herşey yolunda oldu affettim tavrına girmedim. Çikolata getirmiş affettirmek için. (Çikolatayı yerler ama jesti yemezler o kadar kolay değil..)
Sonra yine aynı şekil kuruldu Tv karşısına bende geçtin küçük odaya aynen tv seyretmeye. Baktım çocuk uyanmış. Aldım emzirip geri verdim yattım ben. O uyutmuş çocuğu...
Bakalım böyle böyle alışacakmı yoksa ben böyleyim huyum böyle vs. devam edecekmi...

Bir dakika yahu ben demiyorum. kaydirigubbakcemile3

Yok yok sana değil.. Hak verdiğim için yazdım öyle. Gerçekten ben de sinir oluyorum ben böyleydim zaten diyene. Yani hiç mi değişmiycen diyorum... O lafı söyleyene.. İkimiz de aynı lafa siniriz yani... Sorun yok.yerimseniben

valla canım sakin onu kendi haline bırakma, olduğu gibi kalmasın dahakaydirigubbakcemile3
maraton yeni başlıyor, şimdi bebek büyüdükçe işleride artıyor çocukların, dişi çıkarcak maraton, yürümeye başlıcak maraton, kreşiydi okulduydu, getir götür, veli toplantısı çartı çurtu ohoooo, şimdiden ısınsın baba olmaya,kaydirigubbakcemile3
o önceden böyle değildi, çünkü önceden baba değildi, artık dünya tamamen değişti sizin için, bebişten öncesi ve bebişten sonrası
kaydirigubbakcemile5

Eşim hep böyleydi canım.. Çok haklısın çok hatanın büyüğünü ben yaptım. En başta kendi kurallarımı koymak yerine hep onunkileri kabullendim. Ama ilişkinin başında ben 19 yaşındaydım eşim 27. O zamanlar herşey toz pembeydi. Şimdiki aklım olsa hiç yaparmıyım.. 5 yıl çıktık 2,5 yıldır evliyiz. Nerden baksan 8 yıl ben bu adamın herşeyini alttan aldım. Şimdi tutup dengeleri birden bire tersine çeviremem ama dur bakalım yavaş yavaş değişmesi lazım. Artık ikimizde eskisi gibi değiliz artık anne babayız bu sorumluluğu taşıyabilmesi gerekir. Yoksa ben zaten herşeyi tek başıma yaparsam ona ne gerek var ki... Bunu ona bir şekilde izah etmem gerekli. Bana destek olursa bu evlilik yürür ama destek olmayacaksa nie birde onun yükünü taşıyım ki omzumda...

Bebek ağlıyor diye neden sana bağırıyor ki.
Sonuçta bu ikinizin bebeği kendi başına yapmadın ya sen bunu
En büyük bahanesi çalışıyor olmasıymış
Kardeşim çalışan babalar nasıl ilgileniyorlar çocuklarıyla eşleriyle eviyle barkıyla
Sen de başlıcaksın yarın öbürgün
nolcak o zaman
Bir de hatasız olmana rağmen özür dilemen çok tersiz boşver dileme ya bırak o dilesin
herşeyin onun istemediği gibi olmayacağını anlasın

yavaş yavaş alıştırın bebeğe eşinizi..

atıyorum akşam yemekten sonra duşa gireceğim deyin, verin eşinizin kucağına bebeği. 1 saat oyalanın banyoda...

bağırsaklarımı bozdum deyin, wc den çıkamaz numarası yapın, verin bebeği kucağına..

böyle böyle alıştırın...

ve asla ayrı odalarda oturmayın.. ilk mesaınızda dikkatimi çekti, "bende küçük odada tv izliyorum, bebeği emzirip uyutuyorum" yazdınız yanılmadıysam...

ayrınız gayrınız olmasın...

ve tartışmalarınızı büyütmeyin. söyleyeceinizi söylediniz, baktınız eşiniz başka yerlere çekiyor, konuşmayın. o gelip afedersin karıcım diyene kadar yüz vermeyin.

çok söylenen şeylerin gün gelir etkisi olmazmış..

Bende hep karşıydım ayrı odalarda oturmaya bu yüzden bu seneye kadar almadık eve ikinci TV. Annem bakacağı için bebeğe onunda özel bir alanı olsun diye onun odasına aldık..
Ben normalde öyle kalkıp ayrı odaya geçmem. Maç bile izlese sevmediğim halde yanında olmak için oturur izlerim onunla.. Ama işte bu sefer durum farklı tepki koymak için geçtim diğper odaya.. Normalde yapmadığım bişeyi yapınca ancak anlıyor tepki verdiğimi...

Çok söylenen sözler ve sürekli tekrar eden davranışlar hakikaten etkisini yitiriyor...

gercekten cok soylendigin zaman yapacaklari varsa da inadina yapmiyorlar..istedigin kadar suna uzuluyorum yapma diyin.ise yaramiyor.yeri gelince lafimi koyun,sonra da susun.boyununuzu bukun:)hem o sinir olsun hemde vicdanina vurun sizde.ancak sinirleriniz anladigim kadariyla fazla yipranmis..once sakin olup alttan alttan zevk alarak dediklerinizi yaptirin.valla cok eglenceli oluyor,bende bosuna yemisim kendimi.kontrollu sekilde,cok yumusamadan ipleri elinizde tutun.eger sinirle hareket ederseniz olmaz.dusunerek,planli hareket edin esiniz alissin gorevlerini ogrensin..babasini ozlemis seni gorunce susuyor de ver eline:))yapabildigin seyide yapamiyormussun gibi davranip yardimini al sonrada pohpohla onu:)ama kisa degil uzun vadeli boyle davran.asla taviz verme.vazgecme hakli oldugun seylerden.ama dir dir yapip uzatma sakin dedigim gibi asla ise yaramiyor.zayif yerinden yakala.dedigim gibi ben sirinlik yapiyorum.yaptirana kadar yapisiyorum.ancak boyle basa cikiyorum.hem ben egleniyorum hemde evde agalik yapiyorum:)insallah ise yarayacak.arkadasin dedigi gibi,kendimi anlatiyormusum gibi anlamayin,bende yasadim bunlari ama hayat iki kisilik bunu kafasina vura vura ogrettim bi sekilde.deneyip,uyguladigim seyler belki size de yardimci olur.insallah duzelecek hersey.siz sadece sabirli olun ve vazgecmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…