- 12 Mart 2018
- 160
- 43
- 13
- 35
- Konu Sahibi caresizcicek4
-
Normal değildi hani sevgili olmaya yönelik bir şeydi o yüzden beni bir çırpıda sildiği için pişman olsun istiyorumNiye pişman olmasını istiyorsun ki normal bi arkadaş yani engellediyse keyfi bilir
Hani ben ilk önce arkadaş olarak birbirimizi tanımak istedim ama o bunu kabul etmedi.Arkadaşça mı? Sanmam
Bunun için midir yaniReddetmişsin
Evet o da engellemişBunun için midir yani
Konuşmak istiyorum ama sevgili olmak istemiyorum.Sevgili olmanın getirilerini kaldıracak psikolojim durumda değilim çünkü.Naz yapmaya kalkmışsın sanırım,tutmamış..eğer istiyorsan bir şekilde ulaş ve içinden geçeni samimiyetle,direk söyle...
Tanımaya fırsat vermemesine içerlendim açıkcası.Teklifiniz kafasına yatmamış sizi gözden çıkarmış.aranızda kinlenecek pişman olmasını isteyecek birşey geçmemiş.
Tekrar yazmaz mı yani aslaNeden pişman olsun ki. Reddetmissiniz o da yoluna bakmış. Size karşı duyguları varmış belli ki önce arkadaş olarak taniyayim sözü ona güven telkin etmemiştir. Şey gibi yani" sen kenarda bir dur olursa olur olmazsa basimi ağrıtmayayim. Hem belki bu süreçte başka biri de çıkabilir. " Olarak algılamıstır. Yapacak bir şey yok.
Evet hırs yaptım çünkü zoruma gitti bu davranışı.Tanımaya fırsat verebilirdi ama hemen sildi geçti.Bir daha asla yazmaz mı yaniAbartmıyor musun fazlaca ? Ne arkadaş olabilmissiniz ne de sevgili .. niye bu kadar hırs yaptın ki ? Pişman olmasına gerek yok ,kendisini reddetmeyecek biriyle mutlu olsun ..
Gelirsede kafasına yatan birini bulamadığı için gelir.böylesinden hayır gelmez.kendi yoluna git adamda kendine uyan biriyle mutlu olsun.Tanımaya fırsat vermemesine içerlendim açıkcası.
Bu yüzden yazmasını istiyorum yanlış yaptığını düşünüp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?